اوه نه دیگه تا این حد این کار از خیلی جهت ها شدنی نیستنقل قول:
کار جدید به ترافیک ربط داره
والا باید تا اعلام رسمی از طریق سایت صبر کنیم چون اگر چیزی بگم و نشه :45: ضایه میشوم
Printable View
اوه نه دیگه تا این حد این کار از خیلی جهت ها شدنی نیستنقل قول:
کار جدید به ترافیک ربط داره
والا باید تا اعلام رسمی از طریق سایت صبر کنیم چون اگر چیزی بگم و نشه :45: ضایه میشوم
نقل قول:
داداش این دوستمون حدسش رو گفت . شما هم بگو چه اشکال داره ! نشد هم نشد دیگه اون با شاتل :31:
می تونی قضیشو برای من پ.خ کنی؟ اخه 2 روز دیگه سرویسم تموم میشه می خواستم اگر چیز خاصی نباشه کلا برم از یک جای دیگه بگیرم...نقل قول:
میخوام یکم از تخیلم استفاده کنم شاید این چیزی که شما گفتی از آب درومدنقل قول:
احتمال اول:
کل ترافیکتون اگر ازش چیزی موند به دوره ی بعدی میره یعنی اگر ترافیک پایه تمام نشد سوخت نمیشه و منتقل میشه ؟
احتمال 2:
قیمت ترافیک خریداری شده پایین بیاد؟
احتمال 3:
ترافیک پایه از 3 گیگ مثلا بشه 4 یا 5 گیگ با قیمت قبلی؟
احتمال 4:
سرویسهای اکو بشند نامحدود (فکر کنم این بعید باشه:31:)
حالا با این حرف دوستمون شاد باشید تا ببینیم خبری میشه یا فقط برای سرگرمی بوده:12:
با شاتل فقط می شه با ایرانیا بازی کرد! تو هیچ سرور خارجی نمیره!!!:18: نه روز، نه شب!!!!! پینگ با ایران 70 ـه، با جاهای دیگه بالای 400 !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایران .................................................. .................آمریکا .................................................. .................... اروپا
این چه وضعشه؟!!!
همش میگه your ping is too high :9:
خسته شدم:19:
خدا رو شکر من تای دی اس ال ندارم و گرنه وضعیتم مثل شما بود>>>>>>>>> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها سوالی داشتم
من سرعت اینترنتم خیلی خوبه
ولی در نرم افزار اوو و مسنجر برای وب دادن و گرفتن مشکل دارم
سرعت دانلود از 250 پایین نمیات و شبها حدود 80
با سه تا دوست دیگه هم که مشترک شاتل هستند دقیقا این مشکل رو دارم زنگ زدم پشتیبانی میگه از مخابراته و در درست بررسی
ولی با دوستانی که مشترک صبا نت و پارس انلاین و اسیا تک هستد صحبت کردم و اصلا چنین مشکلی رو ندارند
میخواستم بدونم شما هم این مشکل رو دارید؟
شیراز..شاتل 512
سپاس
و باز هم مسخره بازی شاتل :19: گزینه جدید گذاشته تو پنل به نام جزئیات ترافیک . یه pop-up باز میشه خلاصه ترافیک میزنه ! الان دیدم اینو زده !!!!!
حداکثر ترافیک قابل انتقال به دوره بعد: (3072MB) 3GB
شامل ترافیکهای هدیه و خریداری شده در دوره جاری
سلام چرا الکی جو میدی الان چک کردم اصلا سقف نداره !!!!!!!! هرچی از روی دوره ات بمونه (هدیه گرفته باشی یا خودت مازاد خریده باشی) به دوره انتقال میشود انقدر به دوره های بعد اضافه میشه که تا مصرف شه
داداش اولا این چه طرز صحبت کردن ؟!! بعدشم من دروغی ندارم بگم . این جمله رو از پنل خود شاتل کپی کردم . الان هم عکس میزارم تا مطمئن بشی !!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]