برای اینکار باید ممد را زیاد جدی نگیریم :31:نقل قول:
من از Bounty hunter خوشم می یاد چون هم پول زیاد می ده و هم لاکش زیاده :21:
Printable View
برای اینکار باید ممد را زیاد جدی نگیریم :31:نقل قول:
من از Bounty hunter خوشم می یاد چون هم پول زیاد می ده و هم لاکش زیاده :21:
به من زیاد آیتم نمیدهنقل قول:
خوبی این کار اینه که هر دفعه یه آیتم میده ! به من تا حالا آیتم تکراری نداده ولی بقیه کارها اکثرا یه آیتم یا هم نوع همون آیتم رو میده . مثلا یه نوع لباس با خصوصیات های متفاوت .
ممد ایز مای لاو : دینقل قول:
برای اینکار باید ممد را زیاد جدی نگیریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :31:
خدا جداتون نکنه :31: .
---------- Post added at 12:48 AM ---------- Previous post was at 12:44 AM ----------
اینم آخرین تکنولوژی روز !! منم از اینا می خواهم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
World 4نقل قول:
Elmyr
Total items: 2121
Total sell price: $656607
Total buy price: $1313214 :18:
کد:http://weststats.com/Inventory/885ce323b50cdab75103faaf94b2a571/
ئه این Elmyr ه که !
من میشناسمش ولی اون منو نمیشناسه : دی
رنک 3 ورد 11 ه
Elmyr یکی از پلیس های بازی هست دیگه :دی
راستی چاقال اون عکس سلاح و اسب مخصوص تیم سازنده بازی توی سرور تست رو دیدی؟
لاكپشته رو ميگي ديگه ! شمشير رو هم از رو ذولفقار كپي پيست كردن : دي
اين چيزا عاديه . اگه wow بازي ميكردي از اين چيزا زياد ميديدي دست GM
از اين به بعد به جاي ممد بهم ميگين پيشكسوت :دي
مثلا رنك يك دوئل بودما :دي
ميگم حالا در مورد يه چيزي حرف بزنين كه منم بتونم حرف بزنم ! :پي
می خواهی در مورده این صحبت کنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :31:نقل قول:
=========================
خودشم بیشترین دمیجی که در یک round زده خیلی جالب است :31:
Highest counting hit in a duel :18: 1913 damage
نظرت در مورد اينكه بياي ورد 12 يه شهر خفن بسازي چيه ؟ :دي
نگاهی به آپدیت جدید وست که فکر کنم تا 7 - 10 روز بیاد ( 1.26 ) :
1 ) محدودیت 12000 $ برای ذخیره پول در بانک برداشته خواهد شد
2 ) در هر شهری که بخواهی می تونی پول واریز کنی فرقی نمی کنه شهر خودت باشه یا شهر همسایه :31:فقط باید 20% مالیات بدی ( البته این مقدار برای به غیر شهر خودی است ) :18:
3 ) اگه بخواهی بیشتر از 900 $ در روز به بانک شهر خودت پول بریزی باید به شهر خودتم مالیات بدی ( البته این مقدار 900 $ در روز ممکن است تغییر کنه ) که مالیات به قرار زیر است ( که این خودشم می تونه تغییر کنه البته فکر نکنم )
Foreign bank: 20% fee
Home Bank Level 01: 13% fee
Home Bank Level 02: 12% fee
Home Bank Level 03: 11% fee
Home Bank Level 04: 10% fee
Home Bank Level 05: 09% fee
Home Bank Level 06: 08% fee
Home Bank Level 07: 07% fee
Home Bank Level 08: 06% fee
Home Bank Level 09: 05% fee
Home Bank Level 10: 04% fee
ضمنا از این مالیات ها نصفش می ره به خزانه شهر و نصف بقیه می سوزه !!
نقل بزن علي ... بهت ياد دادم كه :31::31:نقل قول:
با من بودي اي با سعيد بودي يا با حاجي بودي يا با دراكولا بودي يا با سروش بودي ؟ ( آرش جزو آدم ها به حساب نمياد :31::31: )
راستي ورلد جديد كي مياد ؟ دلم براي جايگاه نخستم توي رنكينگ تنگ شده :31::31:
راست میگه بیچاره من آدم نیستم :دینقل قول:
( آرش جزو آدم ها به حساب نمياد )
من سالار و آقای ممد هستم: ))
با تو بودم ديگه : دينقل قول:
ورد جديد كه اومده ! 12
بيا تازه شروع شده همه لول پايين هستن
چند روز قبل شروع شده علي ؟
---------- Post added at 01:07 PM ---------- Previous post was at 01:04 PM ----------
ماشالا اينكه 11 روز پيش اومده !!
دوئل به سبك قديم هنوز جواب ميده ؟
فعلا که رزیستانس خوبه ولی در آپتیت های بعدی سیستم دوئل تغییر خواهد کرد :21: که اون موقع دیگه فقط رسیستانس جواب نمی ده :31:نقل قول:
آي كيلو بايد لولت پايين تر باشه تا بتوني اون لول بالا ها رو فارم كني ديگه . مثل عمله ها و ادونچرا ... :27:نقل قول:
رزيستنس هم جواب ميده به شرطها و شروطها :5:
اول كار دوئلر نشو ! تا لول 40-50 بيا چند تا كار درست حسابي باز كن يكم ساختون سازي هم بكن بعد :27:
اينا تو 11 روز لول 27 شدن ماشالا چي ميخورن ؟ :دي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من منظورم pure resistans بود البته با یکم ویگور چون رزیستانس خالص حال نمی ده باید دمیج زیاد بزنی تا در اون 2 -3 راندی که می زنی بتونی دوئل را ببری ( البته بر خلاف گفتت نمی گم این بار :31: )
از دنیا خبر نداری که :31: یک کویست است که اگه قلاب ماهیگیری را بزاری inventory برات یک کویست باز می کنه و بهت 500 $ + 500 تجربه می ده :31: که فکر کن چند لول می تونی همون اول بپری بالا :31: البته اگه خوش شانس باشی و بتونی قلاب را زود پیدا کنی :21: البته وقتی ورلد باز شد همه می تونستند از همون لول 1 هم که شده اون کویست را برند یعنی محدودیت لول نگذاشته بودند بهش ولی در آپدیتی که می یاد بهش محدودیت لول می گذارند :21: تا نشه به صورت فضایی یک جا 10 لول آپ کردنقل قول:
ضمنا وقتی لول آپ می شه انرژیت کلا پر می شه که اینم بسیار به لول آپ کردن به سرعت کمک می کنه :31:
باید آپدیتت کنم :31:
چقدر بازي متحول شده از خودم نااميد شدم ديگه:31:نقل قول:
بابا اونا رو ول كن ! از رنك 70 به بعد تو بازي تاثير دارن (شهر سازي - جنگ - دوئل - فورت و ...)
اينا هم كه زير 20 هستن ! يه هفته اي لول 20 ميشي . تازه لول 40-50 به سرعت لول آپ مياد پايين ! دوتا كار exp بالاي 70 داشته باشي مثل چيز پيشرفت ميكني .
ممد دستام تاول زد ديگه چقدر بمالم بيا :دي
یک چیز را جا گذاشتم هر روز ساعت 12 شب به وقت سرور به اندازه 2 تا 2.5 برابر لولت تجربه مفدی می دهد :31: البته خیلی ها مثل خود من نفهمیدند این را برای چی گذاشتند !! چون برای همه هست پس فرقی به حالمون نمی کنه !! البته من فکر می کنم اینا به فکر این هستند که کاری کنند که بشه کاربرا زود زود لول آپ کنند چون رنک 1 وقتی برسه به لول 90 ورلد جدید باز می کنند که ورلد جدیدم یعنی زیاد شدن درآمد !!نقل قول:
كدوم كوئست ؟ كوئست مخفيه ؟ الان ميتونم بردارم ؟ :18:
بله آپدیت قبلی 4 تا کویست مخفی هم گذاشتند که خیلی زود کشفش کردیم :5: البته من یکیش را کشف کردم بقیش را بازیکنان دیگه کشف کردند :31:نقل قول:
1 ) حمل کردن Pickaxe نتیجه : Coal mining for 6 hours, 500 XP and $500
2 ) حمل کردن Spade نتیجه :Digging graves for 6 hours, 500 XP and $500
3 ) حمل کردن Sledge hammer نتیجه : Repair fences for 6 hours, 500 XP and $500
4 )حمل کردن Fishing rod نتیجه : Stream fishing for 6 hours, 500 XP and $500
به قول هادي مععععععععععع :دي
بعد اينا چجوي apear ميشن ؟ محدوديت لولي ندارن ؟
فعلا محدودیت لولی ندارند ولی بعد آپدیت محدودیت لول می گذارند تا نشه در لول های خیلی پایین جهش آنچنانی در لول کردنقل قول:
برای ظاهر شدنم کافیه اون وسیله را بزاری inventory بری saloon به اون دختره می بینی که یک کویست جدید باز شده :31:
ورلد 1 به ورژن 1.26 آپدیت شد تا 2-3 روزم بقیه ورلد ها آپدیت می شه
سلام بر و بچز. من الان عضو فوروم شدم. منم دارم the west بازي ميكنم. هم تو ورلد 12 و هم 11 با همين اسمي كه اينجا هستم.
تو ورلد 12 با سه تا ايراني ديگه يه شهر به اسم پاسارگاد ساختيم ديروز و و داريم تلاش ميكنيم برا خودمون يلي بشيم يه روز :20:
دنبال ايرانيهايي كه اين بازي رو ميكنن ميگردم كه يه شهر تمام ايراني بزنيم و حالش رو ببريم
اگر كسي دوست داشت بياد تو شهر بهم مسيج بده تو بازي تا هماهنگ كنيم
فقط ايران و ايراني
bobilious
من 1 دقیقه قبل از developer و ادمین فروم وست گفتم که ورلد 1 به 1.26 آپدیت شد :5::8:
نقل قول:
Today at 11:44 AM
World one has been updated to 1.26
» more
لولنقل قول:
من 1 دقیقه قبل از developer و ادمین فروم وست گفتم که ورلد 1 به 1.26 آپدیت شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امان از دست تو :دي
حالا يه سوال:
بالاخره تونستيد رنك يك و پيشكسوت دوئل ورلد 10 رو به ورلد 12 بياريد :دي
الان چيكار كنم فرت و فرت لول آپ بشم ؟ فقط ميخوام سريع لول آپ كنم ! پول زيادي هم بده ... اصلا حس دوئل نيست !
سعيد ، آرش ، علي ... پيشنهاداتتون رو به صندوق پستي $^#!@!@#()*% بفرستيد :دي
ولي بدون شوخي منتظرم ... زودتر بگيد كدوم اكسيل رو بالا ببرم !
حال کردی زمان را :31: الان اگه فروم وست تاپیک باز می کردم می گفتم ورلد آپدیت شد بعد 1 دقیقه developer می گفت خیلی باحال می شد :31::21:نقل قول:
=========
من نمی خوام اینبار چیزی بگم چون بازم اغتشاش می شه :31:
از این به بعد من در مورد اسکیلای دوئل بحث با چاقال نمی کنم ولی در مورد اینکه چه طور بشه زود زود لول آپ کرد فکر نکنم کسی بهم برسه :31: اگه می خواهی دوئل نکنی بگو بهت یک ریز اسکیل بدم از لول یک تا لول ... تا بتونی حتی رنک 1 هم بشی البته چون 13 روز دیر شروع کردی باید یکم خودت را بکشی تا برسی رنک 1 ولی این سیستم من خیلی با حاله خودم دارم روش کار می کنم چون می تونه کل کارای وست را با هاش داشته باشی تا لول 99 :31: ( ضمنا یک دوئلر معمولی هم می تونی باشی البته نه دوئلری که بتونی باهاش بری به لیست 100 نفر در لیست دوئلر ها !!! )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من نمی خوام اینبار چیزی بگم چون بازم اغتشاش می شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميگي يا .... ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بگين چيكار كنم ميخوام با سرعت نور لول آپ كنم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درضمن : سعيد يه روشي گفته بودي كه روي ستينگ تراپ كار ميكردي توي لول 10 همه شغلا باز ميشدش ... چي بود اون ... ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته ما در همه حال از روش هاي استاد چاقال پيروي ميكنيم بي احترامي نشه يه وقت به استاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:31: ستینگ تراپ تا یک لولی باید بری بعدش باید بری رو یک چیزای دیگه :31:نقل قول:
فقط این را بگو می خواهی دوئلر باشی یا لول آپ کنی چون هر دو باهم نمی شه !!
نقل قول:
هيچكدوم ، ميخوام ادامه تحصيل بدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب پس برو درست را بخون بی خودی اسپم نده :31: ضمنا من کی گفتم لول 10 همه کارا باز می شه ببینم مگه ممکن است با 30 اسکیل و 10 att کل کارا باز بشه !!!:18:نقل قول:
این قدیمی شده.نقل قول:
درضمن : سعيد يه روشي گفته بودي كه روي ستينگ تراپ كار ميكردي توي لول 10 همه شغلا باز ميشدش ... چي بود اون ... ؟
روش جدید پیدا کرده توپ تر :دی
نه شوخي كردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
در كل اهداف من توي اين ورلد : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- پول زياد
- رنك يك ايكس پي
- بدون دوئل
خب حالا سعيد برنامه ي كاري بده من چيكار كنم ... از اول تا آخر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 03:02 PM ---------- Previous post was at 03:02 PM ----------
---------- Post added at 03:02 PM ---------- Previous post was at 03:02 PM ----------
---------- Post added at 03:03 PM ---------- Previous post was at 03:02 PM ----------
---------- Post added at 03:03 PM ---------- Previous post was at 03:03 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 03:03 PM ---------- Previous post was at 03:03 PM ----------
چه باحال :دي
لول 20 بود بعد باید میدادی به شوتنقل قول:
خوب پس برو درست را بخون بی خودی اسپم نده ضمنا من کی گفتم لول 10 همه کارا باز می شه ببینم مگه ممکن است با 30 اسکیل و 10 att کل کارا باز بشه !!!
---------- Post added at 03:04 PM ---------- Previous post was at 03:04 PM ----------
اینجوری کردن حال نمیده مادر این سینا رو کردم در مسجد دعا :دی