از کجا بدونیم خطمون روی چند مگ بسته شده ؟نقل قول:
Printable View
از کجا بدونیم خطمون روی چند مگ بسته شده ؟نقل قول:
ممنون دوست مننقل قول:
الان کارشناس اومد کانفیگ کرد یه خورده بالا رفت تا 4 مگ رفت البته اگه شب نیاد پایین
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
قسمتی از مودمت مثل همین که عکسش رو گذاشتن این مقادیر رو مشخص کرده :نقل قول:
Downstream Rate برای دانلود
Upstream Rate برای آپلود
دانلود شبانه من با سرویس 2 مگ پارس :n09::n05::n02:
محتوای مخفی: دانلود شبانه
یک خورده این bilmazlar برات درس عبرت بشه دیدی دیشب چی به سرش اومده یک هو سر تو هم میاد هانقل قول:
محتوای مخفی:
پارس آنلاین به امثال تو افتخار میکنه:n16:نقل قول:
داداش چیزی که اینجا زیاده شرکت خوبه :n02:این خراب شد میرم شاتل اونجا هم میتونم شبی 20 گیگ بگیرم چون محدود نمیشه اینجا سرور داخلی :n09:مخابراتمون هم 5 مگ میده با دانلود شبانه میشه شبی 12 گیگ کشید ازش ...صبانت قزوین هم من زنگ زدم گفت ما محدود نمیکنیم سرعت شبانه رو تضمین دادن:n10:پیشگامان هم 10 مگ میده...فن اوا هم هست که هر سرویسی بگیرم 8 مگ میبنده....بازم نام ببرم :n05:خلاصه چیزی که تو مرکز مخابراتی ما زیاده شرکته ارائه دهنده اینترنتهنقل قول:
رفقا این hec eror و fec و crc error مال چیه؟؟؟؟؟؟؟؟ کلا این خط برای سرعت 4096 مشکل خاصی داره؟؟؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما یه روز میگی محدود شدم میری شکایت میکنی ! یه روز میگی محدود نشدم میری شکایت میکنی ! یه روز فحش میدی ! یه روز دانلوداتو میگی ! ماذا فازا ؟! هل فازا ماذا ؟! وات د اف ؟!نقل قول:
دوستان امروز سرویسم وصل شده طرح 128 یک ماهه 5 گیگ
آیا ترفند جدیدی وجود داره سرعت رو ببرم بالا؟؟؟؟ با ترفندهای قبلی ( پ رو ک س ی ) تست کردم بالا نرفت!!!
تست 10 دقیقه پیش نهایت تا 10 کیلوبایت میره !!! خونه قبلی مون 128 پارس داشتم تو روز 600 بود:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
صد رحمت به تری جی ایرانسل بسته 1 ماهه 24 گیگ شبانه گرفتم 2 تا 8 صبح""" سرعت دانلود با آی دی ام بین ساعت 2 تا 4 سرعت 800 هست 4 تا 8 سرعت بین 1200 تا 1800 کیلوبایت هست
خدایی قیمت ایرانسل به صرفه تر هست یه بسته 24 گیگ شبانه 10 تومن طرح روزانه هم قیمت هاش عالیه
128 پارس واقعا افتضاحه