نظرسنجی قدیمی هست و برای زمانی هست که شاتل به حقوق مشترکینش احترام میگذاشت و محدود نمیکرد سرعت شبانه را....نقل قول:
Printable View
نظرسنجی قدیمی هست و برای زمانی هست که شاتل به حقوق مشترکینش احترام میگذاشت و محدود نمیکرد سرعت شبانه را....نقل قول:
نه باو بازه هنوزنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه باو بازه هنوزنقل قول:
رای هم دادم هویژوری برای امتحان
اقا دیشب به طرز عجیبی سرعت رفته بود بالا . از ساعت 1 تا 3 خودم به چشم خودم دیدم سرعت 150-200 متغیر بود . بعدش دیگه نمیدونم چون خوابیدم :31: ولی تا 8 صبح 2200 مگ دانلود کردم . اینم عکس :
من مدتی هستش که با dns های خود شاتل مشکل پیدا کردم گهگاه وقتی از نت چند ساعتی استفاده نمیکنم و می خوام دوباره سایتی رو باز کنم ارور نیافتن dns رو میده و مجبور میشم مودم رو چند بار ریست کنم تا درست بشه . چند تا dns از جمله مال گوگل و dns های تهران رو امتحان کردم ولی اونا هم گاها همین طور میشم .
ممنون میشم 2 تا dns server خوب و پرسرعت و البته پایدار که قطعی نداشته باشه و با سرویس شاتل مشکل نداشته باشه رو معرفی کنید تا تو مودم ست کنم .
شما از کجا سرویس میگیری که شبی 5گیگ میگیری؟خوب به ماهم بگو استفاده کنیمنقل قول:
الان سرعت پایین خیلی شما اینطور هستید ؟
واسه منم سرعت افتضاحه امروز :2:نقل قول:
سلامنقل قول:
داداش امشب ببین سرعتت چطوره ! چون قبلا بعضی وقتها که یکدفه سرعتم شبا زیاد میشد فرداش محدود بودم!!:31:
دیشب که 1 تا 3 برام تعطیل بود ولی 3 تا قبل 8 1.5 دان کردم
اقا شما هم همش تایم اوت دارین؟؟؟؟؟؟؟؟
مال من همش تایم اوت میده هر چیم زنگ میزنم میگن مشکل سراسریه الان 2 هفتست این جوریه اعصاب نذاشتن من موندم این چه جور مشکل سراسریه که فقط این کرمون خراب شده داره؟