دوستان کسی هست بتونه برام از خارج یه سانسا کلیپ + تهیه کنه ؟ دوستمون علی پیداش نشد !
Printable View
دوستان کسی هست بتونه برام از خارج یه سانسا کلیپ + تهیه کنه ؟ دوستمون علی پیداش نشد !
سنهایزر cx 175:n02:
خیلی خوبه:n02:
اقا یعنی با این برنامه میتونم هر اهنگی رو به 320 تبدیل کنم؟یعنی فرقی نمیکنه مثلا کیفیت اولیه اهنگم چی باشه؟
درضمن ی mp3 خیلی قدیمی دارم که فکر نمیکنم پلیرش از گوشیم بالاتر باشه:n02:
میخوام با htc wildfire پلی کنم
کیفیت اولیه خیلی مهمه . کیفیتی که از بین رفته باشه به کیفیت بیشتر نمیرسه . مثلا تبدیل بیت ریت 128 به 320 غیر ممکنه ، هرچند به صورت ظاهری قابل افزایشه اما هیچ تأثیری تو کیفیت نداره .نقل قول:
مارک پلیرتون چیه ؟
صفحه قبل گفته بودم که! البته اگه زیپ یا + براتون فرقی نمی کنه.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان من میخوام یک پلیر بخرم لطفا از پلیر های زیر از لحاظ کیفیت و کارایی مناسب بنده را راهنمایی کنید.اگر پلیری بهتری در همچین سبک هایی هست و بنده اطلاعات ندارم لطفا بیان کنید.
Energy Sistem 5208 Touch - 8GB
Archos 3Cam Vision 8GB
Archos 24c Vision 8GB
با تشکر
خیلی mp3 که دارم قدیمیِ(marshal ME-634)!!!!فکر میکنم گوشم کیفیت بهتری بهم بده(HTC wildfire)میخوام ی برنامه داشته باشم که نشون بده اهنگی دارم چه کیفیتی داره و بتونم به راحتی 320 کنم که فکر کنم مناسب منه!
ایول مبارکه :n02: تو تاپیک هدفونا بیا یه ری ویو بده بیرون ببینیم چه جوریاس...نقل قول:
همونطور ک دوستمون گفت هر تبدیلی ممکن هست اما به معنیه بهتر شدن کیفیت نیست...128 رو میتونی 64 کنی اما نمیتونی 320 کنی! فایده نداره!
برای دیدن کیفیت اهنگ هم برنامه لازم نیست ..فایل MP3 رو انتخاب کنی برو تو پروپرتیز و برو تو DETAIL ...اونجا همه چیرو نوشته...
اگر هم راه اسونتر میخوای کافیه فایل مورد نظر رو انتخاب کنی...توی پنجره ی مای کامپیوتر پایین پنجره اطلاعات داخل دیتیل رو نمایش میده کافیه فضای نمایشش رو بیشتر کنی تا اطلاعات بیشتری در اختیارت بزاره :n09:
مارشال تا اونجا ک من میدونم فلک پخش نمیکنه (HTC شاید با نصب برنامه پخش کنه نمیدونم) پس بهترین گزینه همون MP3 ایه ...میتونی برای اطمینان از کیفیت موزیک فایل فلک دانلود کنی بعد خودت تبدیلش کنی به MP3 با کیفیت مورد نظرت...
البته این قضیه خیلی زود هاردت روو میترکونه! میتونی هم از اول MP3 320 یا 256 دانلود کین... بعضی از موزیکها هم ک دیگه مجبوری به 128 و حتی 64 تن بدی راه دیگه ای نیست :n02:
ببخشید متوجه منظورتون نشدم اصلا ! منظورتون اینه که میتونید سفارش بدید ؟ مگه به ایران ارسال دارن ؟ شما چطور سفارش دادید ؟نقل قول:
دوست عزیز بهتون گفتم نمیتونید کیفیت آهنگ رو بالا ببرید باز دنبال برنامه ای ؟ میخوای به شکل صوری 320 باشه فقط ؟!!!!!!!!!!نقل قول:
شما iriver بگیری از همه اینا بهتره . iriver T9نقل قول: