الان من که 3 ماهه 128 دارم
دوستان تایید می کنن اگه 2 شب میون دانلود بزنم
زیر 1 گیگ
محدود نمیشم؟
Printable View
الان من که 3 ماهه 128 دارم
دوستان تایید می کنن اگه 2 شب میون دانلود بزنم
زیر 1 گیگ
محدود نمیشم؟
دوستان از شاتل برید خودتون رو راحت کنین من خودم یک سال art3 داشتم دو ماه پیش قطعش کردم و واقعآ راحت شدم شاتل جز ازار و اذیت هیچی نداره ! من ماهی 45 میدادم به زور اگه صبح تا شب دانلود میکردم 60 گیگ میگرفتم یعنی روزی 3 گیگ اونم به سختی بعدم یه روز سرعت میرفت بالا یه روز میومد پایین مدام رو اعصاب بود . الان راحت شبی 5 gig دانلود دارم که میشه ماهی 150 گیگ و تنها 30 تومن میدم روزانه هم با سرعت 400 دانلود دارم شبانه 170 والا خیلی بهتر از شاتل میشه پیدا کرد
حرفهای ایشون کاملا تایید میشه....نقل قول:
غیر سوالی که پست قبل پرسیدمنقل قول:
ممنون میشم اینم جواب بدید
شما الان از کجا میگری؟
واقعا اگر isp که شما استفاده می کنی اینطوری نیست و حتی هر شب 1 گیگ هم به من بده کافیه
من سریع برم isp عوض کنم
التبه زمانی که من شاتل گرفتم 3 ماه بعدش این محدودیت ها شروع شد
امیدوارم این یکی وقتی مشتری هاش زیاد شد مثل شاتل قاطر نشه!
پینگ art1 شاتل چقده؟ممنون
سلام دوستان
من مدتی هستش که با dns های خود شاتل مشکل پیدا کردم گهگاه وقتی از نت چند ساعتی استفاده نمیکنم و می خوام دوباره سایتی رو باز کنم ارور نیافتن dns رو میده و مجبور میشم مودم رو چند بار ریست کنم تا درست بشه . چند تا dns از جمله مال گوگل و dns های تهران رو امتحان کردم ولی اونا هم گاها همین طور میشم .
ممنون میشم 2 تا dns server خوب و پرسرعت و البته پایدار که قطعی نداشته باشه و با سرویس شاتل مشکل نداشته باشه رو معرفی کنید تا تو مودم ست کنم .
نگفتید از کجا گرفتید سرویس رو؟
بعد از 6 ماه که از شاتل استفاده میکنم دیشب اولین شبی بود که تقریبا 1 گیگ دانلود رایگان کردم و بلافاصله امشب محدود شدم!!! یعنی با همون بار اول!! نکردن وایسند ببیند تکرار میشه یا نه!! خوب شد واسه تمدید سرویس یک ماهه گرفتم ....... گفتم تو این یه ماهه شاتل امتحان نهایی خودش رو پس بده تا ببینم تابستون بگیرم یا نه که با این وضعیت اگه همینجوری پیش بره نه !
یا همه امامااااااااااااااااااااا اا
اینجارووووووووووووو:18::18:
اینهمه آدم زدن شاتل اااااااه:19:
برم :rambo:دهن تک تکشون فلفل بریزما
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس مگه سرویس شبانه رو واسه قشنگی میدن!!!؟ باید دانلود کرد دیگه! واقعا مملکته داریم!!!نقل قول: