اعضاي هيئت مديره باشگاه پرسپوليس كنارهگيري كردند
خبرگزاری پرسپولیس : پس از استعفاي حبيب كاشاني از مديرعاملي اين باشگاه، اعضاي هيئت مديره نيز به طور دسته جمعي كنارهگيري خود را اعلام كردند. بر اين اساس، محمد عليآبادي، رئيس مجمع اين باشگاه در روزهاي آينده عضاي جديد را معرفي خواهد كرد. اين احتمال وجود دارد كه برخي از اعضاي مستعفي در هيئت مديره جديد حضور داشته باشند.
بنابر اظهارات يك منبع آگاه، در دو روز آينده هيئت مديره جديد انتخاب شده و مديرعامل هم معرفي خواهد شد.
علي سعيدلو، حبيب كاشاني، حسن بيادي، محمدحسين نژادفلاح و مجيد فرخزادي، اعضاي هيئت مديره پرسپوليس هستند.
فرخزاري : به هیچ عنوان مدیرعامل پرسپولیس نمی شوم
خبرگزاري پرسپوليس : عضو هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس تاکید کرد به هیچ عنوان سمت مدیرعاملی باشگاه پرسپولیس را نخواهد پذیرفت و خبرهایی که در این مورد نیز منتشر شده است صحت ندارد.
مجید فرخزادی با بیان این مطلب افزود: همانطور که قبلا نیز بارها اعلام کرده ام مدیرعامل باشگاه پرسپولیس نمی شوم اما اگر مهندس علی آبادی صلاح بدانند به عنوان عضوی از هیئت مدیره در خدمت باشگاه خواهم بود و اگر در هیئت مدیره هم نباشم به عنوان یک هوادار از روی سکوها به تشویق تیم خواهم پرداخت.
فرخزادی انتخابش به عنوان سرپرست باشگاه پرسپولیس را تکذیب کرد و در مورد جلسه صبح امروز با محمد علی آبادی گفت: ایشان از ما دعوت کردند و من هم پذیرفتم که در این نشست شرکت کنم.عضو هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در پاسخ به این پرسش که چرا از جمع اعضای هیئت مدیره تنها شما به این نشست دعوت شدید گفت: بنده برای همکاری با باشگاه پرسپولیس اعلام همکاری کرده بودم و هنوز هم حاضرم در هر سمتی غیر از مدیرعاملی فعالیت کنم.
واعظی:فقط 7 روز دیگر به خاطر پرسپولیس صبر می کنم
خبرگزاری پرسپولیس : دروازه بان تیم پرسپولیس تهران با اشاره به وضعیت خود گفت: با بلاتکلیفی ای که در باشگاه پرسپولیس حادث شده فقط 7 روز دیگر برای ماندن در این تیم صبر می کنم وگرنه به مقصد بعدی ام فکر می کنم.
سید مهدی واعظی در گفتگویی اظهار داشت: قبل از ارائه استعفای کاشانی به علی آبادی با حضور در باشگاه و تماس های تلفنی ای که با وی داشتم تقریبا برای همکاری با پرسپولیس در فصل آینده به تفاهمات لازم رسیده بودم اما رفتن کاشانی همه چیز را بر هم زد چرا که یکی از معیارهای ماندنم حضور ایشان بود.
وی افزود: با توجه به مشکلاتی که کاشانی فصل گذشته با آن ها روبرو شد مطمئنا برای دل خودش حاضر به ترک پرسپولیس نشد و باید دلیل این جدایی را فراهم نبودن شرایط برای ماندنش دانست.
مدارك اداري باشگاه تحويل معاون مالي شد
خبرگزاری پرسپولیس : بعدازظهر امروز در صورت جلسهاي مدارك اداري، نامههاي مدير عامل در خصوص مربيان خارجي و بازيكناني كه قرار داد داخلي با باشگاه امضا كردهاند و همچنين مدارك شركت آلفا تحويل آشوري معاون اداري مالي باشگاه پرسپوليس شد.
وي نماينده علي سعيد لو رئيس هيئت مديره بوده و قرار است اين مدارك را در زمان معرفي رسمي سرپرست باشگاه به وي تحويل دهد.
* آشوبي با مسئولان مس كرمان ديدار مي كند هافبك تيم فوتبال پرسپوليس تهران جهت پيوستن به تيم فوتبال مس كرمان در 2 روز آينده با مسئولان اين باشگاه ديدار مي كند.
فرزاد آشوبي كه پيش از اين نيز با سران باشگاه كرماني ديدار كرده بود، با توجه به ابراز تمايل مسئولان مس، مجددا پاي ميز مذاكره مي نشيند.
* نوري بدون عقد قرارداد به انزلي بازگشت
هافبك فصل گذشته تيم فوتبال پرسپوليس تهران كه براي تعطيلات به شمال كشور سفر كرده بود و به منظور شركت در جشن قهرماني و مذاكره براي تمديد قرارداد به تهران بازگشته بود، بدون عقد قرارداد جديد به انزلي بازگشت.
وي به دليل مشخص نبودن شرايط مديريتي باشگاه موفق به انجام مذاكره نشد.
* پرسپوليس براي حفظ واعظي يك هفته فرصت دارد
دروازه بان اول فصل گذشته تيم فوتبال پرسپوليس تهران كه با چند پيشنهاد از سوي تيمهاي خوب ليگ برتري مواجه شده است، تا يك هفته ديگر تكليف تيم آينده خود را مشخص مي كند.
وي در صورتي كه تكليف پرسپوليس تا پايان هفته مشخص نشود، با تيم هاي خواهان خود وارد مذاكره مي شود.
واعظي پيش از اين با حبيب كاشاني قرارداد داخلي يك ساله منعقد كرده بود.