چطوری باید وارد محیط cwm بشم و هسته و هم چطوری فلش کنم؟اگه آموزشش و بذارین ممنون میشم
Printable View
چطوری باید وارد محیط cwm بشم و هسته و هم چطوری فلش کنم؟اگه آموزشش و بذارین ممنون میشم
[/COLOR]ممنون دوست عزیزنقل قول:
یه سوال تو تنظیمات در قسمت درباره تلفن / framware یا میان افزار نوشته 2.1 update1 منظورش همو ورژن آندرویده؟
من نرم افزار Root Explorer v2.16 رو با بلوتوس نصب کردم الان میتونم راحت فایل های گوشی رو ببینم.با کابل فایلا رو میریزم رو رم بعد نصب میکنم چندتا نرم افزارم نصب کردم
با همین نرم افزار میشه رو رم نرم افزار نصب کرد یا کار دیگه ای باید انجام بدم؟
اگه بخام روت کنم و رام نصب کنم باید بوت لودر بشکنم؟
من وقتی cwm را نصب کردم گوشی رو لوگوی sony ericsson میمونه باید چیکار کنم؟
سلام دوست عزیز. خب برا نصب cwm میتونید اولا که باید گوشیتون رو روت کنید برا این کار این نرم افزار رو دانلود کنید:نقل قول:
و این نرم افزار اسمش ایکس هشت تول هست که با این میتونید هم گوشیتون رو با شماه 1 روت کنید و با شماره 2 میتونید به ایکس ریکاوری برید و هر سه مورد رو نصب کنید.کد:http://s1.picofile.com/file/7297957311/x8toolbox_beta_4_x8.zip.html
این نکته رو قبل از نصب یادتون نره :
ابتدا گوشي را توسط كابل USB به كامپيوتر متصل كرده و بعد از نصب درايور به آدرس زير در گوشي ميرويد
Settings/Aplication ، تيك Unkown و Debug ر ا ميزنيد.
بعد میتونید نصب کنید. مانند این تصویر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد این سوالتون هم اگر روش بالا رو پیش میرفتید این اتفاق نمی افتاد. حالا که اینطوری شده از این روش استفاده کنید حل میشه مشکلتون :نقل قول:
من وقتی cwm را نصب کردم گوشی رو لوگوی sony ericsson میمونه باید چیکار کنم؟
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6180424&postcount=1776
سلام.نقل قول:
اره همون ورژن اندرويده كه اخريش هم هست.
root explorer كافيه . منم همينو دارم. فايل هاي apk رو بريز تو رم گوشيت بعد با روت اكسپلورر برو بزن نصب كن.
بوت لودر شكوندن براي اينه كه از كرنل هاي سفارشي سازي شده استفاده كني كه بهت امكان اينو ميده رام هاي سازگار با اون كرنل ها رو نصب كني. شما باتري رو دربيار زيرش يه سريال هست اخرش نوشته 11w26 . اگه بعد w عددش كمتر از 26 باشه راحت ميتوني بوت لودر رو بازكني. اگه بيشتر باشه ريسك داره.
روت كردن هم خيلي راحته . همين پستي كه terminator گذاشته رو برنامش رو دانلود كن. راحت برات روت ميكنه.:40:
ممنون بچه ها(xterme forces و اقا علی) بابت جواب دادن به سوالات دوستان حرفه ای شدیتا من باید اعلام بازنشستگی کنم(شوخی):31: و lilitopoli بابت باز کردن بوت لودر بهتون تبریک میگم ایول حالا میبینید که گوشیتون از این رو به اون رو میشه بعد از فلش کرنل و نصب یه رام خوب متوجه میشید که گوشیون چقدر فرق کرده برای دانلود و اموزش نصب رام هم به وبلاگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برید در ضمن بچه هایی که بوت لودرشون بازه اندروید 4 مشکل دوربینش حل شد و ما از این به بعد میتونیم یه اندروید 4 کامل و بدون نقص روی ایکس 8 داشته باشیم تو وبلاگ ایکس 8 هم چند ورژن خوب اومده و lilitopoli منم به شما پیشنهاد میکنم اندروید 4 رو روی گوشیتون نصب کنید تا بفهمید ایکس 8 بوت لودر باز یعنی چی؟ 2.3 دیگه قدیمی شد:31:
راستی سریال پشت گوشیتون چند بود؟
برای فلش هسته شما باید برنامه ی flashtool رو روی کامپیوترتون نصب کنید سپس کرنل مورد نظر رو دانلود و تو پوشه ی firmwares برنامه ی فلش تولز بریزید سپس وارد برنامه بشید و روی گزینه ی فلش بزنید بعدشم که کرنل مورد نظرتون رو انتخاب و اوکی کنید و در حالی که گوشیتون خاموش هست و دکمه ی بک رو گرفتید کابل رو به گوشی وصل کنید و چند ثانیه وایسید تا نصب کرنل تموم بشه در ضمن رامی رو که میخواهید نصب کنید از قبل بریزید تو مموریتون بعدشم رام مورد نظ رو از طریق cwm نصب کنید خیلی راحته مخصوصا کار با برنامه ی فلش تول چون خودش مرحله ی وصل گوشی رو تصویری نشون میده
در ضمن ilitopoli زمانی که گوشی روشن میشه پشت سر هم دکمه ی وسطی گوشیم و یا دکمه ی بک رو بزنید ببینید وارد محیط cwm یا xrecovery میشه یا نه؟ میتونید چند بار هم روی صفحه رو لمس کنید؟
اگر وارد محیط cwm یا xrecovery شد روی گزینه ی factory reset کلیک کنید و yes رو بزنید تا گوشیتون ریسیت بشه سپس گوشیتون به راحتی درست میشه اگرم وارد محیط cwm یا xrecovery نمیشه باید گوشیتون رو به نسخه ی 2.1 فلش کنید.
در ضمن از دکمه ی ولوم در محیط ریکاوری ها استفاده کنید.
مرسی بابت توضیحاتتون من گوشی و فلش کردم بعد فلش برگشتم به بک آپی که گرفته بودم بازم باید بوت لودر و باز کنم؟
واسه من w09 بود.شما خودتون چه رامی و پیشنهاد میکنین؟
ی سوال دیگه چرا من وقتی naa v10 و تو قسمت firmwares کپی میکنم وقتی فلش و میزنم و میخوام انتخابش کنم نیست