داش شلدون ممنون بابت تست :n06:سرعتت که خیلی داغونه شبا تایم فری چقد میگیری؟نقل قول:
Printable View
داش شلدون ممنون بابت تست :n06:سرعتت که خیلی داغونه شبا تایم فری چقد میگیری؟نقل قول:
خواهش میکنم رفیق :n16:نقل قول:
من از این به بعد به مدت بی نهایت تست سرعت میذارم تا هر کسی میخواد بیاد پارس بهتر راهنمایی بشه
شبانه هم بعضی وقتا 50 بعضی وقتا هم 100 البته بیشتر بین 50 تا 80 هست
البته این رو هم در نظر داشته باش که پارس آنلاین همیشه اینطوری نبوده و قبلا خیلی ها راضی بودن و اینکه شما خودت واسه مرکز مخابراتی خودتون یه تحقیق کن مثلا از کافی نتی که از پارس آنلاین سرویس میگیره و .... سوال کن که مطمئن بشی چون واسه بعضی خیلی خوبه :n01:
اگه اینجوریه بری مخابرات بهتره ها! منم دارم با 70-80تا دانلود میکنم صب و شبشم فرقی نداره.نقل قول:
نقل قول:
من قبلش مخابرات بودم انقدر اذیت کردن تا تخلیه کردم مثلا شبانه رو نگفت حذف کردن الان هم هر چند روز شایعه میشه که دوباره شبانه حذف شده
راستش تو فکر فن آوا هستم یا اینکه برم یه سرویس دهنده وایرلس درست و حسابی پیدا کنم درسته پول رادیو و .... یکم گرون درمیاد ولی بجاش آدم آسایش داره :n06:
نامحدود مخابرات رو گفتم اگه پارس هم اندازه همونه چه فرقی داره پسنقل قول:
روی نقشه البته خط صاف نباید بکشی. معمولاً مخابرات از جایی که خودش قرار داره شروع میکنه به سمت خیابون اصلی بعد همینطور خیابون اصلی .. خیابون فرعی .. کوچه اصلی .. کوچه فرعی تا برسه دم خونه. حالا شما هم باید بری تو نقشه با همین روال مسافت رو طی کنی. البته جالبه که خط صافی که کشیدی شده 1.58. به هر حال حتی مسیری هم که گفتم روی نقشه در بیاری حداقل فاصله کابلکشی میشه. ممکنه تو بعضی جاها حتی مخابرات دور شمسی قمری هم زده باشه. ولی معمولاً فاصله کابلکشی از مسیر خیابونی که گفتم حداکثر 100 تا 200 متر بیشتره.نقل قول:
اون بحث مقاومت سیم رسانا دخلی به ایجاد نویز نداره. اون باعث میشه که قدرت امواج الکتریکی داخل سیم که حاوی اطلاعات هستن در طول کابل کم بشه که بهش میگن میرایی یا Attenuation. این پارامتر مستقیم با طول کابل از یه طرف و فرکانس امواج از طرف دیگه مرتبطه.نقل قول:
در ضمن bilmazlar عزیز به عقیده من فاصله یکی از فاکتور ها تو وجود نویزه یعنی به خاطر اینکه مقاومت سیم رسانا با افزایش طول بیشتر میشه، حتی در شرایط ایده آل هم حداکثر تا یه فاصله ای سیگنال رو میتونه با کیفیت انتقال بده و هر چه طول کابل بیشتر باشه نویز هم بیشتر میشه. یعنی مثلا اگر در یک شرایط ایده آل همه فاکتور های دیگه رو فرض کنیم که مطلوب باشن، مقدار نویز تو یه خونه به فاصله 500 متری مرکز مخابراتی کمتر از یه خونه به فاصله 3 کیلومتری مرکز هست. حالا در عالم واقع که بقیه فاکتور هایی که گفتید هم میاد وسط (اتصالات، کیفیت کابل ها و دستگاههای مخابرات و ...) و نویز رو بیشتر هم میکنه.
به هر صورت که من اون مقدار از خط که در اختیارم بوده رو به بهترین وجه بهینه کردم ولی ظاهرا بقیه عوامل مشکل دارن و در نتیجه بیشتر از این دیگه خطم کشش نداره.
نویز منشأش خارجیه و از عوامل بیرونی روی امواج داخل سیم تداخل ایجاد میکنه. مثلاً کابلهای برق که نزدیک کابل تلفن باشن میتونن توی سیم تلفن القای مزاحم داشته باشن. به هرحال هر چی طول کابلکشی زیادتر باشه احتمال افتادن نویز بیشتره روش. ولی این جور نیست که اگه کسی کابلش 1 کیلومتر باشه الزاماً کمتر از کسی که کابلش 2 کیلومتره نویز روش بیافته.
یه توضیح: تو پست قبلی این که گفتم نویز به کیفیت تجهیزات و ... ربط داره در واقع دچار یه اشتباه لپی شدم. این تجهیزات اگه کیفیت بالاتری داشته باشن از نویز تأثیر کمتری میگیرن و در شرایط نویزهای بالاتر هم میتونن عملکرد بهتری داشته باشن. ولی همین تجهیزات میتونن در میزان میرایی خط اثر مستقیم بذارن. یعنی اگه یه اتصال زنگزده وصل راه باشه میتونه کلی روی بالا رفتن عدد میرایی مؤثر باشه.
شما هم اگه سیم کشی داخل خونه رو درستش کردی دیگه عملاً کاری از دستت بر نمیآد. فقط یه نکته. اگه از دم در خونه کابل مستقیم کشیدی برای مودم یه پیشنهاد برات دارم. اونم اینه که یه اسپلیتر خوب دم در خونه بذاری روی خط اصلی که از مخابرات اومده بعد کابلکشی تلفنهای داخل خونه رو اونجا به خروجی تلفن و کابلی که مستقیم برای مودم کشیدی رو به خروجی مودم اون اسپلیتر وصل کنی. این جوری اثر بهتری تو کم شدن قطعی و مشکل این جوری داره.
مخابرات خوزستان نامحدود رو حذف کرده :n27:نقل قول:
من هر جا شده میرم فقط پارس نمیمونم ولی تا هستم تست سرعت میذارم تا بقیه بدونن پارس چقدر بد شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اگه شبانه لینک دانلود مستقیم داشته باشم بعضی شبا تا 10 گیگ هم دانلود میکنم. اما معمولاً 7 تا 8 گیگ.نقل قول:
تو این پست چند صفحه پیشم هم متوسط سرعت شبانهام رو گذاشته بودم:
ولی شما سؤال منو جواب ندادین:
نقل قول:
آسیاتک ظاهراً سرعت شبانه سرویسهای با سرعت بالاش رو میبنده روی 2مگابیت (250 کیلوبایت). اونم یه پرس و جویی بکن.نقل قول:
فنآوا همه سرویساش شبانه رایگان ندارن. مثلاً باید سرویس با حجم 30 یا 40 گیگ بگیری تا شبانه رایگان داشته باشه.
سلام
مشکل منو بعضی از دوستان در جریان هستن که چی بود وضعیت داغون خط و قطع شدن اینترنت در زمان روشن شدن روشنایی کوچه و شکایت من از مرکز و رسیدگی و پیگیری مداوم مرکز بعد از اون :n02:
بعد از 3 4 روز اومدن انواع کارشناس مخابرات(سیم بان و مسئول کابل زمینی و ......) و عوض کردن چند تا اتصال خط از سر کافو (snr از سر کافو 13 بود ) و پست (پست جلو درمون چند تا خط خالی داشت رو همش تست کردن هیچ کدوم بدون نویز نبود) آخر معلوم شد مشکل از کابل برق زمینی فشار قوی اداره برقه که تو مجاورت کابل مخابراته !!! تنها راهی که مونده بود این بود که امروز کابل بانه اومد خط منو انتقال داد به پست اونوری کوچه که از سر پست چک کردیم snr از 6 اومد روی 11 و قرار شد از اونور خیابون یه کابل دو زوجی بکش تا خونه ما فقط دوستان یه مشکلی که این وسط هست اینه که حدود 65 متر باید کابل بکشن ! می خواستم ببینم این مقدار کابل باعث عفت کیفیت خط نمیشه؟:n13:
ممنون :n16: