زنگ زدم پشتیبانی میگم: چرا سرعت اینترنتم کم شده؟
میگه: چون کندی سرعت دارین!
گفتم اجرت با سید الشهدا خیالم راحت شد، یه خانواده از نگرانی در اوردی ! پس دلیلش اینه! البته خودمم شک کرده بودم!
Printable View
زنگ زدم پشتیبانی میگم: چرا سرعت اینترنتم کم شده؟
میگه: چون کندی سرعت دارین!
گفتم اجرت با سید الشهدا خیالم راحت شد، یه خانواده از نگرانی در اوردی ! پس دلیلش اینه! البته خودمم شک کرده بودم!
K!ng of th3 K!ngs دوست عزیز
سرعت شاتل بستگی به مرکز مخابرات داره یجا عالیه یجا هم افت سرعت داره ، پس ربطی نداره
ضمنا بله شاتل سرعت روزانه روی 2 مگ یا 1 مگ میبنده
دوست عزیز میشه واضح تر بگید ؟!! منبع این خبر کیه ؟! شما از کجا میدونید شاتل یه کار بزرگی میخواد انجام بده ؟ اگه موضوع رو بشکافی خیلی خوب میشه :31:نقل قول:
کیفیتش کم شده . خیلی کم پینگ من بوده 215 الان شده 450 !نقل قول:
چند روز دیگه سروسیم تموم میشه، دیگه از شاتل نمی گیرم. اگه خیلی مهمه بگو که من تصمیم نهاییم رو بگیرم...نقل قول:
w w w. p e r s i b o x .comنقل قول:
رو داتک دارم فکر میکنم... 512Kb, نزدیک 60GB حجم, 6ماه, Modem Wireless Free, نصب Free, و 2 ماه free...
220T
من یک مشکل خیلی جالب دارم که از هر سایتی پینگ میگیرم 100%تایم اوت میده! !
هر چیم زنگ میزنم میگن به طرف کرمان تایم اوت دارییم :O کلا نت ایران یک طرف نت این جا هم یک طرف
مسخره بازی معلوم نیست باز دارن چه طرحی میریزن سرعتا این جوری شده خدا به خیر کنه!
نقل قول:اینجور که این دوستمون دارن میگن و از اونجایی که سابقشون نشون داده به اخبار پشت پرده شاتل تا حدی دسترسی دارند من حدس میزنم شاید شاتل قصد داره سرویسهاش رو با یکی از شرکتهایی که اینترنت بی سیم میدن مثل ایرانسل یا مبین نت یا رایتل ادغام کنه. یعنی مثلا شما همزمان بتونید از حساب شاتلتون و حجم داخلش توی مبین نت و یا بالعکس استفاده کنید. یعنی ادغام پایداری adsl با جابجایی وایمکس یا gprs یا 3G. اگر اینطور باشه رقابت رو برای سایر رقبا خیلی سخت میکنه. البته فقط دارم حدس میزنم.نقل قول:
من هم چنتا سوال توپ و جنجالی برام پیش اومد :نقل قول:
این جو دادن لازمه
اما سوال اصلی اینه که مودم هر کدون از این شرکت ها در کمترین حالت 110000تومن قیمتشه که اگر من مثلا مودم مبین نت رو داشته باشم از سرویس های خود مبین نت استفاده میکنم که یک مگ هست سالی صد و خورده ای تومن قیمتشه سرعت دان شبانم هم 150 به بالاست تازه محدود هم نمیشم .بیکارم سرویس شاتل رو با این مودم استفاده کنم؟؟؟؟؟
در پایان امیدوارم این فقط حدس باشه چون هیچ نفی برای عموم نداره .
امیدوارم خبر برداشتن محدودیت دانلود یا یه همچین چیزایی باشه دست بقیه رو یه چیزی بگیره
در مورد رتبه شرکت ای دی اس ال تون برید به صفحه زیر اطلاعات جالبی داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]