مگه آزاده کاردانی به کارشناسی کنکور داره؟نقل قول:
من هر ترم میبینم دانشگاه ها تبلیغ میکنن بدون کنکور.
Printable View
مگه آزاده کاردانی به کارشناسی کنکور داره؟نقل قول:
من هر ترم میبینم دانشگاه ها تبلیغ میکنن بدون کنکور.
سلام
من متولد آبان 72 و ورودی مهر 90 کاردانی بودم که طبق قوانین اون زمان حداکثر سنوات تحصیلی 3 سال و قابل افزایش با کمیسیون تا 3.5 سال بود.
من الان ترم 6 رو تموم شدم ولی به خاطر مشکلاتی که داشتم دو درس تخصصی رو نتونستم پاس کنم. مسئول رشته ما تو دانشگاه گفت برای این که بتونی این دو درس رو به صورت معرفی به استاد بگذرونی باید حداکثر تا 30 شهریور تو یه دانشگاه دیگه ثبت نام و از اونجا نامه بیاری تا ما بتونیم بهت معرفی به استاد بدیم و حداکثر تا 30 شهریور فارغ التحصیل بشی. حالا سوال من اینه:
1- زمان اعلام نتایج و ثبت نام دانشگاه های دولتی کی هست؟
2- من میتونم تو دانشگاه هایی که بدون کنکور هستن تو شهریور ماه یعنی قبل از اعلام نتایج ثبت نام کن
3- اگه تا شهریور فارغ التحصیل نشدم نمیتونم تو مقاطع بالاتر ادامه تحصیل بدم؟
سلام.نقل قول:
1- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- بله می تونید
3 - طبیعتا باید در مقطع قبلی فارغ التحصیل بشید تا در مقطع بالاتر ادامه تحصیل بدید
سلام
مرجعی هست که بشه جوابای سوالات کنکور سالای پیش رو تهیه کرد؟
سازمان سنجش، اطلاعیه ای در مورد زمان و نحوه پرینت کارت شرکت در آزمون توی خروجی اش قرار داده!
چون خیلی طولانیه نمی تونم کپی کنم و بزارم اینجا ( نظر تاپیک بهم میریزه )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط اینو بگم که تاریخ پرینت کارت شرکت در آزمون 20 مرداد اعلام شد.
واقعا عجیبه که می گن خود ازمون روز 23 ام برگزار می شه اما انتخاب کد رشته محل تحصیل تا 27 ام ادامه دارهنقل قول:
+
کارتا الان که بیستمه هنوز نیومدن
دوست عزیز حساس نشو ، تمدید میشه اونم اساسانقل قول:
Sent from my ME173X using Tapatalk
حذف شود.....................
من تو دانشگاه علمی کاربردی کارشناسی ثبت نام کردم
1- میخواستم بدونم پذیرش تو این دانشگاه ها چجوریه؟ آزمون ورودی داره یا همینجوی با سوابق تحصیلی قبول میکنن؟
2- من الان دوتا تک درس دارم که باید تا 20 شهریور تو یه دانشگاهی ثبت نام کنم تا بتونم معرفی به استاد بگیرم. ثبت نام علمی کاربردی از کی شروع میشه؟ دانشگاه آزاد بدون کنکور چطور؟
تو سایت سنجس اطلاعیه داده که
مگه انتخاب رشته نباید بعد از کنکور باشه؟نقل قول:
- داوطلبان گرامی می توانند برای انتخاب رشته آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال 1393 از ساعت 16 روز چهارشنبه مورخ 22/5/1393 به همین سایت مراجعه نمایند.