سلام.
یه سوال عجیب... به نظر سما یک آیپاد کلاسیک 30 گیگ نسل اول مدل 2005 که تقریبا نو هست و برچسبش باز نشده چند می ارزه؟!:n13:
Printable View
سلام.
یه سوال عجیب... به نظر سما یک آیپاد کلاسیک 30 گیگ نسل اول مدل 2005 که تقریبا نو هست و برچسبش باز نشده چند می ارزه؟!:n13:
من دنبال یک چیزی میگردم که هم mp3 پخش کنه هم بتونم باهاش صدا رو خوب ضبط کنم زیاد هم وارد نیستم لطفا راهنمایی کنید
ریکوردر سونی icd-ax412fنقل قول:
اوووووفنقل قول:
ولی این باز شده و کمی کار کرده و هدفون خودش روش نیست ولی کیف مخاقظ و بقیه چیز هاش هست(نوی نو).... رو جعبه هم عکس بونو از گروه یو2 هست:n02:
در ضمن باتری دستگاه هم خیلی ضعیف شده و بیشتر از 3-4 ساغت پخش نمی کنه....
با این خساب روش چه قیمتی به تومن می شه گذاشت؟!؟!
والا نسل ششم 160 گیگ سالمش چند وقت پیش تو فروم همسایه حدود 400 فروخته شد فک کنم. همین نسل پنج 30 گیگ سالمش هم الان یه سرچی زدم زمانی که دلار 2500-2600 بوده حدوای 150 فروش رفته.نقل قول:
ولی اول مطمئن شین که باطریشو می تونین تعویض کنین بعد بخرین. (اگر هم خریدین راکباکس فراموش نشه!)
کلا به نظر من اگه کلاسیکو دوست دارین بگردین دنبال نسل شش 160 گیگ، هم حجم خوب هم باطری خوب. (نسل 6 40 ساعت موزیک پخش می کنه اینی که شما می گی 14-15)
نظرتون درباره این برند چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
بستگی به بودجتون داره ، ولی اگر بیشتر گوش میدید ، و در عین حال میخوایید ضبط خوبی داشته باشه ، MP3 Iriver T9 رو من پیشنهاد میدم . قیمتش 170 تومنه فکر کنم .
AX412 ریکوردره و مسلما کیفیت ضبطش خیلی بهتر از T9 هست ولی قیمتش حدود 350 تومنه .
موفق باشید.
جایی رو برای عنوان کردن سوالم پیدا نکردم!
ی برنامه میخوام که بتونم فایل های صوتی رو فرمتش رو عوش کنم
درضمن چطور باید فهمید چه فرمتی برای پلیر و هدفونِ من مناسب هست؟
خوب معمولا یا از mp3 استفاده میکنن یا فلک ...اگر پلیرت قابلیت پخش فلک داشته باشه این فرمت توصیه میشه به شرطی ک هدفونتم در حدی باشه که بتونه تفاوت بین یه تراک فلک رو از mp3 نشون بده (برای من ک اینطور نیست چون هدوفن عالی ای ندارم) و در غیر اینصورت اهنگهای mp3 بهترین گزینه هستن...با بیت ریت بین 160 تا 320...تا 256 هم کافیه البته معمولا ...نقل قول:
من برای کانورت تراکهای فلک به ام پی تری از "Free Mp3 Wma Converter" استفاده میکنم..رایگانم هست.(هدفون اخر چی گرفتی؟)