سلام
دوستان یه دوربین خانگی تا رنج 600 -700 فیلمبرداری خوب و کیفیت عکس خوب مخصوصا محیط بسته و شب .
دوستان لطفا لطفا 1 دوربین معرفی کنید همین فردا برم بخرم .
سلام
دوستان یه دوربین خانگی تا رنج 600 -700 فیلمبرداری خوب و کیفیت عکس خوب مخصوصا محیط بسته و شب .
سلام
سلام دوست عزیز ، چیزی که واقعا راضیت کنه هم فیلمبرداری خیلی عالی و هم عکاسی خوبی داره دوربین hx10 v سونی است که البته قیمتش 760-790 هستش! اگه بودجتو نمی تونی بیشتر کنی میتونی از سری wx هم خرید کنی اما چون گفتی یک مدل معرفی کنم توصیه ی بنده اینه! در ضمن چون به نظر میاد فیلم برداری برات مهمه از سونی برات معرفی کردم.در مورد تصویربرداری در محیط بسته و شب هم این نقطه ضعف رایج تمام دوربین ها در قیمت نسبتا ارزان (وحتی در قیمت های بالاتر )می باشد و به نکاتی چون سایز سنسور ، تکنولوژی و نوع سنسور و دهانه دیافراگم لنز و ... بستگی دارد.در دوربین مذکور نوع سنسور BSI-CMOS است که میزان جذب نور بیشتر و در نتیجه عملکرد خوبی (نه عالی) در نور ضعیف دارد.
سلام دوستان...یکی از دوستان میخواد دوربین بخره با سقف بودجه 400 تومن.چه گزینه هایی واسه خرید تا این سقف قیمت وجود داره؟
نقل قول:
یکی از گزینه های خوب تو این رنج قیمت canon ixus 230 HS یا power shot ELPH 310 HS هست قیمتش با گارنتی نور نگار حدود 430000 تومان. توجه کنید که نوع گارانتی روی قیمت تاثیر زیادی دارد. در ضمن در صورت خرید هر نوع دوربین دیجیتال نیاز به کیف , رم یا حافظه و محافظ ال سی دی هم دارید. در ضمن مدل بالاتر یعنی 240 HS به علت مگاپیکسل بیشتر بر روی همون سایز چیپ تصویر از کیفیت عکس نسبتا پایین تری برخورداره.
سلام دوستان
دوربینی هست که slow motion فیلم بگیره ؟ پول ایفون5 اس که نداریم گفتیم یه دوربین در حد 1 تومن بگیریم :n02:
ممنون میشم راهنمایی کنید:n16:
این که معرفی کردید دو دوربینه یا یک دوربین با دو اسمه؟بعد بدون گارانتی بهتره یا با گارانتی؟نقل قول:
سلام
نظرتون راجع به canon sx280 چیه؟
ارزش داره چیزی حدود 200 بیشتر بدم و به جای sx260 اینو بگیرم؟؟
یه دوربین با اسمهای مختلف. خوب نظر خودتون چیه با گارانتی فکر می کنم بهتر باشه ولی اختلاف قیمت رو هم در نظر بگیرید شما گفتید 400000 تومان منم گارانتی نور نگارو بهتون پیشنهاد دادم حالا اگر تا 530 یا 40 هم می خوایید پرداخت کنید مدلهای دیگه و گارانتیهای معروف تر هم هستن در ضمن گارانتی اصلی کانن آفومار هست. اینم سایتشنقل قول:
اگردنبال کیفیت عکس هستید تفاوت چندانی ندارن ولی کیفیت فیلم برداری 280 5 تا 10 درصد بهتره و یه سری امکانات بیشتر کلا در این سری از 220 تا 280 اختلافها کمه و به هیچ عنوان تغییر انقلابی در اونها صورت نگرفته گزینه های دیگه تو این سری SX230 و نیکون S9100 هست که از لحاظ کیفیت عکس به نظر سایت Dpreview دوربین 230 کمی بهتره . در مورد دوربینهای کانن یه نکته هست که آخرین مدلها شون در ابتدای ورود به بازار اختلاف زیادی با مدلهای پایین تر دارن ولی به تدریج و با گذشت زمان این اختلاف کمتر می شه و تا اگر کمی صبر کنید یکی دو ماه دیگه و اتفاق خاصی نیافته می تونید این دوربین رو با قیمت مناسب تری بخرید.نقل قول:
پس نظر شما اینه که هنوز افت قیمتش رو نکرده.نقل قول:
ممنون
کدام دوربین بهتر است ؟
Nikon Coolpix P520
Canon Powershot SX50 HS
Fujifilm Finepix SL1000
Fujifilm Finepix HS35 EXR
Sony Cybershot DSC-HX300
سلام دوست عزیز ، سوال شما خیلی رایجه و در واقع این سوال که بهترین سوپرزوم کدومه در تمام فروم ها جریان داره. از آنجایی که برای یکی از اقوام در حال انتخاب بین همین دوربین ها بودم زمان زیادی رو برای مقایسه بخصوص در سایت های انگلیسی زبان گذروندم که نتیجه بررسی خودم رو با کسب اجازه از اساتید در اختیارتون قرار میدم. مقایسه ی جزییات هر دوربین رو میتونید در سایتها ببینید اما به طور کلی:اگه از نظر امکانات عکاسی مثل پانوراما، سه بعدی ، کیفیت صفحه نمایش ، کیفیت ویزور و دهانه دیافراگم همچنین جنس بدنه و نیز قیمت بررسی کنیم می بینیم که کانن در مرتبه پایین تر و قیمت پایین تری نیز نسبت به دوربین سونی و فوجی و حدودا در سطح نیکون قرار می گیرد.تا اینجا بحثمان روی کاغذ است پس از مقایسه سمپل ها و کیفیت عکس ها در می یابیم که این دوربین نسبت به بقیه مقداری کیفیت بهتر وکم نویز تری در عکس ها دارد بخصوص در زوم های بالا. گویی کانن هرچه داشته در کیفیت عکس گذاشته و به خاطر بالا نرفتن قیمت از سایر ویژگی ها زده ، البته این اختلاف کیفیت عکس در برخی مواقع بسیار جزیی است و به طور خاص در هنگام نور کمتر بدلیل مگاپیکسل کمتر و نوع سنسور این دوربین افزایش نویز را بخوبی کنترل کرده است .کیفیت فیلمبرداری این دوربین در حد خوب است و کسی ناراضی نبوده است. در بررسی دوربین HX300 سونی کیفیت عکس خوب و کیفیت فیلمبرداری عالی معرفی شده است بطوریکه تقریبا همه بر سر کیفیت فیلمبرداری سونی بین تمام سوپر زوم ها توافق نظر دارند و حتی آن را قابل رقابت با هندی کم های گران تر میدانند. در مقایسه اجمالی بین این دو دوربین برتری سونی نسبت به کانن در داشتن:1-جنس بدنه بهتر و دوست داشتنی تر (از تصاویر هم تا حدودی پیداست) 2-داشتن لنز سریعتر(دیافراگم بازتر) بخصوص در حالت واید 3-رزولوشن بالاتر (می تواند نقطه قوت در عکاسی از مناظر با نور زیاد حساب شود اما عامل اصلی افزایش نویز در نورهای کمتر می باشد) 4-صفحه نمایش بزرگتر و با کیفیت تر 5- ویزور با کیفیت تر 6-رنج سرعت شاتر بیشتر از 1/4000 تا 60 ثانیه (اس ایکس کانن محدود1/2000 به 15ثانیه کرده)7-داشتن پانوراما و سه بعدی 8-فیلم برداری بسیار با کیفیت و برتر از رقبابرتری های کانن نسبت به سونی1-داشتن فرمتRAW و 2-داشتن فلاش اکسترنال 3- داشتن صفحه نمایش گردان در تمام زاویه ها است (صفحه نمایش سونی فقط بالا پایین میره) 4-کیفیت عکس اندکی بهتر و نویز کمتر در ایزوهای بالاتر 5- قیمت کمتر
توضیح اینه که فرمت RAW برای عده ای واقعا بدردبخور و کاربردیه گرچه تعدادشون زیاد نباشه ، خرید یک فلاش اکسترنال خوب و با کیفیت با سر گردان و از یک شرکت معتبر حداقل 850 تومان پولشه که فکر نکنم زیاد روی چنین دوربینی بکار بیاد.
در بین انتخاب بین این دوربین ها بودم که سراغ نیکون رفتم با اینکه P520دوربین بسیار خوبی است اما در ریویوهای خارجی سرعت فوکوس آن کمی نسبت به دو تای دیگر کندتر بود و چون رده اول برتری عکس کانن و فیلم سونی را هم نداشت ( تقریبا در اکثر موارد متوسط بود) قید این دوربین رو زدم.البته یکی از دوستان این رو خریده خیلی هم راضیه کلا تو این دوربین های سوپر زوم کیفیت حرف دوم رو میزنه و کیفیتشون خیلی بهم نزدیکه پس اگه از قیافش خوشتون اومده ، بخریدش بخصوص قرمزش برای خانومها خیلی قشنگ بود.
بعد متوجه دوربین HS50 (برادر بزرگه ی همون HS35 )شدم که ویژگی های فوق العاده خوبی داشت.روی کاغذ این دوربین تمام ویژگی های خوب شماره ی 1(جنس خیلی خوبی داره و وزن سنگین 758 گرم ما رو یاد DSLR ها می اندازه)و2 و3و4و5 و6(4000/1 تا 30 ثانیه) و7 رو از سونی داره و ویزگی های 1و2و3 کانن را هم داره! تازه دو سه تا مزیت اضافه مهم که داره اینهاست: 1-سایز سنسور کمی بزرگتر 2/1 اینچی 2- فوکوس هیبریدی از نوع فاز دیتکشن (به جای کنتراست دیتشکن) ، این نوع تکنولوژی فوکوس مخصوص دوربین های DSLR است و دقت و سرعت خیلی بیشتری در فوکوس کردن دارد.3-سنسور دو حالته EXR CMOS که در تاریکی از 16 مگاپیکسل به 8 مگا پیکسل تبدیل میشه و باعث کاهش نویز می شه.4-باتری بسیار قوی و برتر در این رده (هر بار شارژ تا 500 عکس)5-کنترل های فیزیکی بیشتر 6- رینگ دستس فوکوس 7-داشتن زوم دستیکیفیت عکس این دوربین تا فاصله کانونی 600 میلی متری دقیقا مثل کیفیت کانن است اما در زوم های بالاتر کیفیتش کمتر میشه که این رو در ریویوها از لنز میدونن. کیفیت فیلمبرداری فوجی فیلم نسبتا ضعیفتر از کانن و سونی هست.با توجه به امکانات بسیار عالی این دوربین مخصوصا برای کسانیکه عاشق کنترل های دستی و ور رفتن با دوربینشون هستند تا در عکاسی پیشرفت کنند من این دوربین رو مد نظر داشتم اما یک نکته مهم فراموش نشود اونم این که این دوربین فقط زوم دستی دارد یعنی اینکه موقع زوم کردن باید شروع کنید پله پله بشکه لنز رو بچرخونید تا لنز بیاد بیرون و این ویژگی بخصوص فیلمبرداری رو در حالت اماتور و میهمانی ها طاقت فرسا و تقریبا غیرممکن میکنه.اگر واستون فیلمبرداری مهم نیست یا دوربین دیگه ای برای فیلم برداری های خانوادگی دارین می تونین با خیال راحت این دوربین رو بخرین و گرنه اگر زوم روان و اتومات چه هنگام عکس چه فیلمبرداری انتظار دارین چاره ای ندارین جز اینکه قیدشو بزنین. واسه از بین رفتن ابهام ویدیوی Manual zoom in hs50 را در گوگل سرچ کنید و ببینید!
در مورد دوربین SL1000 هم کمتر صحبت شده اما معلومه که در حد متوسط این رده است کنترل های دستیش مثلHS50 نیست اما امکانات خوبی داره و زوم موتوردار هم داره.
در نتیجه:اگر بودجه واستون مهمه و یک دوربین همه کاره به اضافه ی کیفیت عکس خیلی خوب می خواهید کانن خیلی می ارزه!
اگه قیمت رو میتونید افزایش بدید چون اختلاف کیفیت عکس سونی و کانن ناچیزه و فقط در نور کم مشخصه با توجه به سایر ویژگی های برتر گفته شده و نیز فیلمبرداری عالیش سونی رو بخرید!
اگه فیلمبرداری واستون مهم نیست و سرتون درد می کنه واسه عکاسی در حالت منوال و دستی و کارکردن با تنظیمات دوربین و نیز داشتن تمامی امکانات دو تا دوربین قبلی در یک دوربین و نیز بهترین جنس بدنه ، HS50 یا برادر کوچکش HS35 گزینه ی عالیه!
نیکون هم دوربین خوبیه اگه کسی خوشش اومده کیفیت سوپرزوم ها زیاد متفاوت نیست.این ها چکیده ی بررسی های بنده تو سایت های ایرانی و خارجی بود که اگر سرتون ر دردآوردم شرمنده!
[سلام دوست عزیز ، سوال شما خیلی رایجه و در واقع این سوال که بهترین سوپرزوم کدومه در تمام فروم ها جریان داره. از آنجایی که برای یکی از اقوام در حال انتخاب بین همین دوربین ها بودم
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
از محبت شما بسیار متشکر
واقعا مطلب زیبایی رو نوشتین.
من سه سال پیش sx200کانن داشتم و اکثر دوستام هم کانن دارن اما من از کیفیت عکسهای دوربین قبلبم راضی نبودم.الان هم یه دوربین میخوام که تو فضای داخل خونه و غیر از نور طبیعی بهترین عکسها رو با کمترین نویز بگیره.کیفیت عکس داخل خونه مهمترین اولویت من هستش بعدش فیلم برداری و در اخر زوم.البته اگه دوربین بهتری به مبلغ بیشتری هم باشه مهم نیستش
شما یه DSLR بگیر!نقل قول:
فکر کنم CANON 1100D ارزونتر از HX300 باشه!
تو تاپیک بغلی یه مقایسه گذاشتم! میتونی چک کنی...
[QUOTE=khaniyan;7909293][سلام دوست عزیز ، سوال شما خیلی رایجه و در واقع این سوال که بهترین سوپرزوم کدومه در تمام فروم ها جریان داره. از آنجایی که برای یکی از اقوام در حال انتخاب بین همین دوربین ها بودم
.
.
.سلام
دوست خوبم شما اگه اولویت زوم نداری به هیچ عنوان سوپر زوم نگیر چون خروجی,یه کامپکت خوب مثل سرق g کنن بهتر از اونه بخصوص که بیشتر کاربرد خونگی داری ,پیشنهاد دوستمون هم بسیار عقلانی چراکه خروجی دوربین حرفه ای بسیار متفاوت از دوربینهای بریج و کامپکت میباشد.پیشنهاد من Sony nex f3,Nikon d3100,canon 1100dهمگی با لنز 18-55که برای یادگیری خوبه و پس از مدتی میتونی لنز بهتر بگیری.البته مدل سونق و نیکون بهتر از کنن میباشد.
بله دوستان کاملا درست می فرمایند این دوربین ها برای کسانی است که اولویت اولشان زوم بالا و عکاسی از حیات وحش و پرندگان باشد.وگرنه به هیچ وجه هیچ یک از آنها نظر شما را در کیفیت و یا عکاسی در نور کم تامین نخواهد کرد.
ببخشید دوستان من دو تا سوال دارم :
آیا دوربین ها فول فریم برای عکاسی های معمولی لازمه ؟ منظورم اینه که آیا دوربین های فول فریم مخصوص عکاسی های خاصیه ؟ لازمه که هزینه بالایی بخاطرش بدیم ؟
دومیش هم درباره لنزهای تله است ! این لنزها مناسب چه کسانیه ؟
ببینید، فول فریم یعنی اینکه فریم دوربین کامله و سایر دوربین های عادی، 1.6 اون فریم رو دارن!! بنابراین عکسی که این فول فریم میگیره بزرگتر و قدر یبا کیفیت تره! :| و به همون اندازه هم گرون تر....نقل قول:
آیا دوربین ها فول فریم برای عکاسی های معمولی لازمه ؟ منظورم اینه که آیا دوربین های فول فریم مخصوص عکاسی های خاصیه ؟ لازمه که هزینه بالایی بخاطرش بدیم ؟
راستش به نظرم این فول فریمها برا عکاسی حرفهای میباشه و عکاسی حرفه ای یعنی عکاسیی که ازش پول در بیارین اونم پول خفن!! مثلا اتلیهای چیزی داشته باشید یا پوستر هایی که چاپ میکنین خروار خروار فروش بره!!..
پس اگر تجربهندارید، اگر از یه 1.6 شروع کنین یا همون DSLR هیچ چیزی رو از دست ندادین!...
عکاسی ورزشی و پرنده ها و غیره از فاصلههای دور!!... من توی این تاپیک، خیلی کوتاه نشون دادم که هر لنزی چه مدل عکسهایی باهاش گرفته میشه معمولا!!....نقل قول:
دومیش هم درباره لنزهای تله است ! این لنزها مناسب چه کسانیه ؟
توجه کنین که یه لنز سوپر زوم یا تله فوتو، در حالت عادی ممکنه زیاد به درد عکاسی نخوره( مثلا بندازی رو دوربین و راه بیوفتی!!).... چون این دوربینا معمولا یه جورایی تا 10-15 متر جلوی عکاس رو اصلا نمیبینن و مثلا شما اگر از 20 متری یه یه چراغ برق که جلوی درخته نگاه کنی و عکس بگیری، سوپر زوم فقط کلهی یا قسمتی از لامپ رو در میاره(بدون زوم و اینا!! و حالت طبیعی خودش) و هر چی عددش کمتر و کمتر بشه، محیط بزرگ تری دیده میشه....
تاپیک من رو دید بزنین و ببینید که با یه لنز 250میلیمتری معمولا از فلاصهی 2 متری از یه زنبور بخوای عکس بگیری چی به دست میاری! :)
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=634159
تا یک میلیون تومن بهترین دوربینی که میشه گرفت چیه ؟ اولویتم عکسه ، بعد فیلم برداری فول اچ دی .
سلام دوستان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
PowerShot ELPH 115 IS بهتره یا canon a4000 ؟
باتشکر
دوستان من خیلی دنبال ایکسوز 230گشتم بالاخره تو یکی از پاساژهای جمهوری پیداکردم چه مسخره بازی شده بازارمیگن قیمت و پایین میدن که بری تو وقتی رفتی داخل یه جوری نظرتو برمیگردونن تا اون چیزی که خودشون میخوان بهت بدن من رفتم تو یه مغازه قیمت گرفتم430بعد رفتم شانسی یه مغازه دیگه هم دیدم گفتم چند گفت480بهش گفتم که یکی بهم 430قیمت داده گفت نمیده بهت برگشتم رفتم از همون430بگیرم زنگ زد گفت بگم برات بیارن رفت که بیاره گفت تموم شده ندارم بعدازپاساژ که داشتم میاومدم بیرون دیدم همون کسی که بهم قیمت 430داده تو همون مغازه ای نشسته بود که قیمت480داده بود .همه جا فقطixyشو دارن فقط تو همین دوتا مغازه دیدم که ایکسوز دارن .
یه دفعه یاد ناصرخسرو افتادم کسی اطلاعی از اونجاداره که اونجا ایکسوز230پیدا میشه یانه یا اونجا مطمئن تر واسه خرید دقل بازی کمتر یا فرقی نمیکنه ؟
فوجی xf1نقل قول:
کنن sx280
کنن s110/120
می تونید از سایتها هم سفارش بدید چک کردم چاره داره سایت tehrancamera و نورنگا رکه همون dorbinshop هم داره اگرم می خوایید حضوری بخرید می تونید از طریق این شماره 7356 یا 77616333 با شرکت نورنگار تماس بگیرید و از اونها فروشگاهی رو که دوربین مورد نظرتون رو داره پرس و جو کنید البته تو سایت نورنگار هم آدرس و شماره فروشگاههایی که باهاش همکاری دارن رو زده. قیمتش هم توی سایت و فروشگاهای وابسته به نورنگار همون 430 هست.نقل قول:
نقل قول:
dorbinshop که همون پارس کنون نداره .اکثرا میگن ixyشو دارن .یکی هم بهم گفت آفو مار شو دارم نفهمیدم منظورش چیه فکر کنم گارانتیش باشه درسته یعنی تو قیمت خیلی تاثیرداره گارنتی اکثردوربینهای بازار که ایده آل یعنی تقریبا بدون گارانتی
سلام
تا 350 هزار چه دوربینی پیشنهاد میکنید؟ (زوم تا 5x هم باشه کافیه، فیلمبرداری هم حداقل HD و کیفیت عکسش هم به خصوص در شب خوب باشه.)
راستی نظرتان در مورد Canin sx150 چیه؟
ممنون
اقا دوربین هست مث ایفون 5 اس ، صحنه اهسته عکس بگیره در حد قیمت 500 تومن؟
من با راهنمایی فروشنده و دوستان یه canon sh50 'گرفتم اما عکساش خیلی نا امید کننده اس
دوست عزیز حداقل یه زحمت می کشیدی با شماره ای که نوشته بودم یه تماس می گرفتی بعد می گفتی نداره! من الان تماس گرفتم گفتن داره با بیمه و گارانتی 450 و بدون بیمه 430 در ضمن تو سایت هم داره . منظورم dorbinshop هست نه پارس کنن ! آفومار گارانتی اصلی کانن هست و قیمتش هم از بقیه گرونتره. سری ixy هم تا اونجایی که یادمه ورژن ژاپنی گروهی از دوربینها ی کامپکت کانن بود شاید این دوربین هم داشته باشه ولی باید تو وبسایتها چک کنی ببینی مال همین مدله یا نه.نقل قول:
:n13:نقل قول:
:n13:
من که گفتم همون پارس کنون بخاطر اینکه همون شماره ای که تو سایت پارس کنون تو یاست dorbin shop هم بود.ولی باهمه این اوصاف اگه با گارانتی آفومار430بدون بیمه باشه که حله دستت درد نکنه پنجشنبه حتما میرم اونجا .حالا گذشته ازاینا ناصر خسرو واسه خرید دوربین چطوره اونجا بهتره یا همون جمهوری؟/نقل قول:
سلامنقل قول:
لطفا به این پست هم پاسخ دهید.
اینقدر قیمت ها بالا و پایین میاد که تموم قیمت های من اشتباه هس ، سایت ها هم درست نیستند مثلا 7100 تو وب 4.5 تا 4.8 هس اما تو بازار 4.1 قیمت امروز :n04:
sx150 دوربین خوبیه ، اما شما نباید انتظار خاصی از این رده دوربین ها تو نو کم و شب داشته باشید ! ، میشه گفت همشون خوب نیستند !
مبارکت باشه دوست عزیز. شما که در این مورد سوال کرده بودی و دوستان هم خوب پاسخ دادند که سوپرزوم ها نمی تونند توقع شما را در نور کم و اتاق پاسخ بدهند.حتی یکی از دوستان نمونه عکس ها را هم در تاپیک بغلی مقایسه کرد.در ضمن شما اولویت زوم هم نداشتید.پس واسه چی باز سوپرزوم خریدید؟ البته جسارت نباشه اما برخی مغازه داران فقط به فکر فروش کالای خود هستند!نقل قول:
دوستان توجه کنید:
در خرید مموری کارت های SD که ساخت شرکت LEXAR هست و با برند KODAK فروخته میشه دقت کنید!
بهتر بگم، نخرید!
برخلاف اکثر برند های دیگه که سرعت رایت رو روی بسته بندی ذکر میکنن، این برند سرعت رید رو مینویسه!(حالا اونم واقعی نیست:n04:)
مموری که 200X بود و نوشته بود سرعتش 30MB/s هست، سرعت رایتش 7 و سرعت ریدش 16 بود!
مموری که 300X بود و نوشته بود سرعتش 45MB/s هست، سرعت رایتش 10 و سرعت ریدش 22 بود!
در حالی که مموری 133X از برند ترنسد که خیلی هم ارزونتر هست سرعت رید و رایتش حدود 18 ثابت بود!(روی بسته بندی هم نوشته 20MB/s)
دوستان یک دوربین کامپکت ساده برای عکس های خانوادگی و همچنین عکس در شب معرفی کنید قیمت تا 500تومن
دوستان عزیز بین دوربین g15 کانن و fz150 کدوم رو بخرم.
از نظر حس عکس گرفتن و سوپر زوم بودن، زوم و فوکوس دستی ولذت عکاسی مطمئنا fz150 بهتره. ولی من الان یه sx130 دارم . می ترسم این همه هزینه کنم وزیاد عکساش با هم فرق نکنه مخصوصا تو شب و خونه.
از نظر کیفیت عکس هم مطمئنا g15 بهتره ولی نمی دونم چقدر از fz150 مخصوصا تو عکس خونه سرتره و از طرفی عدم زوم خوب و اون حسی که شاید از دست گرفتن یه دوربین می شه توقع داشت رو نمیده.
من خودم خیلی گشتم و به این نتیجه رسیدم که زوم خوبی هم داره.ixus 500 hs هستنقل قول:
البته من ژاپنی رو گیر آوردم
دوستان نظرتون راجع به canon g1x چیه؟
سلام دوستان عزیز
من یه راهنمایی میخواستم
من قبلا G12 خریدم و بسیاز راضیم ازش
الان برادرم میخواد دوربین بخره و من با توجه به ذهنیتم بش گفتم که G15 خوبه یحتمل
میدونم که G16 هم اخیرا اومده ولی خیلی گرونه
میشه نظرتون رو راجع به G15 بگید
اگه پیشنهاد دیگه ای هم دارین ممنون میشم بگید
این CMOS نسیت به CCD بهتره آخر یا نه؟
ممنون
g1x دوربین خیلی خوب و با کیفیتیه و در واقع یک تولید فرعی و سفارشی با سنسور بزرگتر نسبت به سری اصلی G کانن محسوب میشود.این دوربین کیفیت عکس های خیلی خوب در حد DSLR ENTRY LEVELS می دهد.نقل قول:
این دوربین به همراه RX100 سونی و X20 فوجی فیلم در سقف دوربین های کامپکت رده بالا قرار می گیرند.البته باید دید شما نیازتون چیه؟ تو این قیمت می تونید دوربین های DSLR با کیت لنز و کیفیت عکس بهتر نیز انتخاب کنید.