سلام
من که هر چی بیشتر پست های این تاپیک رو میخونم گیجتر هم میشم. در کل چه کسانی میتونن برای سال دوم تو کنکور شرکت کنن؟ شرایطش چیه؟ دنگ و فنگ که نداره؟
سلام
من که هر چی بیشتر پست های این تاپیک رو میخونم گیجتر هم میشم. در کل چه کسانی میتونن برای سال دوم تو کنکور شرکت کنن؟ شرایطش چیه؟ دنگ و فنگ که نداره؟
حالا اگه كسي كه تو اون يك ترم مشروط بشه چي ؟ ، يك ترم معافيت تحصيلي از بين ميره ؟؟:18:نقل قول:
ممنون :11:
اگه كسي بعد انصراف از دانشگاه ، مدارك رو به نظام وظيفه ارسال كنه بعد ارسال از دانشگاه ديگه اي قبول بشه بايد چي بفرسته به نظام وظيفه تا اعزام نشه ؟؟!
ممنون
اگه کسی که مشمول خدمت باشه و همینطور در شرف رفتن به دانشگاه باشه لازمه که دفترچه رو ارسال کنه یا نه؟
متولدین 71 مشمول هستن و اگه دانشگاه امسال قبول نشن باید برن خدمتنقل قول:
متولدین 72 میتونن سال دیگه هم کنکور بدن
متولدین 72 میتونن سال دیگه هم کنکور بدننقل قول:
خوده دانشگاه نامه میزنه به نظام وظیفهنقل قول:
نقل قول:
اگه مشمولی ، مدارک رو بفرست تا غیبت نخوری
رفتی دانشگاه معافیت تحصیلی صادر میشه
.
خب حالا اگه چند روز غیبت بخوره برای ثبت نام دانشگاه مشکلی پیش میاد؟نقل قول:
اگه مشمولی ، مدارک رو بفرست تا غیبت نخوری
رفتی دانشگاه معافیت تحصیلی صادر میشه
خيلي ممنون از پاسخ شما (farshidshd).
اگه كسي هنگام تحصيل در دانشگاه تو يك ترم مشروط بشه و بعد انصراف بده ، اون يك ترم از معافيت تحصيلي كه 3 سال هست كم ميشه و يا حساب نميشه و معافيت تحصيلي همون 3 سال براي كاردانييه ؟
ممنون
بله، کم میشهنقل قول:
شما می تونید سال بعد هم کنکور بدید،به شرطی که دفترچه رو به موقع بفرستید!برای تاریخ دقیق فرستادن دفترچه پست اول رو مطالعه کنیدنقل قول:
متاسفانه 1 روز هم غیبت بخورید نمی تونید دانشگاه برید!بازم آخر پست اول رو مطالعه کنیدنقل قول:
خب حالا اگه چند روز غیبت بخوره برای ثبت نام دانشگاه مشکلی پیش میاد؟
مرسی..خب بازم یه سوال دیگه...من اخرین مهلت ارسال دفترچه م 30 مرداده...کی بفرستم بهتره که غیبت هم نخوره...میشه انداخت برای روزای اخر یا بهتره همین الان ارسال کنم؟نقل قول: