اصلا نذار واسه روزای آخر.نقل قول:
همین امروز فردا برو دنبالش.
اصلا نذار واسه روزای آخر.نقل قول:
همین امروز فردا برو دنبالش.
اقایون من پست اول رو خوندم ولی چیزی متوجه نشدم!!
من 31 خرداد درسم تموم شده تاکی زمان دارم دفترچه رو ارسال کنم؟
سال دوم هست کنکور میدم ولی یکی از درسام رو نگه داشته بودم و امسال اردیبهشت امتحان دادم وقبول شدم .
العان پست ها رو خوندم کمی نگران شدم من تاکی وقت دارم ارسال کنم؟
می خواستم بدونم کسی دانشگاه آزاد درس بخونه همزمان میتونه کنکور سراسری بده و از معافیت تحصیلی استفاده کنه؟
خواهشا زود جواب بدید
من یک درس پیش دانشگاهی راقبول نشدم و میخوام شهریور امتحان بدم متولد آبان 71 هم هستم
می خاستم بپرسم نیاز به ارسال دفترچه هست یا خیر؟
برای شرکت در کنکور سال بعد باید چکار کنم؟
سلام...
من شرایط خیلی بدی دارم خواهش میکنم هر کی هر راهی به نظرش مرسه لطفامطرح کنه بلکه فرجی حاصل بشه
شرایط فعلی من:
دانشجو ترم 7 -فقط 65 واحد پاس کردم-دانشگاه پیام نور متولد 67
1 سال و 5 ماه نامزد هستم
خدمت سربازی نرفتم
1ماه هست مغازه فروشگاه کامپیوتر باز کردم
================================
خوب در حالت کلی این جوریه
از اون ور از پیام نور خسته شدم واقعا دیگه نمیتونم بخونم با اون حجم کتابها که واقعا برای رشته های فنی خیلی سخته واقعا عذابی بالاتراز این که کتابهای 500-600 صفحه ای پیام نور رو بخونم نیست واسم
میخوام انصراف بدم
خوب اگه انصراف بدم میتونم برم یه دانشگاه دیگه؟خدمت مانع میشه یا نه؟
اگه انصراف بدم با این شرایطی که دارم چجوری میتونم خدمت رو بپیچونم به جز درس
به احتمال زیاد هم بعد از رمضان عروسی میگیرم
بابام هم سنش هنوز به 50 نرسیده حالا 59 پیشکش واسه کفالت
راستی تک پسر هم هستم با یه خواهر 7ساله و یه خواهر که ازدواج کرده
یا علی
تاریخ تولدتون رو عرض می کنید؟نقل قول:
شما برای کنکور سال بعد باید دفترچه ارسال کنید،چون نیمه دوم هستید و تا تاریخ 18 اسفند امسال مهلت دارید به شرطی که شهریور درس رو قبول بشید:20:نقل قول:
من یک درس پیش دانشگاهی راقبول نشدم و میخوام شهریور امتحان بدم متولد آبان 71 هم هستم
می خاستم بپرسم نیاز به ارسال دفترچه هست یا خیر؟
برای شرکت در کنکور سال بعد باید چکار کنم؟
29 اسفند69نقل قول:
میشه یکی کامل توضیح بده من که الان متولد آذر 71 هستم و می خوام یه سال دیگه کنکور بدم باید با این لعنتی چی کار کنم؟؟؟
اگه تا 31 خرداد 90 دانش آموز بودید مشکلی ندارید چون براتون معافیت تحصیلی رد می شه تا آخر شهریور :20:نقل قول:
---------- Post added at 02:11 AM ---------- Previous post was at 02:06 AM ----------
اگه خرداد فارغ التحصیل شدید باید تا تاریخ 18 دی 90 دفترچه خود رو ارسال کنید که غیبت نخورید!:20:نقل قول:
یعنی من الان می تونم یه سال دیگه بخونم؟