شما بذار وصل بشه شاید شانسی ! سرعت شبانت خوب بود اگه فرداشب دیدی سرعت شبانت پایینه دنبال ترفند باش :n01:نقل قول:
Printable View
شما بذار وصل بشه شاید شانسی ! سرعت شبانت خوب بود اگه فرداشب دیدی سرعت شبانت پایینه دنبال ترفند باش :n01:نقل قول:
اول از همه کاربران خاطی طبق نظر تیم مدیریت و قوانین موجود در انجمن جریمه شدند یا در دست اقدام هستند ، این موضوع یک جانبه نبوده.نقل قول:
+
من موافق هیچ کدومش نیستم. نه من نه تیم مدیریت .
اینجا نه جای ناله و نفرینه نه جای تبلیغ کردن . ما فقط در این تاپیک مسائل و مشکلات رو بررسی میکنم بقیه مباحث نه به ما مربوط میشه و نه به کاربران دیگه . اگر کسی نیاز به راهنمایی داشته باشه ، سوال میپرسه و بقیه کاربران میتونن برای انتخاب بهترین سرویس با توجه به نیاز اون فرد بهش کمک کنن. اما اون موضوع هم نباید جنبه تبلیغاتی داشته باشه.
با وجود این مسائل ، کاربرانی که میخوان از تاپیک استفاده کنن قبل از طرح سوالشون از تاپیک میرن و این واسه انجمن خیلی بده.
یا علی داداش نت 2مگه؟ شبانه چقدره سرعتت؟کدوم شهری ؟ کدوم منطقه؟نقل قول:
2 مگ محدود تهران منطقه 5
والا جدیدا یه کم افت دارم ولی در حالت نرمال تا 1700 . 1800
من تو همین فروم دیدم یه سری نت 512 داشتن سرعتشون خوب بوده طمع کردن رفتن 2مگ گرفتن سرعتشون اومده رو 100KB !!!! شما عجب شانس خفنی داشتی.ایشالا که نتت چش نخورهنقل قول:
آقا مبارکت باشه. خیلی سرویس خوبی میگیری. منم سرویس 2 مگ محدود دارم تو کرج. به من اینجوری سرویس میداد 1 ماه افتخاری هر روز بنر "پارس آنلاین بخر" میبستم به خودم تو شهر میچرخیدم.نقل قول:
ماشاالله وضعت خیلی خوبه بازم خدا رو شکر یکی داره از این نت لعنتی لذت میبره.نقل قول:
یه سری چیزا دست خود آدمهنقل قول:
یه سری چیزا نه
من کل سیم کشیمو خودم کردم از ترمینال دم در تا مودم یعنی خط نتم با خط خونه فرق داره
تنظیمات مودممو با isp مچ کردم مدولاسیونو ...
چیزی ام که شانس آوردم اینه که با مرکز مخابراتی ۳ تا کوچه فاصله دارم
بازم خدا رو شکر به امید روزی که سرعت شما کف سرعت برای ایران باشه نه یه ارزو.نقل قول: