بچه ها من افسرده شدم!!!آخه دیروز تو علائدین یارو گوشیمو دیده میگه یه سال میشه داری!!!قرمزه و سیاه شده آخه من دستو بالم همیشه سیاهه به دلیل رشتم مکانیک.چی کار کنمش هرچی هم میشورم نمیره!!!قاب عوض کنم؟من 2 ماهه گوشیو دارم.چشه شیتون کر مشکل باتری حل شد.
Printable View
بچه ها من افسرده شدم!!!آخه دیروز تو علائدین یارو گوشیمو دیده میگه یه سال میشه داری!!!قرمزه و سیاه شده آخه من دستو بالم همیشه سیاهه به دلیل رشتم مکانیک.چی کار کنمش هرچی هم میشورم نمیره!!!قاب عوض کنم؟من 2 ماهه گوشیو دارم.چشه شیتون کر مشکل باتری حل شد.
نقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
از همتون ممنون:11:
باشه سونی اشغاله.......
خوب بید؟
نقل قول:
اگه گوشیت خش هم داره ه دیگه فکر نکنم پاک شه ولی اگر نداره ببر بده بیرون با دستگاه خش گیر cd برات تمیز کنن
چون سریع می تابه و خودش دستمال مرطوب هم داره
یه دوستام اینجوری کرد مشکلش حل شد.:21:
نقل قول:خیلی ممنون.راستی قضیه ی این ریست کردن این گوشی چیه؟با آپدیت حل میشه؟البته به نظر خودم که ریست از هنگ بهتره اگه گوشی هنگ کنه دیگه گاومون زایددهنقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يعني با اضافه كردن اين كيت گوشي gps دار ميشه ؟نقل قول:
مثل n95 ؟
زیمکی جون اون ریست برای گوشیهای جدید نیست!ما ریست رو. داشتیم که فریم ویر اولیه روی گوشی نصب بود!گوشیهای جدید همگی اپدیت هستند!تو فکر نباش!اما برای جواب اون دوستمون هم باید بگم بله!یه کیت مثل کیتهای بلوتوثی که برای کامپیوتر میخری!با بلوتوث به گوشی اتصال پیدا میکنه!نرم افزار لند مارک و جی پی اس دیتا هم در خود گوشی هست(توی قسمت my own)!!برو حال کن مگو چیست حال!!
حالا این جی پی اس توی ایران خوبه یا نه؟مثلا من میخوام برم اصفهان فلان هتل میشه ادرسش رو پیدا کرد؟یا که الکی دکوری هستش؟
خبر ندارم!ولی توی تهران فکر کنم بشه یه کارهایی کرد!!!
اول از همه ي کساني که به پستهاي قبلي ام جواب دادندو با لطفي که دارند به اين پستمم جواب خواهند داد تشکر ميکنم دوم اگه راهنمايي کنيد که چيکار کنم که موقعي که با گوشي کاري ندارم همش نوار ساعت و تاريخ را نشون بده و بعد از چند دقيقه کلا صفحه سياه نشه سوما من به گوشي کد امنيتي دادم ولي هر چي گشتم اون جايي که به گوشي بگم بعد از باز کردن قفل صفحه کليد پسورد را بخواه پيدا نکردم اگه راهنمايي کنيد ممنون ميشم چهارما اون ترفندي که باهش بشه چراغ قوه را روشن گذاشت (همون 90 درجه چرخوندن)مال من که نشد شايد هم من درست متوجه نشدم اگه بيشتر توضيح بديد ممنون ميشم