این ----- دوستم همین xcruiser هست نمیدونم مدلش چیه ولی روی ریموت یه دکمه داره براتنس و کنتراستو تنظیم میکنه باهاش دکمه های روی ریموتو بزن با یکیشون کار میکنه میدونم توی منو نبود.
Printable View
این ----- دوستم همین xcruiser هست نمیدونم مدلش چیه ولی روی ریموت یه دکمه داره براتنس و کنتراستو تنظیم میکنه باهاش دکمه های روی ریموتو بزن با یکیشون کار میکنه میدونم توی منو نبود.
خواهش می کنم.نقل قول:
فکر کردم شما بدتون اومده که اینطوری می گید. عیبی نداره.:10:
زیاد تست تصویر Full HD نکردم. فقط چند تا ویدیو موزیک
فرقش با SD فقط اینه که تصویرش شارپ تر و تیزتره
پونل جان ممنون من الان منو رو زدم در قسمت setup فقط گزينه display setting داره و وقتي وارد اين گزينه ميشم فقط و فقط گزينه banner disply time out داره ديگه هيچ گزينه ديگه اي نداره همين اعصاب منو خورد كرده لطفا راهنمايي كنيدنقل قول:
از عکسهایی که گذاشتی فقط 2تای اولو اوکی کرد 2تای آخرو گفت can not read format دیگه بیخیال شدم بخوام فرمت عوض کنم مثل اینکه پانا عاشق آواتارت هست! اینم عکسای آواتارت روی TV من که با یک کانن SX230HS ba sensore CMOS گرفته شده:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب بود.
دوست گرامینقل قول:
بله برایتنس بالا را میشه کم کرد ولی کنتراست پایین , تصویر تخت , رنگ سیاه متمایل به سرمه ای , زاویه دید افتضاح و تار شدن تصویر تو حرکات سریع رو هیچ کاریش نمی شه کرد
آمار فروش بیشتر led به خاطر تبلیقات زیاده شما دقت کنی از در و دیوار شهر و روزنامه ها و ... و حتی بالای همین فروم داره تبلیغ led می باره و البته تقصیر مردم هم هست که قبل از خرید تحقیق درست نمی کنند
یعنی چی خوب بود یعنی فکر میکنی وایت کراش کنه راضی میشی؟نقل قول:
متاسفانه یکی از ایرادهای این ----- که ساخت شرکت معتبره Fortis کره هست نداشتن تنظیمات حرفه ای تصویره!نقل قول:
اینم عکس کنترلش :
---------- Post added at 11:09 PM ---------- Previous post was at 11:07 PM ----------
امیدوارم تنظیماتی داری واسه این؟!:10:نقل قول:
الان به دوستم که ایکس کروزر داره زنگ زدم گفت تهران نیست مسارته دو سه روز دیگه میاد خودشم یادش نبود از کجا تنطیم میکرده خودت دکمه های روی ریموتو یه بار بزن یه بارم کل منوهارو چک کن مدل ----- اون خیلی از مال شما پائینتره فکر نکنم ماله شما نداشته باشه همچین چیزی الان همه رسیورها دارن.نقل قول:
عزیزم بعضی از پارامتر هارو که گقتی قبول دارم و بعضی هاشو نهنقل قول:
توی کنتراست قطعا پلاسما سره اما برای یک یوزر معمولی تا حد متوسط یک کنتراست مگا هم رضایتمنده(در حد 5-7 میلیون البته اگه دروغ نباشه!)
تصویر تخت فرق چندانی ندیدم
رنگ سیاه مایل به سرمه ای تا حدی مربوط میشه به همون کنتراست که اول گفتم
زاویه دید رو باهاتون مخالفم باز در اینکه پلاسما سر تره شکی نیست اما مگه قراره بشینی تو زاویه 179 درجه ای TV ببینی؟ توی زاویه 90 تا 150 LED واقعا عیبی نداره
توی حرکات سریع قرار نیست که تصویر حرکت یک گلوله و شکافتن حائل بتونی رو از صبح تا شب ببینی واسه دیدن تصاویر ورزشی و گیم اکشن همون فرکانس 200 هرتز کفایت میکنه و تاری که میگید نمیده!
جناب پونل تی وی جدید که مبارکه هیچی دوربین جدیدم مبارکه :31:نقل قول: