نقل قول:
آپشن فایل رو دانلود کردم
اسم تیمها درست نیستش و هیچ مشخصاتی نیست و فقط اسم بازیکنا به جای other team اضافه شده
Printable View
نقل قول:
آپشن فایل رو دانلود کردم
اسم تیمها درست نیستش و هیچ مشخصاتی نیست و فقط اسم بازیکنا به جای other team اضافه شده
دیگه مسخرشو در آوردیدانقل قول:
هر کیو دوست دارید جواب می دید ؟
لااقل بگید نمی دونید یه خاک دیگه بریزم تو سرم :44:
دوست من اینکار فقط با دسته می شه با شک های دستهنقل قول:
ببخشید منظورتون رو نفهمیدم
نقل قول:
راجع به پچ نمیدونم ولی دانلود آپشن فایلش توصیه نمیشه چون چیز جالبی نیستش زیاد
با این حال ممنون از زحمتی که کشیدی
اگر منظور شما را درست گرفته باشم باید اینکار را بکنیدنقل قول:
برای زوم کردن روی چهره باید اول به قسمت سیتینگ بازی در فولدر بازی برید در بخش کیبورد اونجا دکمه های وجود داره که جلوشون خالی هست اونها مخصوص زوم کردن هست که دکمه ی براشون تعریف نشده برید دکمه ی روی کیبورد براشون مشخص کنید و بعد می تونید زوم کنید
مثل عکس پائین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی پاسخی کسی بهت نمی ده یعنی اینکه کسی جوابی برای سوالت نداره و اینطور حرف زدن هم نتیجه ی نداره.نقل قول:
دیگه مسخرشو در آوردیدا
هر کیو دوست دارید جواب می دید ؟
لااقل بگید نمی دونید یه خاک دیگه بریزم تو سرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه تو مستر لیگ باشی و بازیکن هم بازیکن تیم خودت باشه باید بتونی در بین بازیکنان خودت پیداش کنی.
خوب اینکه خوبه!نقل قول:
و یکی اینکه دروازبانها توی موقعیت های تک به تک شیر میشن و سخت گل میخورن برعکس واقعیت هست این برای اینه توی موقعیت تک به تک بتونی به دروازبان هرچند دروازبان ضعیف گل بزنی یا باید بری تو 6 قدم یا اینکه بازیکنت خیلی قوی باشه تازه احتمال گل شدن همینجوری هم 100% نمیشه.
مگر در فوتبال تمام تک به تک ها گل میشه؟
اتفاقا گل زدن در تک به تک خیلی راحت هست و من قبلا از این راحتی گل زدن در تک به تک ها به عنوان یک ضعف برای pes نام برده بودم!
کافیه شما تا به دو متری دروازه بان می رسید یک تغییر مسیر 90 درجه ی بدید خیلی راحت دروازه بان را دریبل می زنید و دروازه خالی جلوی روی بازیکنتون هست.
قبلا هم بعضی ها گفته بودند که در become a legend شما اگر توپ در کار نباشه می تونید در هر نقطه از زمین بازیکن حریف را با تکل بزنی و داور کاری بهت نداره! :18:
من دو بار اینکار را کردم و در جایی که توپ نبود تکل رفتم داور بهم کارت داد!
شما بلد نيستيد گل بزنيد چون گل زدن تو بازي قبلي برات عادت شدهنقل قول:
تو 2008 اگه بازیکن به یک سال آخر قراردادش می رسید.تو فصل نقل و انتقالات مثل یه پیشنهاد بهت اعلام میکرد.نقل قول:
بعد بازیکنای مورد نظر می رفتن تو قست negotiation process اونجا میتونستی یه قرارداد با حقوق جدید بهشون پیشنهاد کنی. که اگه حقوقت منطقی بود همیشه قبول می کردن. فکرکنم تو 2009 هم همینطور باشه.
در ضمن بازیکنای خودتو میتونی تو قسمت my team بری و با زدن enter و add to list به لیست بازیکنای مورد علاقه ات اضافه کنی و در فصل نقل و انتقالات تو همون لیست باهاشون قرارداد ببندی ولی برای من تو 2008 و 6 همیشه تو سال آخر، بهم اعلام میکرد و تو همون سال آخر هم میشه قرارداد رو تمدید کرد.
نقل قول:
به احتمال %99 بازيكن شما بازنشسته شده و سال ديگه نيم فصل در ليست بازيكنان 17 ساله است.
من گاهی تعجب می کنم شما چیو بازی می کنی اصلا؟ توپ وقتی محکم به یه بازیکن می خوره، مثلا اگه به شکمش بخوره، دولا میشه و شکمش رو می گیره، اگه خیلی محکم باشه، می افته روی زمین. از کجا در میاری شما اینا رو می نویسی؟ این خاصیت چندین نسخه است که توی PES هست!نقل قول:
نه اینطور نیست اصلا هیچ اتفاقی براش نمیوفته نه زمین میخوره نه مصدوم میشه عین سیم کارت ایرانسل شارژ هم میشه و ادامه میده بخصوص دروازبان که وقتی توپ محکم بهش برخورد میکنه دروازبان جون با این مسئله خیلی منطقی برخورد میکنه و به روش نمیاره تا تماشاچیان روحیه خودشون رو نبازن :31:نقل قول: