درود
دوستان ایرانسل در مورد راه اندازی 4G در آینده تو کدوم استان رو جایی اطلاع رسانی کرده ؟ :n36:
Printable View
درود
دوستان ایرانسل در مورد راه اندازی 4G در آینده تو کدوم استان رو جایی اطلاع رسانی کرده ؟ :n36:
سلام
اینترنت ایرانسل تو تهران مشکل داره؟ یا مشکل از گوشی منه
از دیروز نمیتونم صفحه باز کنم با اینکه بالا صفحه 3g فعاله!
------------------------------------------------------------------------------
زنگ زدم پشتیبانی درست شد!
حالا به فرض یه مودم داری و میخوای سیم کارت مودمو شارژ کنی اونوقت باید چیکار کنی ؟نقل قول:
شاید دسترسی به این برنامه my irancell و گوشی اندرویدی نبود !
بهتر نبود بعد از قطع شدن بسته خودش مستقیما هدایت بشه به یک صفحه ای که بشه بسته خرید ؟مثل رایتل !
لاکه همرو تست کردمنقل قول:
از طریق ecare کنترل حساب اینترنتی هم میشه شارژ کردنقل قول:
بسته های 1 ماهه و سه و شش و یک ساله که نمیشه خرید ! فقط بسته ترکیبی داره ، اگر جایی دیگه هست بفرمایید کجاشه !نقل قول:
نقل قول:منم بسته های بلند مدت رو پیدا نکردم، فقط تو این نرم افزار My Irancell هست.نقل قول:
باند فرکانسی ایرانسل چنده؟
۴ جی 1800نقل قول:
تری جی 2100
شش ماه 30 گیگ کل حجم رو یه جا میده. (طبق خریدی که انجام شده)
دوست عزیز اینجا تاپیکنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می باشد
---
---
---
طبق ادعای ایرانسل، کیفیت مکالماتش دیجیتال می باشد.نقل قول:
ادعا که ماشالله زیاد دارن ولی این کیفیتی که میبینیم واقعا خیلی با دیجیتال تفاوت دارهنقل قول:
نه که خیلی سواد و فهم و شعور در این پست شما فوران میکنه...نقل قول:
تست سرعت در شرایط یکسان. یکی با مودم m7350 و یکی با گوشی. آنتن LTE پر.
۷.۵ مگابیت با مودم و ۲.۲ مگابیت با گوشی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from OnePlus One
نمیدونم اینجا جای این بحث هست یا خیر... به هر حال
چند روزی هستش که سیم کارتم رو عوض کردم و همون رو با سیم نسل 4 عوض کردم
از وقتی این سیم جدیده رو گذاشتم , توی تماس صوتی با سیم با مشکل مواجه ام
هر کی که صحبت میکنم میگن صدام از ته چاه داره میاد :|
هر چند که آنتن هم فول دارم . تنظیمات گوشیم هم درسته ...
اینترنتم هم درسته . هم روی +H و هم روی LTE قشنگ کار میکنن و تست هم کردم .
ولی بازم صدای من داغون میره !
مشکل از چیه !؟
آره سیم کارتای جدیدشون معلوم نیست چجوری تولید میشه که خیلی افتضاحه کلا خیلی هاش مشکل فنی دارننقل قول:
خودم سیم کارت رو که 4g کردم چنتا از سرویس ها مثل اطلاع از تماس های از دست رفته از کار افتاد به 700 هم زنگ میزدم بعد از چند مدت تونستن درستش کنن
یه سیمکارت دیگه هم جدید گرفتم اونم یه مشکلی که داره پشت خطیش فعال نمیشه کد رو هم میزنی invalid mmi code میده 700 هم الان یک ماهه زنگ میزنه میگه درست شد؟ میگم نه نشد بعد میگه در بخش فنی دارن روش کار میکنن
حتما با 700 تماس بگیرید اگر مشکل از سیم باشه رایگان برای شما تعویض میکنننقل قول:
برای من هم همینطوری شده بود نتونستن و در نهایت رفتم Ecare قسمت خدمات ارزش افزوده و انتظار مکالمه رو اکتیو کردم درست شدنقل قول:
تا قبلش هرچی تیک انتظار رو تنظیم میکردم توی گوشی پیغام خطا میداد
ایرانسلم زنگ زدم نتونستن
در نهایت یه روز داشتم ور میرفتم از اونجا خودم درستش کردم و مشکلم حل شد
ّبه نظرم شما مودم ایرانسل بگیری بهترهنقل قول:
من از روزی که سیم کارت نسل چهار اومد من عوض کردم اما اصلا باهاش نمیشه زنگ زد سریع قطع میشه و کد دستوری هم کار نمیکنه مشکل از چیهنقل قول:
یعنی میزارم رو نسل چهار اینجوریه.رو نسل سه خوب کار میکنه
LTE که تو ایران داره استفاده میشه ازش قابلیت VoLTE نداره و باهاش نمیشه از تماس و کد USSD استفاده کرد..باید Auto بزارید تنظیمات شبکه رو تا بره روی 3G موقع تماس.نقل قول:
یعنی فقط نسل چهار ایرانسل اینجوریه.رو همه گوشی ها باید این کارو کرد.گوشی من سونی هستنقل قول:
هم ایرانسل هم همراه اول همینطوره...حالا معلوم نیست کی میخوان VoLTE رو فعال کنن.فعال بشه کیفیت تماس هم HD میشه اونوقت.نقل قول:
همراه اول تا همین چند روز پیش 3 جیش اینطوری بود اما الان چند روزه با 3 جی هم میشه مکالمه کردنقل قول:
آخه کد دستوریش هم کار نمیکنه روش.میخوام شارژم و ببینم نمیشهنقل قول:
کد دستوری هم از شماره های تلفن استفاده میکنه دیگه *# باید بری روی 3Gنقل قول:
دوستان، الان بامیلو و ایرانسل تخفیف زدن:
یک - بین مودم های 3G ایرانسل کدوم بهتره؟ کدام را پیشنهاد میدین؟ TpLink M5250 یا Huawei E5336 ؟ پیشنهاد دیگر؟
دو- مودم 4G بخریم فرقی داره به حالمون؟ پیشنهاد میکنید؟
سپاس
سلام دوستان/همراه اول نقشه پوشش تریجی شهرها رو تو سایتش داده
ایرانسل سیم کارت رایگان میده عدد1 را به 2100 پیامک کنید
شما مطمعنید.واسه چند نفر از دوستان اومدنقل قول:
سلام من زدم کد پستی و چند چیز دیگه خواست دادم هزینه ی پست هم داره ؟؟؟نقل قول:
سلام ببخشید این موضوع سیمکارت هدیه چیه
همون یوسیمه که میده وسیمکارتو تعویض میکنه یا سیم کارت جدید میده
دوستان یه تست کنید ببینید سرعت باز کردن صفحات تو ایرانسل بهتر شده امروز یا نه ؟ مخصوصا روی LTE ..
پینگ من الان از 8.8.8.8 65 میلی ثانیه هست. صفحات هم تا Enter میکنم باز میشه..تا دیروز 1 دقیقه طول میکشید صفحه لود شه !
ایرانسل مثل همراه اول و رایتل نقشه پوشش نمی گذارد؟
نه فعلا که تیک زده کدوم شهر هست برید تو سایت مشخص هست تحت پوششنقل قول:
امشب تست میکنم خبر میدم بهتوننقل قول:
دوستان از چه طریقی میشه از این شرکت شکایت کرد ؟ واقعا یعنی اگه اینا پوله مردمو بکشن بالا کسی نیست رسیدگی کنه ؟ این متنیه که من براشون فرستادم ! (البته بگم وقتی زنگ زدم این قضیه رو گفتم طرف خودشم فهمیده بود قضیه چیه !)
سلام قربان بنده یک کارت شارژ 10 هزار تومانی خریداری کردم از این روسایته شما یک تعرفه تشویقی گذاشته است علاوه برا شارژ مکالمه مقداری اعتبار اینترنت همرا نیز به مشتریان میده ، که کدش به این صورته : #رمز شارژ*۱۴۵* متن هم داخل این لینک تضیح داده شده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که با استفاده از این من باید 600 مگ اینترنت 15 روزه دریافت کنم + 10 هزار شارژ مکالمه ... در صورتی که من فقط 600 مگ اینترنتم اضافه شده!
سواله من اینکه اگه قراره 10 هزار تومان بدم فقط برای 600 مگ که اونم 15 روزه ، خوب چرا نباید برم این 10 هزار تومنه از بسته که 2.5 گیگه بعد 30 روزه هم هستش استفاده کنم ؟ میشه بفرمائید این کجاش طرحه تشویقی به حساب میاد ؟! راستشو بخواید واقعا راضی نیستم بخاطر 600 مگ 10 هزار تومن بدم ، واقعا زور داره یه جور ظلمه! این شماره تلفنه اگه واقعا مشتری مدارید فبها...