یه سؤال. شما رنج IPای که مودمت میگیره چیه؟ کدوم مرکز مخابراتی هستی؟نقل قول:
Printable View
یه سؤال. شما رنج IPای که مودمت میگیره چیه؟ کدوم مرکز مخابراتی هستی؟نقل قول:
ببخشید من از عکس زیاد سر در نیاوردم سرعت دانلود اون 270 بود درسته؟ مقدار حجمی هم که دانلود کرده 7گیگ؟ اگر این سیاست لیست سیاه هم اعمال بشه شبا باید مثه مخابرات دانلود کنم :n28::n02:نقل قول:
والا همون رنجی که تو روز می گیره شب هم همونهنقل قول:
من اصلا مودم رو بریدج کانفینگ کردم چند شب پیش خودم هم به این فکر افتادم که شاید از ip باشه
بالای 50 بار نت رو دیس کانکت کردم دریغ از 10 کیلوبیت افزایش سرعت
کلا اگه از اکانتینگ محدود بشی هیچ روشی دیگه جواب نمی ده
واسه من ظهرا سرعت خیلی کم میشه
دوستان کسی این مشکل رو نداره ؟
ولی با دانلود ها و سایتهای داخلی که تست میگیرم سرعتم 120 هست تقریبا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه انگار سایت داخلی هم خرابه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شلدون کوپر جان دمت گرم بابات تست :n06:سرعتت خیلی داغونه که بابا :| شبا چقدر میشه سرعتت تو تایم رایگان؟نقل قول:
بله. اگه خودشون از اکانتینگ محدود کنن کسی رو هیچ کاری نمیشه کرد. :n27:نقل قول:
با این اوصاف من شانس آوردم که هنوز محدودم نکردن.
عکسها از گزارش مصرف پارس آنلاین هست . اون 270 آپلوده 7 گیگ هم دانلوده . هر دوشب 7و خورده ای دانلود داشته . لیست سیاه نداره پارسن آنلاین. برای مشخص شدن همین قضیه تصمیم گرفتم تا یه هفته از دانلود شبانه عکس بذارمنقل قول:
واسه من الان دانلود ها با 32 کانکشن 200 تا سرعت داره :n15: سرویس 2 مگنقل قول:
داداش خوب اگه لیست سیاه نداره پس چرا واسه من اینجوری شده نمیدونم شاید مشکلی هستنقل قول:
وقتی زنگ میزنم پشتیبانی هر چی بش میگم اکانتم رو بررسی کن شاید پارامتری چیزی اشتباه شده باشه به حرفم گوش نمیده تا قبل از اینکه سرویس جدید شارژ کنم شبانه سرعت تا 500-600 میرفت تقریبا البته 10 روز بود درست شده بود قبل ترش هم که همه یادشونه بدتر بود
شماکه تهرانی و از سرعت شبانه ات راضی هستی بگو شبا معمولا حجم دانلودت چقدره . به کسایی که میخوان بیان پارس آنلاین کمک میکنه :n01: ثواب داره :n02:نقل قول: