نقل قول:
بسیار ممنون
کلا از فکر اینا اومدم بیرون.با هیچ کدومشون حال نکردم.
تصمیم رو عوض کردم.واسه بیرون خونه از همون هندزفری خودم استفاده میکنم.ولی برای تو خونه میخوام یه هدفون فول سایز بخرم.
می خوام hd-202II به قیمت حدود 120 تومن بخرم.به نظر شما چطوره؟ایا ارزش داره حدود 80 تومن دیگه بزارم روش و hd 205II بخرم؟صداشون چقدر با هم تفاوت داره؟
سلام.
طبق بررسی یکی از کاربران head-fi مدل HD205 به دلیل وزن بیشتر و طراحی Circumaural راحتی مدل HD202 را ندارد اما در کیفیت صدا بهتر است.
در بررسی زیر از سایت CNET اشاره شده است که بیس HD205 از Shure SRH440 قوی تر و بهتر است اما مهمترین مشکل آن مید آن است که کمی محو و عقب قرار دارد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.
نقل قول:
سلام دوستان خسته نباشید
دوستان یه هدست میخوام برای کامپیوترم ، صداش خوب باشه ( برای موزیک میخوام سبک pop بعضا هم راک ) بیس خوبی داشته باشه
تا 200 میتونم هزینه کنم حالا یه ذره بیشتر مشکلی نیست
و یه چیز دیگه ، یه هدفون بی سیم میخوام بهم معرفی کنید برای tv میخوام کیفیت مطلوبی داشته باشه
اگر هدفون بدون میکروفون برای شما کافی است مدلهای زیر پیشنهاد می شود:Sony XD200
Sennheiser HD202-II
Sennheiser HD205-II
Pioneer SE-M390
پیشنهاد می شود هدفون بدون میکروفون به علاوه یک میکروفون ارزان قیمت تهیه کنید تا هدست.
ای کاش بودجه خود را برای هدفون بی سیم اعلام می کردید.
اگر مدل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
را بتوانید پیدا کنید قیمت مناسبی خواهد داشت بقیه مدلها از سایر برند ها قیمت های بسیار بالا دارند.
در ضمن در بازار دو مدل ارزان قیمت با نام های 10IN1 و 5IN1 موجود هستند (شاید دیگر نباشند) که کیفیت بالایی ندارند اما برای TV کیفیت بالا نیاز نیست.
موفق باشید.