خب توي كانكشن Adsl كه وصل ميشي قسمت tcp/ip كه توي networking هست dns هات رو وارد كن.نقل قول:
Printable View
خب توي كانكشن Adsl كه وصل ميشي قسمت tcp/ip كه توي networking هست dns هات رو وارد كن.نقل قول:
من چند روزه افت سرعت شدیدی دارم شبا با سرعت 15 دانلود می کنم روزا 25
یه مشکل دیگه هم دارم خیلی از سایت ها با مشکل باز میشن 2 . 3 بار باید refresh کنم تا باز شه نمایندگی هم که جواب درست حسابی نمیده پس من باید چی کار کنم ؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اینم log دیشبم!
:31:
سلامنقل قول:
من شهرستان اینترنت پارس دارم.
این سرویس شما چه سرویسیه؟
من که تو لیست سرویسها ندیدم!
منم 256 دارم اما تاحالا شب از 1 گیگ نتونستم بیشتر دانلود کنم.
دیشبم 723 مگ دریافتی داشتم..!!
البته میشه بگید ساعت دانلود شبانه رایگان از چه ساعتی تا چه ساعتیه؟
1 شب تا 6 صبح؟
ممنون
این سرویس منه:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساعت شبانه هم 1 تا 6 هست...ولی میگن تا 7 بزارید! ما هم گذاشتیم اما مثل اینکه حجم کم کرده!:19:
شبانه فکر کنم همون 1 تا 6 درست تر باشه!:20:
نقل قول:
من 256 سه ماهه 5 گیگ گرفتم توی روز مثل گاو سرعت داره -اما شبا 900 مگ فقط دیشبم 800 مگ اصلا راضی نیستم از اینش
شما هر شب همینه وضعیتت ؟یا یه امشبو استثنا شده ؟میانگین شبا چه قدر میگیری ؟
بعد من اصلا این سرویسایی که توی صفحه کاربرین داریو ندارم-چرا/شما ماله کدوم شهر ؟
ببخشید با توجه به این Log یی که گذاشتید یعنی شما تا ساعت 9:23 دانلود رایگان داشتید؟نقل قول:
نقل قول:
ببخشید من جا ایشون جواب میدم
نه دیگه گفتند از 6 تا 7 براشون رایگان نبوده و 250 مگ انداخته اما اون فکر کنم ساعت خاموشیه مودمشون بوده منم همیشه تا 7 میزارم بعد خودم 2 بعد ظهر پا میشم مودمو خاموش میکنم
با سلام دوستان من Adsl از شرکت شاتل دارم و همانطور که خبر دار شده اید سرعت شاتل خیلی بد شده . می خواستم بیام از پارس بگیرم . یه سوال دارم اینکه سرعت دریافت پارس با سرویس 128 روزانه چه قدر است ؟
سرعت شبانه چه قدر است ؟
ایا ارزش داره از پارس بگیرم یا شرکت دیگری را پیشنهاد می کنید ؟
با تشکر
اگه مال شما مثل گاوه سرعتش،مال من مثل اسب میمونه تو روزا...شبا گاو میشه!:31:نقل قول:
اکثرا دانلودم بالای 1.5 گیگ هست شبا...دیگه نمیدونم به این 2.45 میگید استثنا یا نه!:46:
بعضی وقتا هم پیش میاد سرعتم پایین میره! مثلا 2 شب پیش سرعت رو 50-60 بود!(بازم سایت باز نمیشه عکسش رو بزارم!)
محل سكونت: شوش دانیال(ع):31: