شما تماس بگیر امور مالی شهرستان ..اگه مازندرانی هستی بگو خودم برات پیگیری کنم:n02:نقل قول:
Printable View
شما تماس بگیر امور مالی شهرستان ..اگه مازندرانی هستی بگو خودم برات پیگیری کنم:n02:نقل قول:
دوستان سوالات مربوط به معافیتم میشه اینجا پرسید؟
من چند هفته قبل تو زمین فوتبال یک حرکتی زدم, بعدا مشخص شد فتق شدم :n03:
حالا میخوام بدونم قانون معافیت پزشکی در این مورد تغییر کرده یا نه؟ چند سال پیش یادم میاد معاف بود.
موندم عمل کنم یا نه !
آخییی! ولی ما سرباز داشتیم که پخ آبان91 بوده ولی واسه عید هم حقوق به حسابشون نریختن چه برسه به دی91 !!!!!.. در هر صورت پایه بوق بودنه دیگه ممکنه تا 5 ماه هم طول بکشهنقل قول:
من اعزام4/1 هستم یک ریال هم نگرفتم. نفر داشتیم 18 ماه خدمت کرده یک ماه حقوق گرفتهنقل قول:
آمادگاه 501 اونجا هست که تقسیماتش رو اداره بهداشت انجام میدهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته شده توسط mbm110 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا کسی میدونه تو میدان حر تهران برای نیرو زمینی چه چیزی هست؟ منظورم اینکه پادگان یا دانشکده افسری؟؟؟
یکی بهم گفته تو میدان حر در رابطه با آماد و پشتیبانی نیروی زمینی یه جایی هست که سرباز هم میگیره،حالا من میخوام بدونم پادگان یا دانشکده افسریه یا ... ؟؟؟
کلا میخوام بدونم اگه بتونم انتقالی بگیرم به اونجا خوبه یا نه ؟ جای خوبیه از نظر نگهبانی و .... کلا سربازی؟
یکی از هتل ترین محل های خدمت تو ایران !
شما بخوای انتقالی بگیری اونجا اول باید بیای اداره بهداشت بعد از اونجا انتقالت بدن آمادگاه
البته یه مشکلی وجود داره ، آجودانی اداره بهداشت سر انتقال دادن کمی سخت گیره ( خودم اونجا بودم میدونم سیستمش رو )
اگه آشنا خیلی بالایی داری که زورش به سرهنگ آجودانی برسه میتونی بری !
بعد از تقسيم، نيروي انتظامي كدوم قسمتش بهتره؟ (به قول دوستان هتلتره؟ چه كلي و چه در اصفهان؟)
قبل بیدار باش خودت پا نمیشی :دی حموم هم هفته ای یبار بعد از ظهرهاست!نقل قول:
وقتی ناراحتی جسمی داشته باشی با تشخیص پزشک معتمد ناجا بهت مرخصی استعلاجی میدن
برای من حقوق دو ماه ریخته شده. 120 تومننقل قول:
عس-دفتر فرماندهی-حفا و اگه میخوای جونت در عذاب باشه قرارگاه و اگه میخوای روزا رو زود پر کنی و مشغول باشی کارگزینینقل قول:
بله بوده تا روز آخر هم به حسابش حقوق نریخته بودند با اینکه اعلام حضورش رو هم در سامانه ثبت شده بود و شخصا به ناجای تهران رفت و با مدرک لیسانس فقط 300 تومن به کارتش واریز کردن! ولی توجه داشته باشید همچین مواردی استثنا هستند و مقصر کارگزینی شهرستان و اگه اونا اعلام کرده باشن کارگزینی استان و خود شخص سربازه که اطلاع نمیده. اما توی یگان خدمتی معمولا بین 3 تا 5 ماه خدمت که بشه اولین حقوق رو به حساب بریزننقل قول:
به احتمال زیاد تا یکم می ریزننقل قول:
واسه منم نریختن
پایه خدمت دی 91 هستم
100 جا مختلف هم این شماره حساب رو گرفتن
حالا کجا خدمت می کنی؟:n02:
ممنوننقل قول:
تهران هستم
هم پایه های خودم هم تو یگان نشنیدم هیچکدوم گرفته باشن. هر از گاهی از هم می پرسیم
آخه اگر قراره برای این 4 ماه الافی 120 تومن بدن، انقدر دیگه تعلل چه معنی داره؟؟؟؟ ......... کارگر الان روزی 20 تومن در میاره :n13:
کلا سرباز یعنی سربار
آره آدم از همین لجش میگیرهنقل قول:
من کسی هستم که 2 ماه قبل از اعزام رفتم حساب باز کردم و شماره حساب درست در برگه سبز و سفیدم هست. در تمام مدارکم هست
هر جا رسیدیم و شماره خواستن ما هم نوشتیم
چون کلی تهدید کردن که اگر شماره حساب اشتباه بدید، تا آخر خدمت هم ممکنه 1 قرون نگیرید....
من 2 یا 3 اردیبهشت میرم جدی پیگیری میکنم. فردا می بینی 1 سال گذشته و 1 قرون هم کف دستت نزاشتن و بعدا هم می پیچونن
ممنون داداشنقل قول:
ببینم قبل بیدار باش اجازه نمیدن پاشی یا منظورت اینه که آدم اونقدر خسته میشه که نمیتونه پاشه؟
هفته ای 1 بار!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اوووووووووووو چه خبره؟؟؟ من عرق سوزی شدید دارم اگه هر روز نرم حموم دچار خون ریزی میشم و اصلا نمیتونم 2 روز حرکت کنم:n28::n30::n30::n28:
والا زمستان که هفته ای یبار بود شاید تابستون فرق کنه.نقل قول:
قبل بیدار باش اجازه میدن پاشی بری دستشویی... اونم 5 دقیقه!
آقا اين «عس» و «حفا» چيه؟نقل قول:
معمولاً ساعات كاري اين جاها چطوريه؟
يعني چي دستشويي فقط 5 دقيقه؟نقل قول:
اينجوري كه نميشه كه...
من حداقل 15 دقيقه نياز دارم به تالار انديشه!!! :n28:
كسي هست بتونه يه جواب كامل به من بده؟
من اين سؤال را از قسمت مشاوره سازمان نظام وظيفه ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) پرسيدم، ببينيد چي جواب دادند.
كسي ميتونه جواب بهتري به من بده؟
شرح درخواست: من در حال حاضر بيمهشدهي سازمان تأمين اجتماعي ميباشم و اول ارديبهشت اعزام خواهم شد.
جهت بيمهشدن در نيروهاي مسلح (در هنگام سربازي)، چه كارهايي بايستي انجام دهم؟
شرح پاسخ: با سلام ، سوال شما مربوط به نيروي خدمتي تان مي باشد. /ح
شما لازم نیست کاری انجام بدید ، در ماه اول آموزشی دفترچه جدید رو بهتون تحویل میدننقل قول:
عقیدتی سیاسی - حفاظت اطلاعاتنقل قول:
آقا اين «عس» و «حفا» چيه؟
معمولاً ساعات كاري اين جاها چطوريه؟
ساعت کاری عقیدتی سیاسی معمولا همون 2 هست و اگر مداومت کاری نخورید
حفاظت هم معمولا ستوان نمیگیره و ساعت کاریشون متغیر هست و سربازا تا عصر میمونن
برادر هتل که نمیرینقل قول:
فلسفه آموزشی در این هست که شما رو برای اینجور شرایط آماده کنه
اینکه قدر وقتتون رو بدونید
اینکه بتونید به خودتون نظم بدید
تحمل دوری از خانواده رو تقویت کنید
زندگی در شرایط سخت رو تجربه کنید
فرصت خوبیه که عادت های بد رو کنار بزارید و بتونید خودتون رو با هر شرایطی وفق بدید
نقل قول:
عجب جایی خدمت میکنی!واقعا شما 5 دقیقه برای دستشویی رفتن فرصت دارین.خیلی خوبه.
ما برای حمام رفتن اینقدر فرصت داشتیم. تازه فقط 1 تا 2 دقیقه آب گرم بود بعدش آب سرد میشد اونهم تو زمستون.باز هم خدا رو شکر میکردیم چون پادگانی بود نزدیک پادگان ما (حدود 50 کیلومتری) که حمام نداشتند و برای استحمام می آمدند پادگان ما.
هم پایه :دی ...نقل قول:
کاشکی میشد دو برابر این حقوقی رو که میدن گذاشت روش و دادشون ولی نرفت پادگان.
پرانتزی بودن پا باعث معافیت میشه ؟
بله دوست من اما تا جایی که یادم هست باید ده سانت باشه !!نقل قول:
tapatalk
دوستام بهم گفتن من نمی دونستم همچین قانونی هم هستنقل قول:
یه 10-12 سانتی هم هست
دوستان لطفا اینقدر جو ندین
برای استحمام توی پادگان هاشمی نژاد هفته ای دوبار فقط برای گردان شماست و میتونین برین، جمعه ها هم عمومیه،یک ساعت قبل از نماز صبح هم میتونین برین(این قسمتش همه جا یکسانه) به خاطر جدول زدن و اینها،دستشویی هم هرچقدر دوست داشتی برو،البته توی وقت آزادت،اصلا کسی کاری نداره چرا زیاد میری یا کم میری...برای بیدار شدن هم کسی کار نداره چرا زود بیدار شدی،من خودم یک ربع زود بیدار میشدم و کارهام رو میکردم تا زمان بیدار باش برسه.
توی گردان هم یک آبگرمکن نفتی داشتیم با دوتا حمام(البته فقط گروهان ما داشت) و هرزمان که دوست داشتیم میرفتیم حموم و هیشکی کاری نداشت
بعد از اردو هم حمام عمومی بود اما ما رو بردن بهترین استخر نیشابور و کلی هم حال کردیم و فوق العاده بود
خوب داداش پادگان شما شاید اونطوری بوده...نقل قول:
این دوستمون شهاب تازه 1 ماه هستش که از پادگان شهید رجایی اومده بیرون، دروغ که نمیگه...
ولی با مورد حمومت نسبتا موافقم چون بابا ملت مساله شرعی دارن(البته اگه کافور بذاره)نمیشه که حموم نرفت:n02:
سلام.
دوستان یک سوال داشتم.......
تو برگه سفید مرکز اموزش رو زده سپاه محمد رسول الله(ص) (همین میدون سپاه)....حالا سوال اینه که اونجا مرکز اموزش نیست.این قضیش چی میشه؟.........مکنه برای تکمیلیها همونجا وسایل رو بدن؟............کسی این مورد رو تا حالا دیده؟
با سلام.
کسی که خدمت نرفته( معاف هم نیست) میتونه بیمه تامین اجتماعی یا.... بشه؟
با تشکر.
سلام؛ تا زماني كه معافيت تحصيلي يا معافيت موقت داشته باشه، و يا در صورتي كه دفترچه پست كرده باشه، تا زمان اعتبار برگ سبزش ميتونه بيمه باشه.نقل قول:
من خودم الآن بيمه تأمين اجتماعي هستم و اول ارديبهشت اعزام كه قاعدتاً از اول ارديبهشت بيمهي تأمين اجتماعيم قطع ميشه.
يا علي... موفق باشيد...
ممنون دوست گرامی هم اکنون خودم هم بیمه نیروی های مسلح هستم.نقل قول:
اما امروز به یه موردی برخورد کردم! .... به همین خاطر برام سوال پیش اومد که آیا میشه کسی که معاف نیست ( چه پزشکی چه تحصیلی و....) بیمه بشه؟
به عبارتی آیا سربازان غایب ؛ فراری ؛ و... میتونن بیمه بشن؟( اقا جواد این سوال دست شما رو میبوسه :دی)
ممنون.
معاون وظیفه عمومی فرماندهی انتظامی استان مرکزی طی اطلاعیهای متولدین ۷۴ را برای تعیین تکلیف وضعیت خدمتی فراخواند.
فارس: حسینعلی مسنآبادی گفت: تمامی متولدین ذکور ۷۴ که در سال ۹۲ به سن مشمولیت میرسند باید نسبت به تعیین تکلیف وضعیت مشمولیت خود اقدام کنند.
وی افزود: برابر ماده دو قانون خدمت وظیفه عمومی، هر فرد ذکور ایرانی از اول ماهی که طی آن به سن ۱۸ سال تمام میرسد مشمول مقررات خدمت وظیفه عمومی بوده و باید به منظور تعیین تکلیف وضعیت خدمتی خود از طریق دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی (پلیس+۱۰) اقدام کند.
معاون وظیفه عمومی فرماندهی انتظامی استان مرکزی اظهار داشت: بر اساس این اطلاعیه لازم است که مشمولان در همین رابطه نسبت به موارد زیر آگاهی داشته و مطابق ضوابط مطرح شده عمل کنند.
مسنآبادی ادامه داد: افرادی که قبل از ورود به سن مشمولیت ترک تحصیل کرده، انصراف داده، اخراج شده و یا فارغالتحصیل شدهاند، پس از رسیدن به ۱۸ سال تمام (سن مشمولیت) ظرف مدت شش ماه مهلت داشته تا خود را معرفی کنند، دانشآموزان، دانشجویان و طلاب علوم دینی که پس از رسیدن به ۱۸ سال تمام (سن مشمولیت)، همچنان از معافیت تحصیلی بهرهمند بوده، در صورت ترک تحصیل، انصراف، اخراج و یا فراغت از تحصیل حداکثر به مدت یک سال مهلت داشته تا وضعیت خدمتی خود را مشخص کنند.
به گفته وی مشمولان در صورتی که در موعدهای تعیین شده وضعیت خدمتی خود را مشخص نکنند، وارد غیبت شده و با محرومیتهایی نظیر ممنوعیت خروج از کشور، عدم امکان ادامه تحصیل، عدم أخذ گواهینامه راهنمایی و رانندگی و ... مواجه خواهند شد.
با سلام. پدر من هفته پیش وارد 60 سال شده. ایشون از 2 گوش با درصد بالای 85 ناشنوا و از 1 چشم نابینا هستند.تابستان برای معافیت کفالت اقدام کردیم(در تهران) که پس از 3 ماه برو و بیا در مهر 91 گفتن دکتر تشخیص داده پدر شما نیاز به کفالت نداره. حتی دفتر مقام معظم رهبری هم رفتم و گفتن هیچ کاری از دست ما بر نمیاد. خوشبختابه فوق قبول شدم و الان ارشد مکانیک میخونم.آیا 2 سال دیگه که تحصیلم تمام بشه دوباره می تونم برای کفالت اقدام کنم؟ آیا از تهران اقدام کنم یا برم از شهر دیگه ای اقدام کنم؟ آیا امیدی به معافیت هست؟البته پدر من عضو بهزیستس نیستند.
دوستان عزیز و با تجربه، می خوام یک سوال اساسی بپرسم:
با توجه به تجربه ی قبلیم، من از پست دادن خیلی بیزارم! هر چند در خدمت قبلیم، مدتی رو به عنوان نیروی پستی خدمت کردم و گاهی هر روز 2-4 یا 2-6 پست می دادیم. اما اون دو ساعت پست خیلی برای من دیر می گذشت! سوال اساسیم اینه که اگر احیاناً مجبور به پست شدیم( منظورم نگهبانیه، با اسلحه و سینه خشاب) چیکار کنیم که زمان زود بگذره برامون. کتاب که نمیشه خوند. اصلا کاری نمیشه کرد. ولی وقتی دیدم بعضیا مثلا 17، 18، ماه کلاً پست دادن، خیلی برام جالبه بدونم چطور تونستن تحمل کنن؟ آخه یه روز و دو روز که نبوده، 18 ماه، 24 ساعت، 2-4، 2-6، 3-6 و... لطفا دوستان با تجربه نظر بدن، که برای پست دادن(ایشالا که مجبور نشم پست بدم) آمادگی داشته باشیم. مطمئنا برای خیلیا مفید خواهد بود جواب این سوال
سلام؛نقل قول:
شدن كه فكر كنم ميشه، ولي كارفرما زير بار نميره، چون جريمه ميشه اگه بفهمند.
تو سايت نظام وظيفه يه چيزايي در اين مورد نوشته.
حقوق!!!!نقل قول:
من اعزامی 1-6 هستم،7 ماه که از خدمتم گذشت فقط حقوق 1 ماهم تا الان ریختن!!!!
نمیدونم حقوق 6 ماه دیگه رو به تدریج میریزن یا نه ... (نیروی زمینی ارتش)
پیگیری کردی؟نقل قول:
میگم شاید پیگیری نکنیم، اونها هم فکر کنن نیاز نداریم
دمت گرمنقل قول:
اداره بهداشت که گفتی کجا هست؟
(از پرندک میخوام بیام اینجا)
من راستش بخوای پیگیری نکردم ولی اگه پول 6 ماهی که نریختن این ماه یا ماه بعد نریزن پیگیری میکنمنقل قول:
پست دادن که اینقدر نگرانی نداره اگه جای ما بودی چیکار میکردی:n02:نقل قول:
دوست عزیز اولش سخته چون باید ادم 2 ساعت پست بده اگه جای خلوت باشی اره دور میگذره مثلا من خودم هم جور پستی دادم 4-2, 8-2, 3-3 , 6-3
ما جایی بودیم که شلوغ بود و 3 ساعت هم پست میدادی اهمیتی برات نداشت فقط شبا سخت بود البته اولش
میدونی تو پست دادن باید بیخیال باشی منظور اینه که فکر کردن بهش باعث میشه زمان نگذره و برات سخت باشه
البته ما بعضی موقع ها روزنامه میخوندیم و شاید 2 ساعت به اندازه 10 دقیقه میگذشت
در کل مثل خدمت میمونه اولش سخته ولی یه مدت بگذره برات خیلی راحت میشه ...فکر شو نکن (منم اولش مثل تو بودم)
اتوبان ارتش-انتهای بلوار نیروی زمینینقل قول:
من خودم یه مدت تو پاسگاه خدمت کردم. یه پاسگاه نیمه عملیاتی تو یکی از استانهای مرزی. واقعا مسخره بود. البته مزیتهایی برای بعضی سربازا داشت، مثلا به سیگار، واکس و... کسی خیلی گیر نمی داد، یه جورایی بی در و پیکر بود. ولی همین بی درو پیکر بودنش باعث می شد بعضی وقتا بعضی کادریا اذیتت کنن. پدافند خیلی می زدن. غذا کم بود(سر نیمرو دعوا بود). من تازه اون موقع لیسانس بودم. لیسانس یه رشته ی مهندسی. اما تو پاسگاه کاری به غیر از پست نبود. گاهی هم گشت یا دادگاه(البته تو مواقع استراحتت بود اینا، یعنی علاوه بر پست این چیزا هم بود)نقل قول: