سلام
من چند روزی هست که شاتل 128 اکو گرفتم
اگه ممکنه ساعات رایگانی دانلود رو روزای معمولی جمعه و تعطیل های رسمی رو بگید
بعد دوستان گفتن محدود میکنن این ابتکار مال شاتله یا همه شرکتا این کار رو میکنن؟
Printable View
سلام
من چند روزی هست که شاتل 128 اکو گرفتم
اگه ممکنه ساعات رایگانی دانلود رو روزای معمولی جمعه و تعطیل های رسمی رو بگید
بعد دوستان گفتن محدود میکنن این ابتکار مال شاتله یا همه شرکتا این کار رو میکنن؟
دوستان جالبه دیشب کامپیوتر خاموش کردم . بعد ساعت 3:10 صبح بود با گوشی وصل شدم . سرعت دیدم همون 50-60 . فکر کنم محدودیتم سر جمع 2 ساعت بود :31: حالا امشب از 1 تست میکنم ببینم چطوری . چون انگار 3 به بعد سرعت درست میشه !!
سلام دوست عزیزنقل قول:
سرویس های اکو ساعات دانلود رایگانش از 1 تا 8 صبح هست.همه ی روزهای سال هم به همین شکل هستش جمعه و روزهای تعطیل فرقی نداره. محدودیت هم فقط مختص شرکت شاتله. من که شرکت دیگه ای رو ندیدم این کار رو انجام بده.
:31:نقل قول:
دوستان جالبه دیشب کامپیوتر خاموش کردم . بعد ساعت 3:10 صبح بود با گوشی وصل شدم . سرعت دیدم همون 50-60 . فکر کنم محدودیتم سر جمع 2 ساعت بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا امشب از 1 تست میکنم ببینم چطوری . چون انگار 3 به بعد سرعت درست میشه !!
یعنی سرعت شما ساعت 1 به بعد خوب بوده قبلا؟ مال منم به همین شکله. 1 تا 3 نهایت 10-12 kb/s ولی ساعت 3 به بعد خوبه.
اره دادش . قبلا ساعت 1 تا 8 سرعت 50-60 بود . بعد دیشب ساعت 1 سرعت شده بود 8-9 !! ولی ساعت 3 با گوشی همینطوری وصل شدم سرعت 60 بود . فکر کنم محدود که میکنن 1 تا 3 :31:نقل قول:
نه هنوز محدود نشدی :31: شما الان جزء کاربرانی قرار گرفتین که شب ها بیشتر دانلود میکنن. از نظر شاتل کاربر ها 2 نوع هستن.1- اونا که شبها دانلود میکنن. 2-اونهایی که شب ها از نت استفاده میکنن نه دانلود.نقل قول:
دسته ی دوم سرعتشون در طی شب خوبه که بتونن استفاده بکنن و وب گردی و غیره. ولی دسته ی اول سرعتشون کم میشه ساعت 1 تا 3. و3 به بعد چون دیگه ملت تقریبا خوابن سرعت ها رو افزایش میدن. ولی چنانچه شما از حد مجاز بیشتر دانلود کنین میشین کاربر پر مصرف یا پرخور :31: بعد شاتل شما رو از کرده تون پشیمون میکنه. سرعتتون از 1 تا 8 همچنان بین 0-5 kb/s میرسه. من خودم به عینه دیدم سرعت مداوم روی 300-400 b/s بود.دقت کنین b نه kb :31:
اینم که شما تازه جزء دسته ی 1 قرار گرفتی واقعا خوش شانس بودی :7:
دوستانی که از شاتل کلاهبردار Adsl دارن جهت اطلاع می گم که صبانت سرعت تمام سرویس ها رو از 1024 به 2048 ارتقا داده و سرعت در روز و شب کوچکترین فرقی با هم نداره ...
صبح و شب حدود 230 kb/s هست ...
و به راحتی می تونین شبی 3 گیگ دان کنین ...
من خودم 2 ماه پیش از شاتل کشیدم بیرون چون واقعا روانم رو به هم ریخته بود ...
جالبه می خواستم اینترنت استفاده کنم همش استرس داشتم که نکنه محدود شدم و وقتی محدود می شدم همش منتظر بودم که از محدودیت در بیام ...
واقعا هر کسی که از شاتل سرویس داره بدونه کلاه خیلی بزرگی گذاشتن سرش ....
سلامنقل قول:
بله درسته اولین نوع محدودیت اینه که به جای 1 شما رو ساعت 3 آزاد میکنند برای دانلود و بعدا که بخوان حالتون رو اساسی بگیرند ساعت 3 وقتی رفتی پای سیستم میبینی سرعت شده 3-8 کیلوبایت:31:
سلامنقل قول:
بهترین کار اینه که وقتی از خدمات شرکتی ناراضی هستی بعد از درمیون گذاشتن با خودشون و عدم نتیجه گیری از شرکت دیگه ای سرویس بگیری
تنها مشکل اینه که شاید برای بعضی ها (حتی خودم) گزینه ی دیگه ای نباشه و یا بدتر از اینی که الان هست باشه:13: (انتظار برای خالی شدن پورت در منطقه ،ساپورت نکردن شرکتها ، عدم همکاری مخابرات منطقه با شرکتی خاص و مشکل قرارداد و ریسک بالا چون خیلی از شرکتها حتی روزانشون هم مشکل داره:18: و............)
فعلا گزینه ی خوبیه و شما هم کار درست رو کردی:12:
پس خوبه . البته یه 2-3 شب دانلود نمیکنم تا اوضاع عادی بشه . ولی انصافا من پارس آنلاین و آسیاتک و صبانت توی اهواز ازشون سرویس گرفتم . ولی هیچ کدوم شاتل نشدن !!! پایداری و پشتیبانی شاتل واقعا عالیه . شاتل در طول 1 ماه سر جمع شاید 3 دقیقه قطعی داشته باشه ! آسیاتک در ماه حداقل 15 روزش قطع بود !!!!!نقل قول:
سه شب هر شب 4.2 گیگ :31:نقل قول:
لعنت به شاتل، با این اوصاف باید قید کنه که سرویس های اکو(نه اکو آفیس) دارای اینترنت شبانه نمی باشند... :27:
بله دقیقا همینه. منم اراک پارس آنلاین داشتم. همش قطعی داشت. شاتل خدا رو شکر قطعی نداره یا خیلی کم. پشتیبانیش هم واقعا عالیه.اگه محدودیتش رو برداره خیلی خوب میشه :46:نقل قول:
متاسفانه فکر کنم شما مدت زیادی محدود بشین. هر چند امیدوارم اینطور نباشه.:10:نقل قول:
من قبلا 5 روز 3g دانلود کردم 13 روز محدود شدم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]