درود بر رفقا.دوستان یک سوال داشتم من به تازگی کارتریج پرینتر سامسونگ مدل scx4300 رو شارژ کردم و گفتن که در اولین بار شارژ باید دستگاه ریست بشه.میتونم بپرسم چجوری باید ریست کرد؟؟یا نرم افزار خاصی داره؟؟
چون به صورت پراکنده چاپ میکنه.
Printable View
درود بر رفقا.دوستان یک سوال داشتم من به تازگی کارتریج پرینتر سامسونگ مدل scx4300 رو شارژ کردم و گفتن که در اولین بار شارژ باید دستگاه ریست بشه.میتونم بپرسم چجوری باید ریست کرد؟؟یا نرم افزار خاصی داره؟؟
چون به صورت پراکنده چاپ میکنه.
سلام
خوبی رامین جان
شما باید رو برد یه ریستارت کننده نصب کنید که وقتی پرینتر خاموش شد اتوماتیک ریستارت بشه و اخطار نده
کلا اکثر پرینتر های سامسونگ این شکلین
سلام مهرداد جان.راستش این مال یکی از رفقامه که سپرده بپرسم ببینم چطوریه.الان این ریستارت کننده روی برد چطوره؟؟ باس چیکارش کنیم؟نقل قول:
والا من فقط دیدم گه تعمیرکاره اینکارو کرد روی برد اونو وصل کرد و دیدم که هربار خاموش میکرد پرینتر رو دوباره ریست میشد یک آی سی بود گه قابل برنامه ریزی بود حالا ازش دقیق میپرسم بهت میگم چیکار کنینقل قول:
سلام دوست عزیز 4300 یک نرم افزار میخواد که ریست بشه .نقل قول:
و او نرم افزار همراه با ترفند است.
و دیگر پیغام ارور تونر نمیدهد.
دارای تمامی ورژن ها و فایل اموزش فارسی و ساپورت
با سلام و خسته نباشید
من یه پرینتر HP چند کاره مدل M1522N دارم
با فرمت TIF که میخوام اسکن کنم 2 تا برگه رو >>>برگه اولش درست اسکن میشه ولی برگه دوم خط خطی میشه؟؟
مشکل چیه؟؟؟<<<من درایور رو هم بروز کردم ولی مشکل حل نشد.
در ضمن با فرمتهای دیگه مانند JPG این مشکل نیست؟؟؟
باید چیکار کنم؟؟
تو فتوشاپ اسکن کن ببین باز هم اینجوریه.نقل قول:
دی پی ای رو بالا پایین کن ببین باز هم اینجوریه.
نمونه اسکن را اپلود کن تا ببینم
2 تا پرونده رو تو یه فایل اسکن میکنه؟؟
اولیش سالمه ولی دومیش مشکل داره و خط خطی هست؟؟
در صورتی که اگه با فرمت jpg اسکن بشه همه فایلها رو تو فایلهای جداگانه اسکن میکنه؟؟
دو حالت داره یا ماله برد اسکن است یا خود اسکن.
نمونه را اپ کن
خیلی ببخشید من کجا باید فایل رو آپ کنم
تو خود سایت که من امکانش رو ندارم
ولی اگه ایمیل بدی میفرستم به ایمیلتون.