به پی سی ورلد خوش آمدیدنقل قول:
Printable View
به پی سی ورلد خوش آمدیدنقل قول:
مرسینقل قول:
فقط این برنامه جکسون چیه؟
به ما هم بگید
سلام دوستان این دو گیگ هدیه که گفته شاتل تا 10 خرداد به همه داده میشه چرا واسه من نفرستادن واسه شما ها فرستادن؟ به شاتلم یه ساعته ایمیل دادم ولی جواب ندادن!!! من از شاتل کرج سرویس یک ماهه 128 دارم به شاتل از 20 نمره 11 میدم دلیش شبش 1 تا 8 صبح بعضی وقت ها سرعت رو خیلی پایین میارن در حد 5 کیلوبات
یه سوال سرویس 1 به 10 ش چطوره
مثلا 256 دانلودش واقعا چنده ؟ ممکنه مثل محدودش باشه ؟
پیشنهاد شما کدوم هست ؟ پارس آنلاین یا شاتل ؟
راستی من کرجم
راستی سرعت اکو چه طوره ؟؟
شاتل صد در صد تو کرج از همه یه سر و گردن بالا تره شما اگه خواستی شاتل بگیری سرویس 3 ماهه نگیر سرعتش پایینه سرویس یک ماهه 128 با ترافیک 3 گیگ با هزینه ی 14 هزار تومن بگیر سرعت دانلود تو روز با نرم افزار idm 240 تا 270 هست و در شب یک تا هشت که رایگان هست با نرم افزار idm بین 50 تا 70 هست ولی اگه تو 30 شب بیشتر از 15 شب دانلود کنی سرعت شبت بین 5 تا 10 میشه پس نتیجه میگیریم که یک شب در میون باید دانلود کنی تمام
سلام
لطفا راهنمائی کنید
در مورد ترافیک هدیه شاتل که دو گیگ است سوال دارم خوب شارژ ماهینه باید 12 هر ماه پرداخت کنم حالا فردا باید هزینه این دوره را دوباره بدهم چون زود تر ترافیکش تمام شد بعد حالا دو گیگ ترافیک روی اکانت آمده و اگر فردا شارژ ماهیانه را بدهم که از فردا حساب بشود آیا این دو گیگ هم حذف میشود و یا روی دوره جدید میزارنش
ممنون
خداحافظ
بالاخره 2 گیگ رو داد!!:31:
2 گیگ هدیه به دورهی بعد منتقل می شه.نقل قول:
سلامنقل قول:
هنوز به ما هم ندادن........راستی دوست من شما خیلی لطف داری به شاتل از 20 نمره 11 میدی ....فکر نکنم بقیه امتیازشون بالای 5باشه........سرعت شبانه هم اگه بچه خوبی باشی و حرفشونو گوش کنی و در کل دور دانلود رو خط بکشی سرعتت پایین نمیاد........یعنی هر چقدر میخوای وبگردی کن و حتی فیلم آنلاین ببین بازی آنلاین بکن.......فقط دانلود نکن یا اگه میکنی یه سره رو دانلود نذار تا محدود نشی.....خداییش من ک نمیتونم و دانلود میکنم
256 نامحدود سرعتش 32 هست......محدودش سرعتش بیشتره.....تو مشهد که روزانشو رو دومگ بستن....شبانش هم سرعتش رو 512 بستن(64کیلو).........در کل شاتل هم سرعت و هم پینگش بهتر از باقی سرویس دهنده هاس.......از پارس که خیلی سرتره.....تنها بدی که شاتل داره اینه که سرویسهای نا محدودش واقعا نامحدود نیست و محدودیت داره.............شبانه رایگان هم اسمش رایگانه ولی اگه زیاد دانلود کنی محدود میشی......................شاتل با تموم بدیهاش از مخابرات بهتره...........ماها یه جوری از بد و بدتر "بد" رو انتخاب کردیمنقل قول:
تو مشهد که عالیه...............روزا رو دومگ بستن(250ک) ...شبا هم رو 512بستن(64).............بازم میگم اگه شاتل میگیری حواست باشه محدود نشی.....نقل قول: