به به.تبریک ویژه.ایول داری حاجی.
Printable View
به به.تبریک ویژه.ایول داری حاجی.
ممنوننقل قول:
امشب رفتم pvp چه حالی داد time recharge این dayfly کمه هی پشت سر هم میزدم تا ملت دوباره اماده میشدن بیان دوباره شارز میشد باز میزدم یه 50 تا لایت همینجوری با باد فنا دادم اخه تو پارتی من هانتر زیاد بود هانتر هم دفاش کمه 3000 به بالا همشون dmg میخوردن از لایت ها DF میزم فایتره میومد یه deadly strick میزد خودش میمرد 10000 به بالا خودشون hit lمیزد.blade کلی حال کرد
امشب با Bosh داشتم DD2 بازی می کردیم . بحث 1-15 شد فهمید Nightkiller رو میشناسم کلی تعریف کرد و گفت سلام مخصوص برسونم ! بنده خدا full goddess بدون لینک هست ! ولی امروز تو DD2 لایت ها خفن ازش میترسیدن.
دوستان Quest CS رو اگه تونستین انجام بدین حتما . Ele weapon میده از ele43 خیلی بهتره.
برای وار Dual hand بود با +18str +18Dex و 3 تا slot هم داشت .لول هم فکر می کنم 56 بود .
تبریک ویژه به مجتبی . حالا دردسر تازه شروع شد . لینک کردن این لباس ها واقعا از لول 60 شدن سخت تره .
لاپیس لول 6 هر روز داره ارزون تر میشه از اونور Op hammer شده +850 mil .
damn ! من رفتم ولی برام زرد و نارنجی بود نتوستم کاری بکنم .... من Ele weapon می خوام ........ چرا شماها همه دارکین و نمی تونین الان کمک کنین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (شکلک گریه زاری)نقل قول:
دوستان Quest CS رو اگه تونستین انجام بدین حتما . Ele weapon میده از ele43 خیلی بهتره.
ممنون.نقل قول:
اگه Bosh رو دیدی بهش سلام برسون.من اینجا یه رفیق هانتر دارم یه روز اگه لباساشو بهم بده میام اونجا یه 6 ساعت conti میترکونم فقط برای کشتن nemmy و blackdragon.اخه رو صلاحش Blinside و pain لول 7 لینک کرده لامصب چپ و راست طرف stun میشه یا darkness روش میخوره این باعث میشه مشکل هانتر در برابر fighter حل بشه
من زیاد از orcale خوشم نمیاد کلا هیلر دوست ندارم مسئولیتش سنگینه :دی
یه زمانی wow هیلر بودم اما توی اونجا هیلر ضعیفه اینجا رو نمیدونم . همین میج چشه ؟
راستی بعد اینکه هارد مود رو رفتم میتونم یه لایت um بسازم ؟ لایتاش بهتر هستنا تو این سرور :دی
لول 17 ام چطوری برم یه سری لایت بکشم ایکس پی بگیریم ..
دوما همه داره میگن um نرید راستم میگن Ress Rune 15 Roze ine gheymatesh :
1,750,500,000
من 200 کی بیشتر ندارم بیخیال تا هارد بیشتر نمیرم
سلام. دوستان. من این بازی رو دانلود کردم. از طریق خود بازی به طور اوتوماتیک هم آپدیت شد. می خواستم ببینم که الان می تونم از این فایل هایی که برای آپدیت دانلود شد ( فکر کنم 60 تا بود ) Backup بگیرم که اگه اتفاقی افتاد مجبور نشم دوباره بازی رو آپدیت کنم؟ اگر می شه چجوری؟ ممنون.
آره بریز تو یه فلدر نگه دار بعدا دستی آپدیت کن