ببین پینگ ما رو.همشون نامردن.آخه کجای دنیا اینترنت اینجوریه:41::31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
ببین پینگ ما رو.همشون نامردن.آخه کجای دنیا اینترنت اینجوریه:41::31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگ من هم عصر 2000 بود
ممنون از شما بالاخره یه جواب درست ما تو این تاپیک گرفتیم!نقل قول:
فقط من زیاد وارد نیستم!!این پورت خالی داشته باشه یعنی چی؟؟
بعد یه چیز دیگه من عصر با یکی که صحبت میکردم میگفت ممکنه مودم فعلی با شرکت جدید همخونی نداشته باشه و مجبور بشی مودم هم عوض کنی...درسته؟
ممنون
خواهش میکنم:31:نقل قول:
هر شرکت برای رانژه کردن خط توی مخابرات یک تعداد مشخصی پورت داره که خط شما را برای رانژه کردن به اون پورتها وصل میکنن تا خط شما رانژه بشه!
همه مودمهای بر اساس استانداردهای خاصی ساخته میشن و این که مودم توسط شرکت جدید ساپورت نشه بیشتر بهونه هست تا شما از اون شرکت مودم تهیه کنید ولی ممکنه هم واقعا بعضی مودم ها با تجهیزات که اون شرکت توی مخابرات داره زیاد هماهنگ نباشه.
شما قبل از اینکه سرویس بگیری بگو مودمم این مارک هست که مشکلی پیش نیاد.
از دوستان کسی از مرکز مدرس(740) هست؟ ISP و سرعت دانلود شبانه و روزانه اش را اعلام کنه!
به من هم کمک کنید.نقل قول:
نظر خودم روی 256 پارس آنلاین با حجم 20 گیگ هست.دوستان امروز میخوام برم بگیرما!عجله دارم.
همینجوری نمیشه نظر داد باید دید کدوم یکی از ISP ها توی مرکزتون بهتر هست بعد از بین سرویسهاش انتخاب کنینقل قول:
یعنی همون شرکت دیگه.نه؟! نمیدونم.ولی از دوستان پل معالی آبادی پرسیدم از پارس آنلاین راضی بودن. حالا اگه بد بود چی کار کنم؟ به نظرتون یک ماهه بگیرم،اگه خوب بود که تمام،اگه نبود شرکت رو عوض کنم. ولی یه سوال: اگه یه ماهه گرفتم،بعد خوب بود،ممکنه بعدش که سه ماهه گرفتم بد بشه؟نقل قول:
اگه از دوستان هم منطقه ای تحقیق کردی راضی بودن از همونجا بگیر...نقل قول:
اینترنت ایران همه چیز امکان داره.دی:
دوستان به کاربر خانگی (مثل من) 256 میدن؟چی کار کنم ؟
من امروز برم بگیرم, کی وصل میشه؟بیشتر از یک هفته؟
تشکر.