سلام
یه سوال
این سرباز خونه (barracks) توی لول ۲۴ و ۲۵ سرعتش (time factor)ه ۱۶ درصد هستش
من موندم برای چی بعضی ها این همه ریسورس و فضای فارم رو هدر می کنن و تا لول ۲۵ آپگرید می کنن
وقتی که سرعتش بیشتر نمی شه چه فایده ای داره؟
Printable View
سلام
یه سوال
این سرباز خونه (barracks) توی لول ۲۴ و ۲۵ سرعتش (time factor)ه ۱۶ درصد هستش
من موندم برای چی بعضی ها این همه ریسورس و فضای فارم رو هدر می کنن و تا لول ۲۵ آپگرید می کنن
وقتی که سرعتش بیشتر نمی شه چه فایده ای داره؟
این بازی جنگیه و مهمترین ساختمون ساخت یونیت سربازخونه هستش.نقل قول:
چه بخوای ارتش تهاجمی بسازی و چه بخوای ارتش دفاعی بسازی ، بیشترین زمان برای کامل کردن ارتش (پر کردن فارم) توسط سربازخونه صرف میشه.
فرق بین لول 24 و 25 هم در طولانی مدت خیلی زیاده.
مثلا خودت حساب کن ساختن 10000 نیزه دار و 10000 شمشیر زن با لول 25 چقدر طول میکشه و با لول 24 چقدر !
حالا فرض کن بعد از این همه مدت ،نیروهای روستا بمیرن و دوباره بخوای بازسازی کنی....
درسته ، مثلا ۱ درصد هم در طولانی مدت خیلی تاثیر دارهنقل قول:
ولی آخه لول ۲۴ و ۲۵ حتی ۱ درصد هم فرق نداره جفتشم ۱۶ درصده :exclamati :question:
راستی چقدر سریع رنگ عوض می کنی :دی
اون درصد رو چیکار داری.نقل قول:
تو ببین زمان ساخت سرباز توی لول 25 چند ثانیه کمتره.
سلاملکم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام .
چاکر برو بچ تریبال وارس معتاد هم هستیم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مواد بهتون میرسه ؟ یا بیام برسونم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی بگه اینجا چه خبره ؟ در چند ماه اخیر چه اتفاق هایی افتاده ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جریان این West چیه ؟
من که ترک کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا" کار سختی بود ولی بالأخره تونستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه جوری میگه ترک کردم :31:نقل قول:
ترک کرده رفته یه چیز قوی تر مصرف میکنه:31:
the west
من فقط بخاطر تو از مسنجر زده شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یه جوری میگه ترک کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ترک کرده رفته یه چیز قوی تر مصرف میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
the west
نمیزاری که ادم یه روز توبش باقی بمونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
------------------------------------------
بچه ها الان کدوم ورلد بازی میکنین ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اعلامیه :
یک دستگاه اکانت ورلد 20 با 12 روستا با پوینت 57.000 به فروش میرسد ! علاقه مندان ( با تجربه ) که میخوان صاحب این اکانت طلایی بشن با من تماس بگیرن و فرم پر کنن ! : دی
اگه هم کسی نیستش بگین بزنم به دل دشمن لولش کنم !! lol
12روستا و فقط 57کیلو ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی کمه که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به کارم نمیاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من 14تا روستا داشتم 127کیلو بود امتیازم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام.
فک نکنم کسی بخره، ولی می تونی از این بازی های جدید که تو فروما را انداختن بزاری.
مثلا یه تاپیک درست کن با موضوع "آخرین نفری که پست بده برنده ی یک دستگاه....".
:31: