رفقا time out تو سرعت دانلود تاثیر داره؟؟؟؟؟؟ اگه نداره کلا تایم اوت رو چی تاثیر داره؟؟؟؟؟؟
Printable View
رفقا time out تو سرعت دانلود تاثیر داره؟؟؟؟؟؟ اگه نداره کلا تایم اوت رو چی تاثیر داره؟؟؟؟؟؟
دوستان عزیز
طبق گفته مدیریت اگه دیدید کسی داره این تایپک تبدیل میکنه به محل تبلیغات یک شرکت کافی فقط از دکمه گزارش استفاده کنید:n10: لزومی نداره خودتون مستقیم جواب بدید
برای بنده که بی طرفی مدیران انجمن ثابت بود ولی با این حرکت امشب برای بقیه ثابت شد که مدیرا کاملا بی طرف هستند
پس اگه دیدید کسی اینجا رو تبدیل کرده که محل تبلیغات یک شرکت کافیه از دکمه گزارش استفاده کنید:n02:
=========================
پ ن پ :اشتباه نشه هیچ کدوم از بچه های اینجا مخالف نیستند اگه کسی سرویسش خوبه بیاد تعریف بکنه کما اینکه کاربرایی مثل آقا ابوالفضل و bilmazlar میان و از سرویس خودشون تعریف میکنند و هیچ کدوم از بچه ها هم مشکلی ندارند ولی به قول آقا میلاد اینجا محل تبلیغات یا اذیت کردن مخالفین نیست
واقعا ساده ترین چیزا واسه ما شده آرزو این اینترنتم شده مثل تخم مرغ شانسی یه جا مال یکی خوبه یه جا دیگه همون isp همون سرویس داغونه من خودم قبل از این یه جا دیگه زندگی می کردم همین مشکلاتو داشتم الان که جا به جا شدم خوب شده اونجام که بودم دیدم دارم اذیت میشم اینترنت ماهواره ایی یه طرفه بستم الانم \یشنهادم به دوستانی که هیچ سرویسی رو خطشون خوب نمیشه همینه لذت وبگردی که با اینترنت ماهواره ایی داشتم زمین تا آسمون با الان فرق می کنه نت بدون فیلتر سرعت دانلود یکسان یعنی 1 کیلوبایت بالا \ایین نمیشد کلی سرویس باحال مثل دانلود آفلاین ... به خدا الان یه درصد سرویسم بخواد ادا بازی دربیاره دوباره همونو راه میندازم خرجش یه تنظیم دیشه چون تهدیدش می کنم فعلا داره کار می کنه :Dنقل قول:
ما با مرکز مخابرات 1کوچه فاصله داریم. اگه به اون باشه که خیلی خوبهنقل قول:
دوست عزیز.نقل قول:
شما کدوم مرکز مخابراتی هستی تو منطقه 5؟
یه عکس از کیفیت خطتت بنداز !نقل قول:
سرعتت کلا خیلی زیاده !
فاصلت تا مخابرات چقدره ؟؟؟؟
شما تو پونک یا دم تیراژه میشینی ؟؟؟؟؟؟ :n02: (چون جزو منطقه ی 5 حساب میشه !)
صفحات کامل لود نمیشن و دیرتر باز میشننقل قول:
تایم اوت بیشتر از هر چیزی توی بازی انلاین تاثیر داره.... و تاحدودی هم توی چت تصویری (البته از نوع UDP)نقل قول:
تایم اوت خودش رو سرعت دانلود خیلی تاثیر نداره ولی وقتی شبکه شلوغ باشه تایم اوت هم زیاد میشه... واسه همین معمولا وقتی تایم اوت بالاست سرعت دانلود هم مشکل داره(چون شبکه شلوغه)....
توام مگه منطقه پنجی؟نقل قول:
مثل اینکه همه با هم همسایه ایم! :n02:
نه داداش ما از این پول ها نداریم :n03:نقل قول:
اونجا چون محله ی جدید هست اکثرا سیم کشی های ساختمون هاش خوبه
این موضوع بی ربط هم نیست که شما ها سرعتتون خوبه ! :n02:
بچه ها حالا که چک کردم خطم رو گذشاتن روی 16 مگ
الان سرعتم 200 هست برام دعا کنید شبانم درست بشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]