خوب بازم از ساعت 10:22 کل شیراز ظاهراً قطع شد . فوری تماس گرفتم پشتیبانی و کلی بحث کردم و تا اسم شکایت به تنظیم مقررات آوردم دیگه حرف نمیتونست بزنه و به ته ته پته افتاده بود و گفت من وصل میکنم به امور استان ها شما اوونجا شکایت کنید اول اگر نشد بعد تنظیم مقررات . خوب وصل شد و یک آقایی برداشتن و کلی صحبت کردم و مشکلات رو گفتم . گفتن تمام کارهای شاتل انجام شده و مخابرات باید اقدام کنه دیگه . خلاصه حرفایی که میزد خیلی منطقی تر از دیگران بود و اطلاعاتش خیلی خوب بود .
نتیجه گیری از صحبت:
1- نامه تنظیم شد برای برگردوند سرعت کلیه مشترک ها بخصوص 128 ها به سرعت واقعی تا زمانی که مخابرات پهنای باند جدید رو اعمال کنه
2 - گفتن امروز نامه ارسال میشه و از فردا و حداکثر پس فردا مشکل حل میشه و همه با سرعت های واقعیخود دانلود میکنن و گفتن مرکز حافظ و ولیعصر بزرگترین مراکز ما هستن و بخاطر همین مشکلات بیشتری داریم و گفتن حل میشه بزودی .
3 - قرار شد اگر تا فردا و نهایتاً پس فردا سرعت ها واقعی نشد من باهاشون تماس بگیرم و فقط اعلام کنم که نشد و دیگه هیچ حرفی نباشه که بگن چرا شکایت کردی .
من یک سال صبر کردم دو روزم روش . وگرنه همین الان متن شکایتم آماده هست و فقط کافیه برم تحویل بدم
دوستان عزیز 512 شما هم اگر زنگ بزنید خیلی تاثیر بیشتره داره و واقعاً الان حس کردن که چقدر دارن بد کار میکنن
گفت علت افزایش سرعت بخاطر جشنواره زمستان هست که کلیه یوزرها رو تا 1 مگ باز کردیم ولی بدلیل عدم همکاری مخابرات در برخی مراکز به مشکل خوردیم و دید منم خیلی شاکی هستم همون موقع نامه تنظیم کرد و گفت ارسال میکنم فنی شیراز :46:
خلاصه 128 ها و 256 ها اگر سرعتتون کم شد شرمنده . من فقط حقم رو میخوام نه بیشتر از حقم :10: