آخرين قيمت با گارانتي شركتي 550000 تومان .نقل قول:
آخرين قيمت با گارانتي شركتي 550000 تومان .نقل قول:
سلام دوستان عزيز
من تازه كار هستم و ميخواستم يه دوربين ديجيتال بخونم.
كامپكت يا التراكامپكت باشه .(لطفا از هر دوش معرفي كنيد)
بودجم تا 350 تومانه.
و ميخوام بيرون و يا داخل خونه عكس بگيرم كه داخل خونه ميخوام كيفيتش عالي باشه(البته در حد خودش).
ميشه منو راهنمائي كنيد؟
اگه پيشنهاد ديگه ائي هم دارين لطفا راهنمائي كنيد.
مرسي
سلام:10:
من اطلاعاتي در مورد دوربينهاي
Panasonic Lumix DMC-FX180 و
Panasonic Lumix DMC-FX520
ميخواستم همراه با قيمت
باتشكر
با سلام
می خوام یه دوربین دیجیتالی برای عکس های پرتره بخرم ولی تا یک ملیون و صد یا دویست
می تونید دراین زمینه راهنمائیم کنید.
دوربین های اولتراکامپکت کیفیتشون پایینه توصیه نمیشه. بهترین دوربین ها تو این محدوده SD880 و SD960 از کنان هستند.نقل قول:
میتونی یه نیکون D5000 بگیری با یه لنز 50 میلیمتر. قیمتش همون حدودا در میاد.نقل قول:
یه-دوربین-میخوام-خوب-باشه-پولش-مهم-نیست-مرسی
با توجه به داشتن قابلیت تعویض لنز زوم اپتیکال و دیجیتال توی این دوربین به چه صرته؟
و اینکه کیفیت عکسهای این دوربین چطوره ؟
آیا دوربین GF1 توی ایران موجوده و اگه هست قیمتش چنده؟
ممنون
پیشنهاد میکنم canon eos d500 رو بگیرید ... با کیت و فیلتر و کیف و ... (یه مجموعه کامل ) حدود 950 میوفته . دوربین بسیار عالی ای هست و حتما بدرد کارتون میخوره .نقل قول:
توضیح که ندادی ... برای چی میخواید ... مگه میشه پولش مهم نباشه ؟نقل قول:
با این وجود من میگم canon 5d رو بگیر .. با یه کیت فک کنم 4 تومنی خرج برداره !!
یا سونی آلفا 900 که فقط بدنه 3 تومنه !!!
حالا قیمت مهمه یا نه ؟:31:
nikon d90 بهترين گزينه است كيفيت عالي عكس زوم خوب وكيفيت ساخت عالينقل قول:
يا حق
حالا هر دوربینی که گرفتین توجه داشته باشین که برای پرتره لنز خیلی اهمیت داره. لنزهای ثابت (مثلا همون 50mm که مثال زدم) برای پرتره استفاده میشه.نقل قول:
خب یعنی تا 8-7 میلیون هم بودجه دارین؟نقل قول:
این دوربین با لنز های micro four-third و four-third سازگاری داره. البته لنز دوربین های micro four-third از دوربین های four-third کوچکتره و برای استفاده از لنزهای four-third باید یه آداپتور (یا تبدیل) نصب بشه تا لنز روی اون سوار بشه. ظاهرا دو تا لنز کیت برای این دوربین در نظر گرفته شده که یکی Lumix G Vario 14-45mm F3.5-5.6 ASPH هست که میشه گفت لنز وایده. و دومی هم Lumix 20mm F1.7 G ASPH هست که بهش pancake هم گفته میشه و لنز فوق العاده سریعیه (F1.7) و این یکی هم وایده ولی با فاصله کانونی ثابت که ظاهرا کیفیتش هم خیلی بالاست. پس با لنز کیتش تله ی خوبی نصیبتون نمیشه ولی از نظر واید واقعا عالیه. البته اکثر لنزهای دوربین های four-third واید هست ولی برای تله هم انتخاب های خوبی هست مثل 300mm و 300-70 و 180-18 و 200-50 و...نقل قول:
لیست کامل لنزهای موجود رو میتونی اینجا ببینی:
این که تو ایران هست یا نیست یا اینکه میاد یا نمیاد رو نمیدونم (البته تازه معرفی شده). ولی قیمتش حدود 900 دلاره.کد:http://panasonic.jp/support/global/cs/dsc/connect/g1.html
نمونه عکساش هم اینجاست:
کد:http://www.dpreview.com/gallery/panasonicgf1_previewsamples19573758