نقل قول:
نه داداش جنت آباد مرکز پيام نور
فاصلم حدودا 3 تا کوچست
کیفیت خط هم چون رمز مودم یادم رفته و نمی خوام ریستش کنم در نمیاد ولی آخرین بار margin خطم 165 db بود فکر کنم خطمم رو 12 مگ بستس اگه اشتباه نکنم شایدم 9
Printable View
نقل قول:
نه داداش جنت آباد مرکز پيام نور
فاصلم حدودا 3 تا کوچست
کیفیت خط هم چون رمز مودم یادم رفته و نمی خوام ریستش کنم در نمیاد ولی آخرین بار margin خطم 165 db بود فکر کنم خطمم رو 12 مگ بستس اگه اشتباه نکنم شایدم 9
تو سرعت رو بگو الان بکنن 1 مگنقل قول:
راس ساعت 2 سرعت میشه 20 کیلوبایت ! :n02:
12 مگ که نیستنقل قول:
9 مگ هم که بسته باشن سرعتت از 9 مگ بیشتر نمیشه پس خطتتو روی 16 مگ بستن ! :n02:
فاصلت که خیلی عالیه پس برو حالشو ببر
در ضمن زنگ زنی پشتیبانی فکر کنم رمزشو بهت بگه !
:42: دارم دعا میکنمنقل قول:
عجیب مگه نگفتن 16 مگ مخصوص تهرانه ؟ یعنی سراسری کردند
نقل قول:
بعید می دونم 16 باشه احتمالا 12 هست کندوکاوش کردم حتما عکسشو میزارم رمز مودمو یادم رفته دردسر شده واسم می خوام رمز وایرلس عوض کنم نمیتو نم می خوام آمار خطمو بگیرم نمیشه از طرفیم یادم نیست مدولاسیونو ام تی یو این چیزلرو چند گذاشتم می ترسم خلاصه ریست کنم نته به فنا بره :D
رفقا یه بار اومد تهرات خونه خالم اینا نارمکه میشه منطقه چند؟؟؟؟؟؟؟؟ (خیلی وضع اینرنت پسر خالم خوب بود) پارس 2 مگ بود ولی سرعتش تو speed test تا 10 میرفت؟؟؟؟؟؟؟ حالا ذهنم مشغوله نارمک منطقه چنده؟؟؟؟؟؟:n13:نقل قول:
رمز مودم تو حافظه خود دستگاه ذخیره میشه و هیچ ارتباطی به isp نداره هیچ وقت isp نمیتونه رمز دستگاه مودم شمارو بهتون بگهنقل قول:
نمیدونم والا من همیشه SNR و Attenuation رو مانیتور میکنم حالا دیدم 16 مگ شده لابد حالا دارن توی شهرهای دیگه تست میکنننقل قول:
تا الان لینکم نپریده به نظرت SNR 6.9 کم نیست ؟
دوستانی که خطشون روی 16 مگ هست SNR واسشون چند شده ؟
نارمک هم محله ی قدیمیه ، پس سیم کشی داخل ساختمونشون خوب بودنقل قول:
نارمک یه جورایی دمه خونه ی ما هستش
یعنی میشه بالاتر از خیابون دماوند
اخه یه طرفش میشه 13 و بعد یه طرفش میشه 7 ! :n02:
نقل قول:
حالشو ببر دیگه :D