دوست عزیز داری اشباه میکنی نگاه کن خط منم روی 4 بسته شده وضعیتش هم از خط ایشون بدتره ولی اصلا قطعی ندارمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوست عزیز داری اشباه میکنی نگاه کن خط منم روی 4 بسته شده وضعیتش هم از خط ایشون بدتره ولی اصلا قطعی ندارمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون بابت جوابتون، دوست عزیز. میشه Attenuation رو هم توضیح بدید؟ البتّه می دونم معنیش "تضعیف" ـه ولی مفهومشو نمی فهمم! سؤال دیگه این که چه جوری میشه تا حدّی که امکان داره، SNR Margin رو بالا برد؟نقل قول:
بستگی به 1- مرکز مخابراتتون داره و 2- اینکه هر چند که رسما تایید نشده ولی خیلی ها میگن که سرعت شبانه شون محدود شده. واسه من رسما زیر سرعت اسمی هست (سرویس 2 مگ که روی 9 مگ بسته شده سرعت شبانه اش با اسپید تست حدود 0.88 مگابیت بر ثانیه است. ) من حتی با همین سرویس تو روز سرعتم بیشتر از 3-4 مابیت بر ثانیه میشه. از طرفی ظاهرا تو این تاپیک دوستانی هستن که سرعت روزانه و شبانه شون خیلی بالاست. پس ظاهرا کیفیت سرویس چه روزانه و چه شبانه توی مراکز مخابراتی مختلف متفاوته. بهترین کار اینه که توی منطقه خودتون از کسایی که پارس آنلاین دارن پرس و جو کنید و بعد تصمیم بگیرید. اون مورد محدودیت رو هم در نظر بگیرین هر چند که چون خود من زیاد اهل دانلود شبانه نبودم و نیستم نمیتونم بگم واقعا اجرا میشه یا نه. چیزی که برای من اتفاق افتاده اینه که همیشه (از چند سال پیش) سرعت شبانه ام خیلی خیلی پایین تر از سرعت روزانه بوده به نحوی که خیلی وقت ها کلا اینترنت غیر قابل استفاده میشه. البته مرکز مخابراتی ما جز مراکز خیلی شلوغ محسوب میشه. در هر صورت بهترین روش پرس و جو تو منطقه ی خودتون هست.نقل قول:
نه آقااا....نقل قول:
کافیه 2شب با وی.پی.ان ایرانی دانلود کنی(بالای 2 گیگ هر شب)، شب سوم جفت سرور داخلی و خارجی رو با هم محدود می کنه...
خواهش میکنم. Attenuation مربوط به افت طبیعی سیگناله که نسبت مستقیم داره یا طول کابلی که از مرکز مخابراتی تا مودم شما کشیده شده. یعنی به فاصله تا مرکز مخابراتی بستگی داره و هر چی بالاتر باشه کیفیت سرویس دریافتی تون کمتره. اگه این عدد زیر 20 باشه تقریبا افتی رو احساس نخواهید کرد.نقل قول:
مثل این که برای من فقط آپلود رو خوب کردن! :n27: SNR Margin برای آپلودم 30 هستش و Attenuation برای آپلودم 16 که هر دو عالی محسوب میشه ولی SNR Margin برای دانلودم 7 هستش و Attenuation برای دانلودم 29 که SNR Margin دانلودم تقریبا میشه گفت افتضاحه! راهی هست برای بالا بردن SNR Margin تا حدّی که امکان داشته باشه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید... :n16:نقل قول:
آقا با تشکر، اصلاح میشه! فکر کردم SNR بر حسب 0.1db هست ! نویز برای 4 مگا بیت خیلی خوبه. البته این رو هم در نظر داشته باشید با تاریک شدن هوا نویز خیلی شدید بیشتر میشه. باید دید چه ساعتی از روز اینقدر SNR دارید. بهترین وقت برای چک کردن جداقل SNR ساعت 10-11 شبه.نقل قول:
اینم عکس تستم که همین الآن گرفتم! سرویس 512 نامحدود پارس آنلاین. قائمشهر - مازندران...
وضعیت آپستریم همیشه بهتره چون نویز و Attenuation با بیشتر شدن پهنای باند زیاد تر میشه. احتمالا چون آپستریمتوم روی مقدار خیلی کمتری بسته شده نسبت به داونستریم این عدد رو مشاهده میکنید.نقل قول:
همونطور که قبلا در جواب یه دوست دیگه گفتم بهترین کار اینه که از دم در چک کنید و ببینید آیا وضعیت تفاوتی داره یا نه؟ چرا که معمولا وضعیت سیم کشی داخلی (اتصالات بد، سیم نا مناسب و رد شدن سیم تلفن از کنار کابل های برق) خیلی روی نویز تاثیر منفی میذاره. اگه دیدید دم در وضعیت نویزتون خیلی بهتره میتونید یه سیم با کیفیت (فویل دار 08 یا 06) از جلوی در مستقیم بکشید پشت مودم و یه اسپلیتر هم بگیرید و قبل از مودم وصل کنید و گوشی تلفن رو فقط به اسپلیتر وصل کنید.البته من خودم یه خط جداگانه واسه ADSL دارم و اصلا تلفن هم روش وصل نیست.
ولی در صورتیکه مشکل از سیم کشی داخلی نباشه دیگه مشکل از وضعیت سیم کشی مخابرات هست که یه کم سخت میشه کار ولی دوستانی بودن توی همین تاپیک که همین مشکل رو داشتن ولی با پیگیری تونستن مخابرات رو وادار کنن که وضعیت خطشون رو بهتر کنه.
سرویستون رو چند مگ بسته شده؟ هر چند که با SNR=7 عملا دیگه امکان افزایش پهنای باندتون وجود نداره.نقل قول: