کاظم تنها یه گوشی سیمبین دار نوکیا دستش نگرفته
یه گوشی خوب دستش گرفته که باعث شده از گوشی های بد صرف نظر کنه
ایول به تو
Printable View
کاظم تنها یه گوشی سیمبین دار نوکیا دستش نگرفته
یه گوشی خوب دستش گرفته که باعث شده از گوشی های بد صرف نظر کنه
ایول به تو
خواهش می کنم
ولی جدا کاش نوکیا یه اتوفوکوس رو 5700 میذاشت!نه؟
نمی تونم باور کنم گوشی جدیدم اتوفوکوس نداره.
سلام به همه بچه ها
آیا برنامه ای وجود داره که صدای مکالم رو بدون صدای بیپ ضبط کنه ؟
من هر برنامه ای نصب کردم چه ساین شده چه نشده این بوق رو میزد
ممنون میشم
ساسان :11:
در عوض 5700 سیمبینه فیلمبرداری توپ داره!!سی پی یو و چیپ صوتی و حتی گرافیکیه بسیار قویتری داره!ال سی دی برتری داره!همه چی داره!فقط شما بخواه!این گوشی با 20 ال 30 تومن gps دار هم میشه!کافیه یه کیت بلوتوث جی پی اس نوکیا براش بخری!!!
اون زمان که دست جناب سنگ پا بود:31:(شوخی)من 7610 گرفتم.اون زمان که قیمتش بالای 350 تومان بود:18:نقل قول:
این روزا همه دارن من رو مثال میزنن خیلی معروف شدماااااااااااا:21:نقل قول:
اون پست رو که همینطوری دادم اره باهاش مداحی گوش میدم خیلی هم فاز میده.اول هفته صد در صدی گرفتم بی برو برگرد:8:نقل قول:
کسی می دونه inbox گوشی چند تا جا میگیره؟
و تا چقدر رم ساپورت می کنه.می خوام یکی خودش تست کرده باشه
اگه میشه تمام اجزای داخل بسته رو با مشخصات اصلش بدین چون می خوام شنبه بگیرم:27::8:
خود گوشی!!هندزفری و ریموت کنترل!رم یک گیگ و اداپتر رم!شارژر گوشی!دفترچه ها!که البته در بعضی جعبه ها یه دونه و در بعضی دو تا با زبان مختلف هست!پشت گوشی ساخت hungary نوشته باشه!imei جعبه با گوشی و بدنه ی گوشی یکسان باشه!باتری دارای لوگوی اصلی نوکیا باشه!cdو کابل یو اس بی!!!!
اینباکسش که هر چقر خواستی توش جا میشه ولی اول باید بری تو تنظیماتش و پیام ها رو روی مموری کارت ذخیره کنی.
تو جعبه هم :
خود گوشی - هدفون استریو و ریموت کنترلش (مدل AD44( کابل USB سی دی PC Suit شارژر و راهنمای کاربر به اضافه ی یک رم 1 گیگ با آداپتورش.
این رمو خیلی دقت کن من 2 جا رفتم توش رم نداشت با یارو دعوام شد !!!! :31:
از اینا هرچی بگی برمیاد.
اینم دقت کن که مجارستانی باشه و سریالشم چک کن. :46:
البته ظاهرا امین جان زودتر جواب دادن !!! :31:
عجب حرفی میزنیا!810 تقویت صدارو تا آخر زیاد می کنی کر میشی!!!از بس که جیغ میزنه.یه کلام ختم کلام 810مال این حرفا نیست که با 5700 کل کل کنه.هنوز جوجست بگو بزرگترش بیادنقل قول:
:10: