از کجا قيمت ها رو بگيرم؟نقل قول:
سايت خاصی داره؟
----------------------------------
يه سوالی هم برام پيش اومده
از وقتی شاتل گرفتم،چراغ adsl مودم بعضی وقت ها قرمز ميشه و مجبورم ريستارت کنم
دليلش چيه؟
ممنون
Printable View
از کجا قيمت ها رو بگيرم؟نقل قول:
سايت خاصی داره؟
----------------------------------
يه سوالی هم برام پيش اومده
از وقتی شاتل گرفتم،چراغ adsl مودم بعضی وقت ها قرمز ميشه و مجبورم ريستارت کنم
دليلش چيه؟
ممنون
مبارکه:7:
2گیگ رو بالاخره دادن
من از محدودیت در اومدم
ترافیک رایگان گرفتم
بنظرتون فسخ کنم؟
ته دوره ام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 گیگ من هنوز ندادن :( مگه همه نباید 2 گیگ بگیرن
اگر مشترک اکو یا آرت هستی و برات ایمیل اومدهنقل قول:
میدن نگران نباش
آقا آرمان تابلو پست نزدم حقیقت رو گفتم من 3 ماهه گرفتم سرعتش خیلی پایین بود در حد 5 کیلوبایت ( شبانه ) ولی چند ماهی هست که یک ماهه میگیرم و یه شب در میون دانلود میکنم هیچ مشکلی نداره سرعتشم بین 50 تا 70 هست . واسه من هم 2 گیگ رو دادن ایول.OK ......:12:
سلامنقل قول:
داداش شما که از مخالفای سر سخت و قدیمی شاتل بودی. هنوز تو شاتل هستی؟ :31:
من به شخصه اگه شاتل بگه محدودیت سرویس های اکو رو برمیداره و بدون محدودیت میمونه حاضرم قرارداد 5 ساله ببندم.(به آرت کار نداریم که با جیب ما جور در نمیاد :46:) چون بجز محدودیت بقیه چیزاش یا در حد خیلی خوبه یا خوب. :8: ولی امان از محدودیت که پیر کرد ما رو :9:
مال ما هم دادن. بزن به سلامتی همشهری :7:نقل قول:
سلام داداش:12:نقل قول:
بله من هنوز از شاتل اشتراک دارم.
قبلا هم گفتم دوباره هم میگم من سعی میکنم واقعیت و انصاف رو اگر هم شده حداقلش ، مد نظر قرار بدم
برعکس اونهایی که کورکورانه تعریف میکنند و شک میکنیم که از کارمندای شاتلن یا کاربر معمولی ، مخالفت من با قانون شکنی هستش که به اسم قانون شاتل انجام داده و فعلا هم خبری از برداشتنش نیست:31:
تا زمانی هم که مشترکش باشم و از شاتل کم انصافی یا بی قانونی ببینم میام و میگم (مثل محدودیتهای بیخودی شبانه و...) . همونطور که از جنبه های مثبتش هم گفتم
2گیگ برای من واریز شد .....:27:
من 512 1ماهه داشتم. 3 ماهه داشتم، 1 ساله دارم ( 3 تا از دوستام + 3 تا از فامیلام هم دارن) : سرعت هیچکدوم با هم فرقی ندارن. هر سه سرویس رو همزمان با هم مقایسه کردم. (همه کرج) سرعت دانلود (تا دو هفته پیش) 61.2 kb/s بود. الان دقیق حساب نکردم ولی روزا حدود 230-250 ، شبا مثل قبل 61.2 هست.(با محدودیت دانلود)نقل قول:
128 1 ماهه دیدم، 3 ماهه دیدم. (زیاد):سرعت دانلود (تا 2 هفته پیش) 16 kb/s بود.
منظور شما از " 3 ماهه نگیر سرعتش پایینه" چی بود؟
تا 1 هفته دیگه هم سرویسم تموم میشه. می رم یه ISP دیگه. بقیه کسانی که قبلاً به شاتل دعوت کرده بودم هم دارم به جای دیگه دعوت می کنم.:20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی:20: