مثله این که راه دیگه هم ندارم !! یه 60 تومنی افتادم تو خرج:20::5:نقل قول:
مثله این که راه دیگه هم ندارم !! یه 60 تومنی افتادم تو خرج:20::5:نقل قول:
آره خرابیش خیلی زد حاله .. ولی خوب این مشکل خیلی کم شده و اگر مرابق کنسولت باشی اتفاقی نمیوفته..نقل قول:
بابا به خدا من می ترسم 500 تومن پول بدم بد این طوری بشه!!
مشکلای بچه ها هم با این کنسول انگار خیلی ضد حاله! انگار آدم کاسه بلور خریده! یکی مشکل اره یکی نداره فعلا که من دست نگه داشتم تا نمی دونم چی چی براش بیاد که دیگه تعویض درایو نکنم! البته نظر شما چیه؟
و اینکه وقتی می گید درایو های لایت ان با مادر فالکون مشکل نداره وقتی تعویض درایو با بن کیو بشه چی؟ بازم مشکل نداره؟ و اینکه وقتی تعویض درایو می کنی درایو خودتم بهت می دن؟ که اگه چیزی شد از اون استفاده کنی!
نگاه کن یک مزیت عمده xbox نسبت به ps3 کپی خور شدن اون هست یعنی وقتی این کنسول رو کپی خور میکنی دیگه میتونی به جای بازی 50 تومنی بازی 3 تومنی بخری..
هر چند سال یک بار یک درایو جدید برای xbox عرضه میشه که یک چند مدت طول می کشه تا توسط هکرها کپی خور بشه..
این اخر هم برای این xbox جدید ها یک درایو دیگه اومد به اسم لایتون .. که این درایو هنوز کپی خور نشده .. ولی هکر ها تونست کاری انجام بدن که شما بتونید این درایو رو با درایو های کپی خور شده قبل مثل benq و samsung ..
فالکون هم مادربرد کنسول هست که مشکل گرمایی نداره و جدید هم اومده..
بله درایو خودت هم بهت میدن که بعدا خیلی بدردت میخوره ...
این درست کردن کنسول کاملا شانسی هست یک دفعه دیدی اورد خونه دوباره خراب شد یا شایدم یکی دو سال هیچ چیزش نشد..نقل قول:
مثله این که راه دیگه هم ندارم !! یه 60 تومنی افتادم تو خرج [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كسي بازيه Dark Sector رو تموم كرده؟
تو Chapter 9 اون يارو كه با شمشيرو سپره چه جورى ميميره
ديوونه شدم بس كه زدمش:9:
سلام من در حال حاضر در شهرستان هستم می خوام بدونم چطور داشبورد جدید بریزم رو کنسول بعد من در ضمن هنوز داشبورد قدیمو ندیدم چون کنسولم هنوز نرسیده شاید تو آلمان که برام کرک کردن داشبورد جدیدو ریخته باشه من از کجا بفهمم که جدیده یا قدیمی؟
شهرستان بازی گرونه میشه از نت بخرم اگه میدونید کجا به من بگید برام ارزون در بیاد اینجا play box هست 6000 تومان !!!! مرسی
مثل اینکه metal gear4 قراره برای xbox360 بیاد کسی چیزی در این باره میدونه
نقل قول:
این حرفا چیه عزیز:11:. پیش همون فروشگاههای معتبر بردی شما؟ چون nextgen به من امید داد که درست میشه:20:!!!!
لینکش هست به حجم 75 مگ که میتونی دانلود کنینقل قول:
و با Cd یا flash بریزی رو کنسول
برای بازی ها بهتره به فروشگاه مجازی سایت bc سر بزنی
رو بهترین dvd ها الان تا 2900 هم میدن بازی رو
با پست رایگان برای 5 بازی به بالا
شایعاتی هست مبنی بر این قضیهنقل قول:
konami گفته حدودا 12 تا 15 ماه بعد از عرضه نسخه ps3 و وقتی که قرار داد مالی MGS4 با SONY تمام شده نسخه PORT اون مکنه برای PLATFORM های دیگه هم باید
گرچه اگه هم نیاد اتفاق خاصی نمیافته
چون این کنسول اینقدر بزرگ و پر بازی هست که نیازی به MGS4 نداره
خدا كنه كه درست شه عزيزم.ما كه بخيل نيستيم.اگه درست شه خب خرجه كمتريم ميكني مام خوشحال ميشيم.نقل قول:
من كلا آدمه بد شانسيم و مال من درست نشد.انشاالله كه شما خوش شانس باشي دوست عزيز.
سلام
راهی هست تا متوجه بشیم بازی با چند فریم داره اجرا می شه؟
با خوده کنسول یا با lcd که فریم ریت رو نشون بده؟
ممنون