من از وقتی قضیه مصرف منصفانه رو شنیدم خیلی ذهنم درگیر شده اصلا دستم به کار نمیره . نمیدونم اصلا وضعیت به حالت قبل برمیگرده یا نه ! خداییش حداقل دلمون خوش بود نامحدوده که اینم ازمون گرفتن
Printable View
من از وقتی قضیه مصرف منصفانه رو شنیدم خیلی ذهنم درگیر شده اصلا دستم به کار نمیره . نمیدونم اصلا وضعیت به حالت قبل برمیگرده یا نه ! خداییش حداقل دلمون خوش بود نامحدوده که اینم ازمون گرفتن
علی حساب یه شکایت بفرمایید شما تعداد هر چی بیشتر باشه بهتره و فشار بیشتری روی مخابرات وارد میشه...نقل قول:
دوستان عزیز این مورد که یک دفعه نامحدود بشه محدود نیست مخابرات تصمیم داره اکانت نامحدود عرضه کنه سقف دانلود داشته باشه
احتمال 99% مشترکین قبلی فعلا شامل نمی شوند اگه بشند اطلاع رسانی می شه مگر نه قبض همه در این ماه میلیونی خواهد بود
یک روش هست بدونید هزینه اضافی خواهد داد یا نه یگ گزینه هست به اسم مبلغ همیشه در نامحدود ها 0 هست ولی در حجمی ها بعد رد کردن حجم پیش فرض مبلغ می ندازه تا زمانی که 0 هست با خیال راحت دانلود کنید هر روز چک کنید تا یک دفعه هم تغیر سیاست داد مخابرات قبض میلیونی براتون نیاد .
نقل قول:
قبول دارم. هر چند که از اینا هر چی بگی برمیاد ولی دیگه اونقدرا هم بی دروپیکر نیست.
بهر حال من از صفحه اصلی و صفحه گزارش کارکرد، یه پرینت اسکرین گرفتم که فردا کار به دادگاه کشید ، یه مدرکی علیهشون باشه!!!
اصلا شدنی نیست
اون شرکت هایی این مورد اجرا می کنن بعد حجم خاصی سرعت لیمیت می شه مشترک مجبوره سرویس تغیر بده یا با همون سر کنه نمی گه آقا شما بشین مصرف کن اخر ماه قبض میلیون پرداخت کن یا تلفن جمع بشه و....
اون شخص که این مورد امضا می کنه تا اجرا بشه اگه بکنه بنده می گم فرقی بین اون یک کودک 3 ساله نیست به عبارت ساده تر فرقی بین اون و شامپانزه نیست :n02:
1. نبودن اکانتینگ کامل در مخابرات , نبود گزارش لحظه ای ( الان مصرف کنی باید 3 روز دیگه گزارش رو ببنید )
2.اطلاع ندادن به مشترک بعد تموم شدن حجم اولیه
3.نداشتن حداکثر دانلود ( یعنی بنده 40 گیگ حق مصرف نامحدود دارم باید سقف دانلودم 100 گیگ تعریف بشه ) شد 101 گیگ باید لیمتی بشه یا سرویس قطع بشه
4. نبود امکانات برای خرید حجم
بنده نه برام قبض می یاد نه اطلاع رسانی شده 20 روز هم هست به این تاپیک سر نزدم به عمرم هم سایت مخابرات نرفتم
مثل بنده چند هزار نفری هست اینها دو مگ نامحدود می زنن سر ماه باید 500 گیگ هزینه اضافی بدن با حساب سر انگشتی می شه 800 هزار تومان x دو بکنیم می شه 1.600 هزار تومان در یک ماه
خب هرد مورد یکی هست دیگهنقل قول:
اینکه به شما بگن(مثلا رسما اعلام بشه از ماه یا دوره بعد) سقف دانلود سرویس نامحدود 1 مگ 40 گیگ و سرویس 2 مگ 80 گیگ خواهد بود،خب این میشه همون تبدیل نا محدود به محدود
درخواست تخلیه خط باید مکتوب باشه؟
بعد چی توش بنویسم
این که بشه من و یا شما هیچ کاری نمی تونیم بکینیمنقل قول:
بحث بنده این هست شخصی که ماهانه 600 گیگ دانلود داره بدون اطلاع از این موراد این چند ماه هم دانلود می کنه یک دفعه قبض میلیونی براش می یاد این مورد باید تغیر کنه
مشکل اینه که نمیشه ریسک کرد.
من الان جرات دانلود ندارم که نکنه قبض نجومی برام بیاد.
ما البرز هستیم و متاسفانه سیستم اکانتینگ البرز خیلی ناقصه.
مثل تهران نیست که ریز مصرف بده و یا شبانه اش جدا باشه.
همون مبلغ هم نمی نویسن که ببینیم بدهکاریم یا نه.
اقا همه این بحث ها درست ولی لطف کنید اول برید 195 یه شکایت توپ ازشون انجام بدید لطفا
همین چند لحظه پیش خطمو ریست کردن معلوم نیست دارن چه غلطی میکنن بی پدرا
من میخواستم شکایت کنم اما تو اون آدرسی که گفتید نمیتونم استان خودم رو انتخاب کنم کلا همه گزینه ها واسه من غیر فعاله. کسی میدونه دلیلش چیه؟
شما بروزرتون چیه؟باید با کروم جواب بگیرید امکان نداره بسته باشه!
استانی نیست اون قسمت به آموزش مراجعه کنید همون گزینه ای که اونجا ذکر شده رو انتخاب کنیدنقل قول:
در ضمن کادرهای قبلیش هم باید پر کنید حتما
تا زمانی که جلوی مبلغ 0 زده با خیال راحت دانلود کنید این یعنی فعلا اجرا نشده :n02: البته تضمین نمی کنم بگید شما گفتید ...
خودم قبلا حجمی داشتم به محض رد شدن از اون حجم اولیه در دانلود های بعدی جلوی مبلغ که همیشه0 بود مبلغ درچ می کرد
حالا گیرم دانلود کردید قبض میلیونی یا چند صد هزار تومانی شد مخابرات نه قانونا نه شرعا نه عرفا نمی تونه مبلغی از شما بگیره نهایت یک خط دیگه به اسم یکی از اعضای خانواده می گیرید
حرف شما متین دوست عزیزنقل قول:
ولی بنده همیشه اینجا تکرار کردم پیشگیری بهتر از درمان!
طرف هم هر روز نمی تونه بره توی پنلش ببینه الان اون مبلغ اضافه شده یا نه هنوز صفر زده!
چرا ولشون کنیم به حال خودشون که قبض آنچنانی بخواد بیاد برای ما! ولشون نمی کنیم تا رسماً اعلام کنه در سرویسهای نامحدود تغییری نخواهیم داشت. شما هنوز این مخابرات رو نشناختی... میری مرکز مخابراتی یه کار کوچیک هم داری حتی مکالمه بین المل زده باشه تو قبض که شما اصلا انجام ندادی میگه اول قبض رو پرداخت کن!.. :n10:
بنده هم نگفتم اعتراض نباشه گفتم فعلا با این روش می شه فهمید مبلغی اضافه خواهید داشت که سنگین هم نباشه بشه پرداخت کردنقل قول:
مخابرات بی در و پیکر هست 2020 از بخش فنی خبر نداره بخش فنی از بازاریابی خبر نداره بازاریابی از بخش صورت حساب خبر نداره یک سیستم واحد و یک پارچه نیست معلوم نیست چطوری عمل می کنه
مثلا در همون بخش شبانه ببنید مخابرات شبانه داشت می داد ولی تا 3 ماه بعد هنوز این رایگان بود شبانه اجرا نشده بود چون بخش صورت حسابی چیزی به اسم شبانه تعریف نکرده بود
دوستان کسی وقت وحوصلش داره با خبرگزاری مثل خبر آنلاین تابناک و... هم مکاتبه داشته باشه اگه این خبرگزاری ها هم بزارن اعتراض های چند صد هزار نفری باشه قطعا شرایط تغیر می کنه
دوستان کسی نپرسیده بعد از حجم منصفانه چی میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
(من زنگ زدم 2020 ، اپراتورش گفت که باید با قسمت فروش صحبت کنی
قسمت فروش هم روزهای کاری از 8 صبح تا 4 بعد از ظهر هستن)
چرا میگن شما سقف دانلود رو رد کنی هر 1گیگ 3600تومن روی قبض پایان دوره براتون محاسبه میشه!نقل قول:
مگه میشه !!!نقل قول:
از اون رد شد باید سرعت رو کاهش بدن ، مثل بقیه شرکتها
وقتی اطلاع رسانی نکردن چه پولی بگیرن
الان برای من رد شده ، نمیشه که پول مفت بدم
والا ما هم بخاطر همین داستانها دست به شکایت زدیم از مخابرات...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس های نامحدود واقعا محدود شدن؟؟؟؟؟
آخه چرا؟ ما میگفتیم مخابرات حداقل کمتر دزدی میکنه. حداقل فقط تو سرعت اینترنت دزدی داره. الان داره حجم رو هم محدود می کنه؟
من چند سال کاربر مخابرات بودم. حدود9 ماهه از فن آوا گرفتم نامحدود که قیمتش 10 تومن بیشتر بود و بعدش هم گرونتر شد. با این حساب فن آوا هم بازی در نیاره خوبه.
دوست عزیز،نقل قول:
اکثر افراد فکر میکنند که ایران پهنای باند نداره؛ با توی ایران اینترنت کم هست و این دلیل هزار یک مشکل هست.
واقعیت اینه این طور نیست، این اشتباه مردم عادی هست، ببینید همین الان در لحظه از زیر پای شما دارد 3.2 Tbps توسط کابل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عبور میکند، در صورتی که سهم کل برداشت ایران از همین کابل شاید زیر 1% باشد !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ید
الان پینگ شما حدود 250ms هست، این یعنی سیستم فیلترینگ ایران حدودا 200ms وقت برای بررسی هر packet لازم دارد.
حالا فرض کن من بیام پهنای باند کل کشور رو دوبرابر کنم، طبیعی هست که وقتی راندمان سیستم فیلترینگ را ثابت است، پینگ شما به حدود 500ms خواهد رسید. در این صورت شما راضی خواهی بود ؟ قضیه کمدی نمیشود؟ اینترنت 24 مگ با پینگ تایم 500ms ؟!!
این ها رو گفتم، که بگم دوستان وقتی اعتراض میکنید بدانید، مشکل دقیقا از چی هست و به چی باید اشاره شود و چرا این مشکلات وجود دارد و سر منشاء ش چیست.
نقل قول:
این مبلغی که میگی رو دقیقاً باید از کجا دید؟
////
بعدش تو قسمت ریز کارکرد که میری هنوز نوشته «حجم ترافیک = نامحدود» آیا نباید بنویسه مثلاً 40 گیگ یا 20 گیگ یا غیره؟!
اینکه حجم مجاز محدودیت رو درج نکردن و هنوزم نامحدوده پس پیش فرض این هست که محدودیتی هنوز اعمال نکردن!
بله حرف شما کاملا درسته حالا شما ببین اون فاز سومش اجرا بشه چه میشه این اینترنت دیگه! قطعاً همینطوره که وقتی سر راه شما 10تا دیوار باشه باید 10بار پرش کنی و این از سرعت شما کم می کنه و راندمان هم بسیار کم می کنه! حالا اینها میان ماه به ماه فایروالهای جدید نصب می کنند روی گت وی مشخصه نابود میشم همین چیزی هم که وجود داره! تو سال جدید هم که اینترنت کشور شده یه موش آزمایشگاهی یه بار میان کن پوررتها رو بلوک می کنن می بینن نه کلن به هم ریخت یه بار میان اختلال ایجاد می کنن در دریافت پکتهای بالاتر از 3مگ که یه سری داستان دیگه از کار می افته... خودشون هم نمی دونن چیکار دارند می کنن یه سری هم این فقط این وسط دروغ می کنن تو حلق ملت...نقل قول:
من همون جا هم اشاره کردم.وقتی پروتکل ssl که پروتکل رمزنگاری وب هست رو سرعتش رو بسیار کند میکنند خوب معلومه به این دلیله که افراد از این پروتکل و ابزارهای رمزنگاری وابسته به این پروتکل استفاده نکنند ، چرا استفاده نکنند ، برای اینکه در این شرایط جا-سو-س-ی از افراد بسیاربسیار مشکلتر و پر هزینه تر خواهد شد و در عمل هم امکان موفقیت پاییین هست.این مورد رو من خیلی روش تاکید میکنم چون ابعاد گسترده ای داره ولی اکثر مردم چون گرفتاری های دیگه ای تو فضای مجاز دارند (سرعت پایین و دور زدن قیلتر و .... ) بسیار به این مساله بی توجه هستند.الزاما هم قرار نیست برای افراد مشکلی پیش بیاد ولی همین که رفتار اینترنتی شما دائما تحت نظر باشه خیلی بد هست.نقل قول:
این ها رو گفتم، که بگم دوستان وقتی اعتراض میکنید بدانید، مشکل دقیقا از چی هست و به چی باید اشاره شود و چرا این مشکلات وجود دارد و سر منشاء ش چیست.
دقیقا، همین دیروز هم یه خبر گذاشته که " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] "نقل قول:
ادیت: الان دیدم تاپیکش رو اینجا هم زدن:
----------------------------
من هم دومگابیت نامحدود از مخابرات دارم و میخوام شکایت کنم، توی متن شکایت به چه مواردی اشاره کنم بهتره؟
رفیق خب الان نگاه کن ببین جلوی مبلغ چیزی زده یا نه؟نقل قول:
اگر نه که طرح رفته برای ماه بعد احتما
بحث اینکه در حال حاضر این طرح اجرا میشه یا نه نیست آنچنان صحبت اینه که همچین خیالی تو سر اینها هست بالاخره! که باید با شکایات زیاد مردم نذاریم عملی بشه. چون 100% به ضرر کاربر هست و به نفع جیب مخابرات!نقل قول:
سلام دوستان
من امروزم ریز مصرف رو نگاه کردم که رسیده به ده گیگ و اینا همین طوری دارن برا خودشون کنتور میندازن ...
و واقعا هنوز هیچ دانلودی رو شروع نکردم ...
اینکه میگید 2020 گفته این طرح برای شما نیست مطمئن باشید 2020 اصلا هیچ اطلاعی ندارن و اون ادما رو هم گذاشتن واسه اینکه کسی زنگ زد بگن یکی و داریم که جواب بده فقط همین ...
در ضمن من الان چند روز از طریق 195 شکایت کردم ولی هنوز تماسی گرفته نشده ...
با این حساب اگر مجبور باشیم باید بریم به طرح بهاره و اگر اونم طی ماه های بعدی جمع شد کلا شرکت رو عوض کنیم ...
شما راه حل بهتری سراغ دارید ؟
یعنی هنوزم صبر کنیم تا ببینیم چی میشه ؟
نقل قول:
اون سیستم 195حدود 14روز طول میکشه تا جواب بدن
جواب اولیه هم مخابرات میده حواستون باشه روش باز شکایت بزنید جواب اومد براتون
فعلا دست نگه دارید تا ببینیم الان چند چندیم با مخابرات.
برا منم همینطوره بدون هیچ دانلودی زده 7 گیگ.هیچکسم جوابگو نیست.نقل قول:
جواب اولیه به ایمیل میاد ؟ پس اینکه میگن زنگ میزنن چی؟نقل قول:
در ضمن متن قرارداد رو شما تونستی گیر بیاری؟ لااقل یه مدرک کتبی داشته باشیم علیهشون!!
قرار داد رو دیدم اسمی ار نامحدود برده نشده همون برگه A4نقل قول:
ولی میگم سایت خود مخابرات هست!
ایمیل که من ندیدم بزنن بهترین راهش اینه که خودتون روی 1بار چک کنید سایت رو
البته اس ام اس اینکه جواب شما اومده روی سایت براتون ارسال میشه
اطلاعات ریز مصرف اپش بهتره:
دوستان میتونید خیلی راحت در این بخش شکایتتون رو بنویسید
و باهاتون در این مورد حداکثر تا 5 روز بعدش تماس میگیرن ...
پیامتون مختصر و مفید باشه..
من بخاطر مسئله ایی شکایت کردم و 3روزه تماس گرفتن و تمامیه مشکلات رو بررسی کردن و حل شد.
موفق باشید...
آقا تو طرح بهاره دانلود شبانه از ترافیک کم میکنه یا جدا مشخص میکنه چقدر شبانه دانلود کردیم؟
شبانه داره بلهنقل قول:
در پنل هم میزنه, ولی ب سیستم crm مخابرات کلا نمیشه زیاد اعتماد کرد...باگ زیاد داره...
بچز چرا قیمت رفت بالا؟
مگه کسی به اینا اجازه داده بود قیمت رو افزایش بدن؟
دوستان الان من سرویسم نامحدود هست
شامل این طرح شده؟
ای بابا
سرویس حجمی صبانتو تخلیه کردم بیام نامحدود مخابرات بگیرم، اینم شد وضعیت این.