دوستان این موارد میشه خرید یا برای ورودی جدیده ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوستان این موارد میشه خرید یا برای ورودی جدیده ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من5گیگ از باشگاه مشتریان خریدم کد هیده هم روهم توسایت وارد کردم الان یک ساعته اضافه نشده چیکارکنم؟ منتظر بمونم چند بار خاموش روشن کردم مودم ووارد شدم
مرسی دوستمنقل قول:
آره منم نگاه کردم الان نبودن سرعت های بالای 2 مگ در صورتی که دیروز چک کرده بودم بودن
اینترنت غیر حجمی با محدودیت سرعت تو سرویس 1 مگ 17 گیگ داره شرایطش چیه ؟ قبلا گفتن برای استفاده داخلی هست الان فک کنم تغییراتی داشته ؟
سرور خارج میشه استفاده کرد ؟
دوستان سلام پارس انلاین بسته ۱۰۰ گیگ واسه خرید نداره؟؟؟
درودنقل قول:
با گرفتن سرویس 1 مگ تاثیری تو سرعت دانلود من که بیشتر از 400 بشه داره ؟
سرعت دانلود بستگی به ریت خط داره که چون تو پارس همه سرویس ها روی ماکزیمم مقدار کشش خط بسته میشن (تا سقف 16 مگ) بنابراین تفاوتی تو سرعت دانلود بین 512 و 1 مگ نیست ولی در ساعات اوج مصرف سرعت تک کانکشن (که در واقع سرعت وبگردی، لود عکس و ویدیو و.. هست) و کیفیت 1 مگ از 512 بیشترهنقل قول:
نه متاسفانه ارزون ترین بسته خرید حجم در پارس فعلا بسته 50 گیگه که قیمت هر گیگ 2000 تومن درمیاد و متاسفانه طرح های حجمی ارزون تر با زمان مشخص (مثل چیزی که در شاتل، آسیاتک، های وب و مخابرات هست) یا فروش حجم با تخفیف وجود نداره و نقطه ضعف اصلی پارس در حال حاضر همین گرون بودن حجمهنقل قول:
سلام
سرویس شبانه رایگان(منظورم همون یک سوم قیمت هست) برای سرویس های دارای محدودیت حجمی از چه ساعتی تا چه ساعتی هست؟من هر چی تو سایتش گشتم پیدا نکردم
سلام دوست عزیز.از ساعت 2 تا 7 صبح یک سوم قیمت.یادش بخیر یک زمانی کامل رایگان بود:V13:نقل قول: