پینگ کاستوم گیم چگ می کنم میگه 150 میرم تو بازی میشه 240 یا 370 مثل بازی قبلی
صبادر باهوشه :) چه جوری این کارو می کنه :)؟
Printable View
پینگ کاستوم گیم چگ می کنم میگه 150 میرم تو بازی میشه 240 یا 370 مثل بازی قبلی
صبادر باهوشه :) چه جوری این کارو می کنه :)؟
100% مشکل پینگ بالا شما دوست عزیز از نت نیست بلکه از pc خودت هست من یه لینک بهت میدم تمام کارهایی که گفته رو مو به مو انجام بده ببین چقدر پینگ میاد پایین:n16: اینو 3 ساعت گشتم واست پیدا کردم و اگه نظرات رو هم ببینی ملت همه جواب گرفتن امیدوارم شما هم جواب بگیرینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تست می کنم جوابش رو بهت میگم
یک پیغام هم بهت خصوصی میدم برای تشکر :n10:
اقا دستت درد نکنه ولی یکسریش که برای این بود که ویندوز سبک تر بشه و بازی بهتر اجرا بشه ( حالت افلاین ) اونها که هیچی
اون یکی های دیگه هم من انجام دادم دیگه کانکشنم ارور میداد
ولی اون 2تا برنامه رو نگه داشتم.حالا تو بازی میرم تست می کنم ببینم فرقی می کنه یا نه. تو چند روز اخیر معلوم میشه
به هر حال مرسی :) :n18:
خوب من تست کردم
اثری نداره :)
بابا صبادزده من میگم تو میگی نه :)
دوستان از چه روشهایی میشه تو این بازی کسب درامد کرد ؟ فقط boost کردن ؟
اگه خارج بودیم قطعا زیاد بودن پینگ از pc خودمون بود . اما متاسفانه اینجا ایرانه . موردهای خاصی فقط مشکل پینگ ندارن .نقل قول:
اقا این برنامه لول سامانر هستش
مثل اینکه میشه ریپل کل بازی هایی که تاحالا کردی رو دانلود کرد دید ولی وقتی میزنم مثلا یکی از بازی هام رو دانلود کنه ارور میده
زده ایمپورت کد اصلا کد از کجا بیاریم؟
بعد این سیو ریپلیش چقدر حجم کم می کنه؟ من 50 گیگ میگیرم 1 ساله ولی 6 ماهه تموم میشه :)
اقا راستی کسی میدونه این قضیه افک که 5 دقیقه من هر بازی تو نوبت هستم قرار تا کی باشه ؟ :n09:
این برنامه میگه پینگ 150 هستش ولی تو بازی 300 لول گولم زد
چرا اینجوری پست میدی؟؟؟نقل قول:
این 2 صفحه رو میتونستی تو یه پست همرو بگی بعد من که صبانت دارم چرا پینگ 110 هست؟ یه بار پینگم 87 هم رسید با صبانت خواهشا بس کن دیگه باو .... معلوم نیست چند تا malware دارن از اینترنتت استفاده میکنن یه بار ویندوز رو عوض کن لول بریز یا شاید تنظیمات مودمت خرابه؟.... اخه واقعا عجیبه هر روز همین مشکل ...
حالا یه بار خراب میشه برا ما فرداش درست میشه
ساکت باش جیگرنقل قول:
چرا اینجوری پست میدی؟؟؟
این 2 صفحه رو میتونستی تو یه پست همرو بگی بعد من که صبانت دارم چرا پینگ 110 هست؟ یه بار پینگم 87 هم رسید با صبانت خواهشا بس کن دیگه باو .... معلوم نیست چند تا malware دارن از اینترنتت استفاده میکنن یه بار ویندوز رو عوض کن لول بریز یا شاید تنظیمات مودمت خرابه؟.... اخه واقعا عجیبه هر روز همین مشکل ...
حالا یه بار خراب میشه برا ما فرداش درست میشه
به من گفت پینگ 150 هستش من رفتم تو بازی نگو 300 بود بد جکس رو باید راحت بزنم اون من رو زد. گفتم که این برنامه دروغ میگه استفاده نکنید
تورنمنت توافقی بزارنقل قول:
اگه خارج بودیم قطعا زیاد بودن پینگ از pc خودمون بود . اما متاسفانه اینجا ایرانه . موردهای خاصی فقط مشکل پینگ ندارن
پول بگیر 5 نفرو اول کن 3200 ار پی بگیرن
5 نفرو دوم
و به همین منوال
به تخم چپ گرن که پینگت بالاست.نقل قول:
باور کن پینگ تخمی تو و بازی نکردن تو ربطی به این انجمن نداره که هی اسپم میکنی و یه عکس مسخره یک مگابایتی گذاشتی توی امضات که هر سری باید اون رو لود کنیم
من که خیلی وقت پیش ignore کردمش شما ها هم همینکار رو بکنید :n16:نقل قول:
همین که هستش. اسپم . ببخشید این انجمن همش بجث های مهم میشه من مزاحم شدم. بشین سر جات ساکت باش. نیا ناراحتی جیگر :n25:نقل قول:
به تخم چپ گرن که پینگت بالاست.
باور کن پینگ تخمی تو و بازی نکردن تو ربطی به این انجمن نداره که هی اسپم میکنی و یه عکس مسخره یک مگابایتی گذاشتی توی امضات که هر سری باید اون رو لود کنیم
آره موافقم. همین خوبه. تو هم خوبی :)نقل قول:
من که خیلی وقت پیش ignore کردمش شما ها هم همینکار رو بکنید :n16:
البته من موافقم که یکمی زیادی پست دادم
ولی بعضی هاش هم مفید هستش. مثلا ممکنه دوستان همین برنامه رو دانلود کنند و برن تو بازی و مثل من گول بخورن و پینگشون بالا باشه و ...
در کل سعی می کنم پستم رو کم کنم که این انجمن مفید و بحث های علمی تخصصیش یک موقع دچار مشکل نشه
اقا یک چیز جالب در مورد این افک شدن و مجازات ریوت بهتون بگم :)
من چون نتم در نیستش و دی سی نمیشه و ریپورت شدم خوب ریوت منو مجازات کرد و وقتی می خواستم تو بازی برم باید 5 دقیقه منتظر میشدم
دیروز هر چی بازی می خواستم بکنم اینطوری بود
الان رفتم بازی کنم دیدم این قضیه تموم شده.
یعنی من کلا 1 روز و میشه گفت مثلا 7 8 بازی باید 5 دقیقه صبر می کردم
بیخود نیست ملت تو بازی با خیال راحت افک میشن =))
حالا هی بگید (( استاد )) بد بود ترول بود افک بود فیدر بود etc
ناراحتش کردید حالا تحویل بگیرید
تو لااقل میتونی LOL بزنی . منو چی میگی ؟ الان سه روزه مشهد داره بارون میاد . دو روزه که LOL نزدم . هر چند بارون خوبه اما جلوی LOL بازی کردنمون رو میگیره :n03:نقل قول:
جالبهنقل قول:
تو لااقل میتونی LOL بزنی . منو چی میگی ؟ الان سه روزه مشهد داره بارون میاد . دو روزه که LOL نزدم . هر چند بارون خوبه اما جلوی LOL بازی کردنمون رو میگیره :n03:
برای منم یک موقع بارون میاد نتم قاطی پاتی میشه. پس برای همه اینجوریه
جای دیگه ای اس پیش رو امتحان نکردی؟ رگبار تایم اوتی تو البته صبا هم یک موقع اینجوریه ولی من اهمین نمیدم بازی می کنم یکجور باهاش کنار میام :n19:
نه . فقط و فقط ثابت شده که مخابرات مشهد این قضیه واسش صدق میکنه :n02: زمانی که بارون میاد پینگها افتضاح میشن و زمانی که برف میاد علاوه بر پینگ ، سرعت دانلود هم به شدت میاد پایین :n03:نقل قول:
برنامه lol replay قانونی هستش؟
استفاده از این برنامه برای دوباره دیدن باری خودت مشکلی درست نمی کنه؟
Wtf اینجا 1 متر برف باریده هیچ تاثیری نذاشته چطوری یکم بارون اوضاع نته شمارو داغون کرده:n04:نقل قول:
اینجا هیچ بار مثبتی نداره تا میای راجب یک چمپی نظر بقیه رو بدونی با تبادل نظر کنی مثلا رنگار ملت میان فک میکن نوبی بیش نیستی که 2 روز نشده اومدی صاحب نظر شدی در صورتی که اینجور نیست زمانی که تو سیزن 3 بالاتر از دایموند رنکی نداشتیم من خودم دایموند 1 بودمو هنوزم هستم حتی بیشتر از دایموند . اما اینجا تا میای چیزه جالبی بگی یا نبادل نظر کنی فک میکنن یا ترولی یا داری خودت رو بالاتر از بقیه میبینی شما هم راحت باش . تو همچین انجمنی باید اومد فقط گله کرد چون اگه از بازی صحبت کنی فک میکنن ترول هستی . واست مثال هم میزنم شخصی مثل Egorlord که میاد تو این انجمن چند وقت پیش همینجا به من گفت ترولی بیش نیستی چون میری رنگار جنگل بازی میکنی در صورتی که امسال 3 تا جنگل برتر سال تو سایت LoLesport معرفی شد که تو راس اونا رنگار/لی سین / کازیکس . بودن حالا باز بعضیا میاد میگن باز ترول کرد چرت گفت پس اگه فکر میکنید ترول هست برین بازی فینال مسابقات رو ببینید . همونجا گزارشگر بازی میگه که dandy بازی رو ترکوند . کلا از بحث خوارج شیم:n16:نقل قول:
بارون که سهله . شانس اوردیم برف نباریده . وقتی برف میاد کلا نت پشت سر هم قطع میشه و سرعت دانلود هم به شدت میاد پایین . دیگه پینگ پیشکش . دیگه واسه مخابرات مشهد این قضیه اثبات شده . تو تاپیک مخابرات مشهد اگه سر زده باشی پستهای زیادی در همین باب موجوده :n02:نقل قول:
ولی دوستان جواب سوال منو ندادن . این قضیه مسابقات لن که تصاویرش هم همیشه تو خود کلاینت بازی موجوده چطوریاست ؟
-------------------------------------
ویرایش 1 : الان ساعت 10 صبحه . بارون از دیشب قطع شده و تازه داره دوباره شروع میشه . پینگ هم تقریبا خوب شده فعلا . اما باز LOL نمیدونم چرا لاگین نمیکنه ؟ ریوت باید از Dota یاد بگیره با اون سرورهاش . جالبه Status هم زده انلاین .
-------------------------------------
ویرایش 2 : چه جالب . اگه IE روی حالت افلاین باشه LOL لوگین نمیشه . چقدر به هم مربوطن :n02:
LOL اینو ببینین:n19:
اینم ببینید هـک RP و IP :n38:
اینا رو خودت تست کردی میزاری اینجا ما رو وسوسه میکنی ؟ :n10:نقل قول:
جدا کار میکنه ؟ یه وقت بن نکنن :n03:
این ها ویژوال هستن و مقادیر واقعی نیستند . در حقیقت اینگونه نرم افزارها (بد افزار ) میان مقادیر داخل رم رو تغییر میدننقل قول:
مقادیر اصلی داخل سرور هستند که ما به اونها دسترسی نداریم .
بیشتر جنبه سرقت اطلاعات داره تا کار کردن برای کاربر
اقا داشتک بازی یک وو رو اسپک می کردم وقتی رفتم لول اسکل ببینم که چندمیه دیدم نوشته
استریمیر بعد عکس تلویزیون گزاشته؟ جریانش چیه ؟
دوستان ببخشید من نمیدونم چرا بعد بازی وقتی میبری میبازی دیگه صفحه اطاعات که نشون میده چقدر IP گرفتی و چند تا کشتی و .... باز نمیشه
برا شما پیش نیومده ؟
راه حلی هست ؟ !
اون به این خاطر هستش که نتت یک تایم اوت داشته یا یک دی سی خفیف. به همین خاطر اون صفحه اسکیپ هست همینجا میمونه تا خسته شی اسکیپ کنی. عادیهنقل قول:
دوستان ببخشید من نمیدونم چرا بعد بازی وقتی میبری میبازی دیگه صفحه اطاعات که نشون میده چقدر IP گرفتی و چند تا کشتی و .... باز نمیشه
برا شما پیش نیومده ؟
راه حلی هست ؟ !
آخه هر بازی اینجوری میشه ! تا حالا 10 تا بازی کردم باز نشدهنقل قول:
چطوری اسکیپت کنم ؟!
Kassadin بازم نرف شد :n19:
اپدیت چند مگابایته step 1 be 2?
نمیدونم والا. نه خوذدش وقتی بازی تموم میشه یک صفحه میاد دیدی که یا باید صبر کنی تا صفحه هانر دادن ریپورت بیاد یا گزینه اسکیپ رو بزنی. نمیدونم مشکل لولت چیه. :-؟ تو نت یک سرچ بزن به خارجی ببین چیری میبینی؟نقل قول:
آخه هر بازی اینجوری میشه ! تا حالا 10 تا بازی کردم باز نشده
چطوری اسکیپت کنم ؟!
بازم نرف شد :n19:نقل قول:
Kassadin
دمشون گرم. چی چی بود. دنبالش می کنی 100 بار میپیره در میره. انشالا نیدالی رو هم نرف کنن. وای میسه تو بیسشون نیزه پرت می کنی. دنبالش می کنی حیون میشه در میره. بعد هم میزنیش به خودش هیل میده. اسم مستر یی بد در رفته ایزی چمپ
استپ یکش 190 تا به سلامتی :) دومیش نرسیدم هنوزنقل قول:
اپدیت چند مگابایته step 1 be 2?
حاجی من سرچ کردم خارجی ها هم همین مشکل رو داشتند. و متصفانه راه حل خاصی ندیدم. به نظرم یک ویندوز عوض بکن. خدا رو چه دیدی یکدفعه ای درست شد. ولی اگر بازم درست نشد. یا اون لولی که 4 گیگ بود یکی از دوستان اپلود کرده بودن رو دانلود کن و بعد مجبوری آپدیت هم بکنی که خودش دوباره 1 گیگ شاید اپدیت بخواد. یا اینکه به یکی از بچه های سایت بگی برات رایت کنه پست کنه.
البته یک چیزی بگم. وقتی مثلا نتت مثل ماله من تایم اون یا دی سی های خفیف هم داشته باشه اون صفحه بعد از بازی نمیاد
ولی گزینه اسکیپ میاد که میزنی بر می گردی به صفحه اول لول
درسته؟ مال تو اینجوریه دیگه؟ اون اسکیپ هست؟
اون گزینه ریپیر فایده نداره. الکی میزنی ریپیر می کنی بعد وسطش ارور میده. بعد الکی باید کلی آپدیت کنی. بهترین کار اون کاری بود که بالاتر گفتم
اونو ولش !
patcher تو 99% گیر میکنه (یه مشکل قدیمی ) و بعد از کلی سکن بازم گیر میکنه ! چه کنم ؟ !!
با فیتر شکن امتحان کن ببین درست میشه . ولی از اولش باید با فیتر بزارینقل قول:
اونو ولش !
patcher تو 99% گیر میکنه (یه مشکل قدیمی ) و بعد از کلی سکن بازم گیر میکنه ! چه کنم ؟ !!
هم با سایفون هم با فری گیت امتحان کردم نشد !