از کدوم سایت گرفتی ؟نقل قول:
Printable View
از کدوم سایت گرفتی ؟نقل قول:
چه برنامه کاهش پینگی؟نقل قول:
برنامه پینگمراکم کن :n19: :n02: :26::26::26::26::26::26:نقل قول:
نقل قول:
از سایت c p r s h o p . i r بدون اسپیس
100 مگابایت برای تست میده :n02:
ن داداش واسه من مشکلی نداره تل دقیقا ۴۸۰ کیلوبایت محدود کردن کلا خارج داخل همین سرعته رو همه سرورا هم همین سرعتو میدهنقل قول:
۱۰ مگ رو تو تل کمتر از ۲۰ ثانیه میگیره
پینگ هم الان عالیه
سرعت هم کمه که زنگ زدم یکی از کارشناساش خیلی خوب مودبانه تقریبا ۲ هفته اینا پیش بود گفت فعلا همین مقدار پهنا به شما اختصاصص یافته درصورت افزایش کاربر تو مرکزتون درخواست میدم پهنا رو بالاتر ببره
من هرچی باشه ازون صبانت که بودم راحت شدم قشنگ روزو شب دانلود هم میکنم سرعت هم پیگیرش شدم بینم چیکارش میکنن
ولی خب سرعت صبانت از خارج ۱۲ مگ واقعی رو میداد خط کششش رو داشت راحت سرویس میداد ۱۶ مگم میگرفتم ولی خب چ فایده اون سرعت و با حجماش
الان پینگ من عالیه سرعتم کمه قطعی ندارم
اینستا هم اصلا مشکل ندارم عالیه
این دوستمون جورج هم تو شهریاره راضیه یه دوست دیگمون جواد هم تو یکی از مراکز تو شهریار بود وضعیت منو داشت فقط پینگ و قطعی داشت اون سرعتش هم مثل مال من بود که من پینگم عالی شده قطعی هم نداشتم
مسیر عوض نشده همونه از گوگل همین مسیر فرانکفورت بوده همینم هست
میگم همه چی بستگی به مرکزتون دارهنقل قول:
سرعت من کلا خارج داخل همه جا ۴۸۰ تاس شهریار هستم
الان واسه ما تازه همین بهمن ماه راه اندازی شده اولین پورت مال من بود تو مرکز گرفتم
سرعتم محدوده پینگ عالی قطعی نداره
اگه کلش رویال و اینجور بازیا میکنی که منم میکنم لگ اصلا نداره
یعنی تو تلگرام هم با 480 کیلو دانلود میکنی !؟ مثل همون چیزی که با idm دانلود میکنی !؟نقل قول:
ن داداش واسه من مشکلی نداره تل دقیقا ۴۸۰ کیلوبایت محدود کردن کلا خارج داخل همین سرعته رو همه سرورا هم همین سرعتو میده
۱۰ مگ رو تو تل کمتر از ۲۰ ثانیه میگیره
خیلی عجیبه همچین چیزی فکر کنم تو این تاپیک فقط شمایی که سرعت تلگرامش اینه !
من بعضی وقتا که تست تک کانکشن هم میگیرم سرعت دانلودم رو برا تک کانکشن میزنه 500 کیلو ،بازم تلگرامم 500 نبوده هیچ وقت ، یعن تو هر شرکتی بودم سرعت دانلود تلگرامم پایین تر بوده
این پنل گزارش های مصرف و چیزای دیگه ش خیلی مزخرفه کلافه می کنه ادمو اصلا دقیق و راحت نمیشه فهمید چقدر مونده از سرویس پایه یا فشفشه اپ ios هم که نداره زنگ زدم گفتن بچه ها تو فکرش هستن یعنی انقدر شعورشون نرسیده خیلیا رو ios هستن
الان دقیقا چحوری میشه فهمید چقدر از فشفشه مصرف شده زمانش نه فقط حجمش یا چقدر از سرویس پایه مونده تو اپ اندرویدش جدا میزد ولی تو سایتش خیلی ناجوره
امروزم من کنسولم رفته بود رو auto download کلی از حجمم رفته بود با اینکه 7 روزم داشتم ولی سرویسو کنسل کردم سه ماهه خریدم ٥ گیگم فشفشه دو روزه داد
من سرعت دانلودم با idm تا 1.4 مگ هم میره ولی سرعت دانلود تلگرامم خیلی پایین تر از این حرفاست !!!! ولی با 4g ایرانسل تست کردم سرعت دانلود داخل تلگرام واقعا زیاده :n06:نقل قول:
امشب ساعت 11.30 یهو لینک پرید و بهد چند دقیقه وصل شد
حالا تو پنل قسمت عملکرد کاربر اینطوری شده!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلا همیشه adsl internet limited بود.
مال من از دیروز سکته های ناگهانی پیدا کرده بری چند ثانیه قطع میشه
برای اینه : مال منم اینجوری شدهنقل قول:
یعنی الان ترافیک به دو بخش Domestic ( داخلی ) و غیر داخلی تقسیم شده
کاهش ۵۰ درصدی تعرفه ترافیک داخلی
در راستای اجرای سیاستها و اهداف شبکه ملی اطلاعات و باهدف رونق محتوای فاخر ایرانی و توسعه کسبوکارهای بومی، هایوب تعرفه اینترنت ADSL2+ مشترکین خود در سایتهای پر مراجعه ایرانی را نیمبها کرد.
نکته بسیار مهم: به اطلاع میرساند به دلیل محدودیتهایی، فعلاً تنها IP های اعلامی شامل ترافیک نیمبها میشوند؛ درواقع سایتهایی اعلامی ممکن است IP های زیادتری داشته باشند اما تنها ترافیک سایتها با IP های زیر نیمبها محسوب خواهند شد.
برای مشاهده لیست سایتها با ترافیک داخلی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کنید.
پنل من دیگه با خود ای پی های وب نمیره تو حتمن باید یوزر پسورد بزنم
بعد پنل از https پشتیبانی میکنه چرا دیگ پشتیبانی از http قطع نمیکنن؟
در ضمن پنج گیگ حجم بود یهو پرید چرا؟
الان منهای سه هزار گیگ شده؟؟؟
فشفه کلا ۵ گیگش جلو چشم غیب شد صبح دیدم ۶۳۴۱ مگ دارم حدود ۷۰۰ مگشو استفاده کردم برگشتم یه ذره وبگردی دیدم سرویس حجم نداره دیگه
به خاطر همین ترافیک داخلی سیستمشون قاطی کردهنقل قول:
آره یوزر پس میخوادنقل قول:
پینگ من از دیشب که اینطوری شد خیلی رفته بالا. با 4.2.2.4 حول و حوش 160 بود الان شده 270
رفتم تو سایت به پشتیبان میگم پینگم اینطوری شده. میگه خیلی خوبه عالیه :n38:
یکی بگه چجوری بفهمیم چقدر فشفشه مونده ؟ زنگ زدم میگه برو تو گزارش های مصرف اصلا هیچ جا نزده فشفشه حجم مونده شو لعنتی ios مزخرف بسته
داداش یه گوشی اندروید دوربر شما نیست اپ رو روش نصب کنی ؟نقل قول:
فکر نکنم غیر از اپ اندروید راهی باشه
نه ما ۴ نفریم ۴ تامونم رو ios هستیم حالا این مشکل نیست به اون صورت ، مساله اینه چرا تو پنل نیست نیومده حجم اصلی و فشفشه رو جدا کنه اینکارم عقلشون نرسیده انجام بدننقل قول:
بیا من یه گوشی اندروید دارم بهت میفروشم :n02::n02:نقل قول:
داداش BlueStacks نصب کن دشواری نیست کهنقل قول:
هزینه راه اندازی و ثبت نام های وب چقدر می شه؟ قیمتاش منطقی هس نسبت ب شاتل کلاه بردار که ماهی 50می دم نامحدود اما بازم محدود می شم
رفقا ی رشتی کسی های وب داره؟ کیفیتش چطوره
داداش دانلودش برام مهم نیس اصلا فقط خانوادگی جوابگوی اینستاگرام و تلگرام باشه کافیهنقل قول:
تو رشت هم کسی رو ندیدم های وب داشته باشه ازش امار بگیرم
من تا 20 روز پیش های وب داشتم و الان اومدم شاتل art3 دارمنقل قول:
های وب برای دانلود عالیه قیمت هاش واقعا مناسب هست 70 گیگ 40 هزار تومان سرعت 16 مگ!
ولی برای بازی انلاین یا تلگرام یا اینستاگرام با مصرف زیاد اصلا کارایی نداره و سرعت در طول روز اصلا ثابت نیست و روی اعصاب هست و من به همین دلیل تخلیه کردم.
الان شاتل art3 دارم با اینکه سرعت روی 2 مگ بسته شده ولی برای تلگرام و اینستاگرام و بازی انلاین عالیه و از سرعت 16 مگ های وب خیلی بهتر جواب میده و در طول شبانه روز سرعت و پینگ هیچ تغییری نمیکنه!
دوستان این طرح ها را روی های وب چجوری میخرید میگه اول شما بسته 99 هزارتومنی را باید بخرید بعد 70 گیگ 40 هزار تومن فعال میشه؟ چجوری باید خرید
فکر نکنم این رضایت تا پایان قراردادتون ادامه داشته باشهنقل قول:
داداش هر سرویسی بگیری 5 هزار هم بابت رانژه اضافه میشهنقل قول:
من سرعتو پینگم عالیه تو های وب
پینگ از صبح رو زیر 120 هست شب تا 160 هم اضافه میشه گاهی اوقات هم تا 220 پینگ میگیرم ازش
سرعتم هم رو 4 مگابیت محدود هست
تو تل اینستا مشکلی ندارم البته خودم شخصا یه نفره استفاده میکنم ولی فک نکنم خانوادگی مثلا 3 تایی بیایید اینستا نتیجه مطلوب بگیریید
نمونه سرعت دانلود از تلگرام کمتر از 20 ثانیه یه فایل 6.7 مگی میگیره
کد:http://s9.picofile.com/file/8294517784/2017_05_09_16_40_44.gif
اشتباه نمی کنید من art5 دارم گفتند فعلا با 16 کیلوبایت دانلود باید بسازید تا بعدا از محدودی دربیایی
- - - Updated - - -
این بسته های ویژه که نوشته تا 16 مگ سرعت را محدود نمی کنند ؟ سرعت دانلودتون روی چند هست
رفیق الان 20روزه اومدی شاتل و راضی هستی و هنوز طعم محدودیتای سنگین شاتل رو نچشیدی من 5ساله شاتلم همه جوری تستش زدم الان سرعتم ب 10کیلو رسیده!!! (همین ارت3)نقل قول:
ثبات خوبی داشت اما الان چند ماهه خراب کرده منم اصلا باشاتل دانلود نمی کنم و فقط با شبکه های مجازی استفاده می کنم و ایستاگرام و تلگرامم سرعت خوبی در لود شدن نداره
من 46تومن ماهی می دم بعد چند روز که محدود کردن باید ی هزینه دگه بدم بابت ارتقا سرویس که از محدودیت دربیام و برم رو ارت 5 خلاصه ماهی بالای60هزینه می کنم اما ناراضی
نقل قول:
تلگرام سرعت دانلودت خوبی داره ...شاتل که ادمو دق میاره که ی گیفت وا کنه و اینستاگرام همینطور ولی ی خورده بهتر و مطلوب تره
گفتم خانوادگی استفاده می کنیم نهایت دو نفر همزمان باشیم اونم بیشتر در حد خبر خوانی هست و حالا من یکم ویدیو پلی می کنم
و ب طور کلی بااین هزینه ماهی 60یا بیشتر ارزش نداره این همه محدود شدن
در تاپیک هم یکی می گه خوبه یکی می گه بده خلاصه ادم نمی فهممه:n02:
دور و ورمم کسی نیس که داشته باشم با شرایط شهر خودمون بسنجم
البته این سرعت دانلود تلگرام دوستمون خیلی عالیه و تو این تاپیک اصلا برای همه این جوری نیست !نقل قول:
می دونم برای همینم هست که تمی شه تصمیم گرفت باید حتما ادم خودش امتحان کنه و تاوان بده تا بفهمه!!!!!نقل قول:
مرکز ب مرکز باهم فرق می کنه منم بعد 5سال می خوام از شاتل بیرون بیام و نمی خوام پشیمون بشم
دوستان شما هم دو سه روز هست که اختلال دارید ؟
الان این چه مسخره ایه ترافیک داخلی مثلا نصف شده بعد خود سایت شاتلند ترافیکش داخلیه ولی لینک های دانلودش نیست براساس IP چه معنی میده اینم یه ترفندی واسه فرار کردن از قانون !! واقعا زحمت کشیدن با این دست و دل بازیشون
مسخره کلا از اول اون طرحشون بود بهتر نبود این حرکت رو بزنن همون اپلود رو رایگان حساب میکردن بهتر بودنقل قول:
واقعا یه طرح هایی مزخرفی میذارن تو کشور اخر سرم همشون جز بدبختی و شکست هیچی نداره نمونه اش ریجستری گوشی
من موندم چرا باید واسه 512 کیلو بیت اینترنت زغالی های وب اپلودم حساب بشه حداقل رو فیبر بودم سرعت دار بود اپلودم میگفتم نوش جونشون ولی واسه 512 زوره اپلودو حساب میکنن
اینا بکنار 200 تا سایت که اونم همش بانکه به چه درد مردم میخوره با دانشگاهها بنظرم گرون تر کردن با این حرکت
خیلی سخت بود براشون که مثلا یه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اضافه کنن و کلا نصف قیمت کنن؟
اینطوری تمامی سایت هایی که هاست یا سروری دارن تو اسیاتک کلا 50 درصد رایگان میشد یعنی اپلود بوی سافت نایتی ایت کلا همه نصف قیمت میشد تا این 200 تا سایت مزخرف که همشون بانک یا سیستم دانشگان که کمتر کسی استفاده کنه تحفیف دار میکرد
برای مثلا وقتی کسی به این ایپی میرفت 79.127.127.35 دانلود میکرد چیزی کلا نصف قیمت حساب میشد
چون تمامی ایپی های ثبت شده تو ریپ با شماره AS43754 اسیاتک تمامیشون جز تخفیفات میرفت هر سایتی که تو دیتاسنتر بود جز تخفیفات میشد
نه برای من اختلال ندارهنقل قول:
قیمت بسته های اینترنت های وب عالیه فقط حیف پینگ خوب و سرعت تک کانکشن و ثبات خوبی نداره (البته برای من اینطور بود شاید خیلی مراکز مخابراتی دیگه عالی باشه) الان من حساب کردم از شاتل 30 گیگ اینترنت 1 ماهه بگیرم برام در بهترین حالت 75 هزار تومان درمیاد هر گیگ 2500:n27: ولی میشه بسته 3 ماهه های وب ماهی 30 گیگ خرید 99 هزار تومان یعنی هر گیگ تغریبا 1000 تومان میشه که عالیه!
باندی به افتضاح ایران
بعد 2 روز روشن کردم مودمو نیگا الان پناه اوردم به نت همسایه دیگ نمیدونم اگ این سرعت ادامه پیدا کنه صد در صد تخلیه شده تازه پینگ هم برگشته به همون حالت
1 مگ دو مگ میخواستم که نت همسایه هک شده در اختیاره :n08:محدودیتی هم تو دانلود نداره
داداش کار درستی نیستا !!!های وب هیچ وقت ثبات نداشته خوب بشه هم 3 4 روز بعد دوباره خراب میشهنقل قول: