کمک کنین دیگه !خیلی ضروریهنقل قول:
Printable View
کمک کنین دیگه !خیلی ضروریهنقل قول:
بازي بيليارد رو گوشي نصب كردم. مشكل اينجاست كه بعضي وقت ها كه تمام برنامه ها رو end all مي كنم و مي رم بازي رو اجرا كنم، پيغام مي ده not enough memory to start (با اين كه برنامه اي باز نيست.)
چي كار كنم.
سلام بچه ها ....
همتون خوبين ؟
گوشيهاتون خوبن ؟
گوشيه من كه گفت به همتون سلام برسونم .
من رفتم يه ايرانسل گرفتم فقط بخاطر اينترنتش ...
حالا شنيدم كه تنظيمات اينترنت براي P990 نيومده .
اگه كسي اين تنظيماتو داره كمكم كنه .......................
1- آپدیتنقل قول:
2- خود همون آنتی ویروس رو پاک کن ببین چطور میشه. آخه این گوشی وقتی رم کم بیاره رستارت میکنه.
خیرنقل قول:
پسوندش که 3GP هست. ببین تیک HIDDEN یا system نخورده باشه. با برنامه swiss mrg از قسمت file info نگاه کن.نقل قول:
از توی اکانتت pop3 رو فعال کردی؟ باید با کامپیوتر وارد ایمیلت بشی و در قسمت تنظیمات، pop3 رو فعال کنی.نقل قول:
منم همین پورت رو زدم. باید کار کنه. یه بار همه چیزو چک کن.
سریعا برنامه crystal رو unistall کن. اصلا نباید این برنامه رو نصب کنی، گوشی رو بهم میریزه. شانس بیاری به فلش یا آپدیت احتیاج پیدا نکنی!نقل قول:
فقط زمانی که گوشی تازه روشن شده باشه و زیاد باهاش ور نرفته باشی مموری زیاد هست. کم کم مموری کم میشه، حتی اگه برنامه ها رو ببندی. چون بالاخره یه سری برنامه ها و فایل های سیستمی هم روی رم میاد.نقل قول:
تنظیم خاصی نمیخواد. یه اکانت درست کن و برو توی نت، همین! هیچ تنظیمی هم نمیخواد توی اکانت وارد کنی.نقل قول:
چجوری میشه از مسیجاش بکاپ گرفت
فقط قسمت archive تيك خورده،نقل قول:
اين كه خيلي مسخره است!:13: هيچ جوري به غير از ري استارت نمي شه حافظه رو آزاد كرد؟نقل قول:
فقط زمانی که گوشی تازه روشن شده باشه و زیاد باهاش ور نرفته باشی مموری زیاد هست. کم کم مموری کم میشه، حتی اگه برنامه ها رو ببندی. چون بالاخره یه سری برنامه ها و فایل های سیستمی هم روی رم میاد.