ِدایل آپ رو بلد نیستم. اگه ADSL بود میتونستم کمکت کنم:46:نقل قول:
---------- Post added at 06:26 PM ---------- Previous post was at 06:25 PM ----------
بپرس همینجا. با اوبنوتو فرقی نداره.نقل قول:
Printable View
ِدایل آپ رو بلد نیستم. اگه ADSL بود میتونستم کمکت کنم:46:نقل قول:
---------- Post added at 06:26 PM ---------- Previous post was at 06:25 PM ----------
بپرس همینجا. با اوبنوتو فرقی نداره.نقل قول:
کلا نیاز به دانش خاصی نداره، به تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برید، و در اونجا قدم به قدم جلو برید در حین کار اگر مشکلی بر خوردید، در همون تاپیک مطرح کنید.نقل قول:
امیدوارم بدون مشکل نصب بشه.
من سی دی آپگرید رو دانلود کردم گذاشتم یه پنجره اومد واسه آپگرید اما وقتی میزنم آپگرید کنه وسطش این پیغام خطا رو میده میشه راهنماییم کنید راستی ورژن اوبونتوی من ۱۰.۴ و کاملا آپدیتش کردم
p { margin-bottom: 0.08in; }Could not calculate the upgrade
An unresolvable problem occurred while calculating the upgrade:
E:Error, pkgProblemResolver::Resolve generated breaks, this may be caused by held packages.
This can be caused by:
* Upgrading to a pre-release version of Ubuntu
* Running the current pre-release version of Ubuntu
* Unofficial software packages not provided by Ubuntu
If none of this applies, then please report this bug against the 'update-manager' package and include the files in /var/log/dist-upgrade/ in the bug report.
نقل قول:
اوه اوه یه گند دیگه رو این زدم ولی خوب آدم که تا گند نزنه چیزی یاد نمی گیره:31:
سی دی آپگرید رو گذاشتم داخل سی دی رام به جای این که بزنم run upgrade روی run package manager کلیک کردم سیناپتیک باز شد زدم install all upgrades یه چیزایی از روی سی دی واسه خودش آپگرید کرد ولی انگار نتونست کامل انجام بده وقتی ریست کردم روی اون صفحه بنفشه که وسطش نوشته اوبونتو گیر می کنه هیچ حرکتی نمیزنه لطفا راهنماییم کنید
ممنون
ببینید مشکلات آپگرید همواره آنقدر زیاد بوده اند که همیشه پیشنهاد به نصب جدید هست، از اطلاعاتتون بک آپ بگیرید و یک نسخه ی جدید نصب کنید.نقل قول:
مشکلات آپگرید به طور معمول:
شما یک نسخه ی آزمایشی رو نصب کردید و می خواهید آپگرید کنید که نمیشه.
شما می خواهید به یک نسخه ی آزمایشی بروید که نمیشه.
در روی نسخه ی فعلی بسته ی نرم افزاری نصب است که در نسخه ی جدید پشتیبانی نمیشه.
وابستگی هایی برای بسته های حاضر وجود داره که هنوز در نسخه ی جدید وجود نداره.
بسته ای نصب کرده اید که غیر رسمی هست و توسط اوبونتو پشتیبانی نمیشه.
هر کدام از موارد بالا موجب مشکل میشوند. بنابراین نصب یک نسخه ی جدید همواره توصیه شده.
ممنون از راهنماییتون اما هیج راهی نیست برگردم به نسخه ای که داشتم؟
ما به ریکاوری مد برید و در اونجا دستورات زیر را اجرا کنید:نقل قول:
sudo dpkg --configure -a
sudo apt-get install -f
و بعد از اعمال تغییرات سیستم را ریبوت کنید.
یه سوال کردم قبلا کسی جواب نداد
حالا
من می خواستم این نسخه رو نصب کنم ولی به خاطر اینکه هاردهام تو حالت رید هست نصب نشد و گیر داد در نتیجه کل هارد ها رو فرمت کرد و اطلاعات پرید و داغدار شدیم
حالا چطوری تو حالت رید میشه این نسخه رو نصب کرد؟
ممنون
RAID چند ؟نقل قول:
من این کارا رو کردم اما هیچ اتفاق خاصی نیفتاد بازم میره روی علامت اوبونتو هنگ می کنهنقل قول:
راستی با ریکاوری مد اونجا که نوشته boot in safe graphic mode رفتم سیستم بالا میاد از اونجا نمیشه کاریش کرد؟