سرعت دانلود 16 مگ شما چنده ؟
Printable View
سرعت دانلود 16 مگ شما چنده ؟
نقل قول:اهااا،چون من قبلا چک کرده بودم نداشت،اخه اگر قرار باشه ادم دوباره مودم برای اینکار بگیره خداییش هزینه روی هزینه هستنقل قول:
واسه دانلود اعذابه والا دیگ هیچ مشکلی ندارهنقل قول:
زنگ میزینم میگه خطتون بالاترین بسته شده 16 مگه خط هم ریتش رو 10 مگه ولی 480 تاس کیفیت خطم خوبه تا 18 جا میگیره
سرور داخلی هم سرعت دانلود 480 هست ؟نقل قول:
اخه تو های وب هر چی خط بسته شده باشه سرعت دانلود هم همونه عجیبه برای شما اینجوری نیست
نقل قول:کیفیت خط شما که اصلا جالب نیست یعنی داغونه!نقل قول:
الان برای شما روی 7 مگابیت هست با این وجود snr روی 6 هست که خیلی بده تازه باید زنگ بزنید تا حداکثر سرعت 4 مگابیت براتون ببندن
های وب خودش سرعت وبگردیش و پینگش داغونه دیگه وقتی قند شکن وصل میکنی خیلی اوضاع خراب میشه
به نظرم همین مشترکینی هم که داره مثل من بخاطر فشفشه هاشه و بس
اصلانم داغون نیست snr خودش میارن پایننقل قول:
خاموش روشن که کنم وضع بهتر میشه بعد یهو میبنی قطع میکنن خط مشخصاتش کلا عوض میشه رو مخابرات ۱۶ مگ داشتم ۲۲ بود رو صبانت ۱۶ مگ ریت داشتم snr رو ۱۲ بود
اینا خودشون دستکاری میکنن بهونه داشته باشن داداش شما بچه شدی نمیشناسی اینارو که جای اعتراضی نباشه
برم رو مخابرات یا صبانت تا ۱۶ مگ نت میدن راحت بهم بدون قطعی
اینم خط الان یبار خاموش روشن کردم ببین بعد چطوری میشه اپلود اینقد وضعیتش خوب باشه فقط دانلود اشغال باشه
چن وقت پیش رو صبانت بودم این اخرین تست رو کردم ببین اخریم کیفیت خط الانه ببین زمین تا اسمون فرق میکنه خاموش روشن میکنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برا من 800 هست.نقل قول:
البته ریتش رو یه مقدار پایین آوردن چون وقتی بیشتر میکنن نویزش زیاد میشه.
الان 2 روزه می خواهم یک repo ئه 1.2GB رو از github کلون کنم ، تا 80 درصد که می رسه ، قطع میشه!
توی این 2 سال و نیم که از های وب سرویس دارم ، هیچ موقع وضعیت سرعت دانلود از github این قدر ضعیف نبوده!
سلام:n41:
دوستان یه سوال داشتم...
دیروز یهویی تلفن خونه 3 بار زنگ خورد هی خش خش میکرد بعد قطع میشد بلافاصله بعدش تلفن به کل قطع شد..
حالا ADSL وصله ولی به طور وحشتناکی نویز افتاده رو خط و خطم از 16 مگ افتاده رو 2 مگ snr خطم هم بشدت اومده پایین
یه راهنمایی میکنیم منو
به 117 هم زنگ زدم که هی میگه درخواست شما ثبت شد 2 ساعت بعدشم میگه تلفنه شما درست شد
دوست عزیز چرا اینقد اسپم دادید تو تایپیکانقل قول:
بهتر نبود به این تاپیک برید و سوالتون رو تو تاپیک مناسب بپرسید؟
احتمالا بارون مشکل کار شده باید به مخابرات برید یا درخواست خرابی بدید بگید بارون اومده تلفن بوق ازاد نداره اما قبلش از سر در اتصالات رو چک کنید
کلا یک ماه هست که من از ساعت 11 صبح به بعد packet loss دارم به شدت بین 5 تا 15 درصد و هرچقدر هم زنگ میزنی کاری نمیکنن و میگه مشکل در مرکز مخابراتی هست و به زودی حل میشه جالب هست بعد از یک ما این مشکل که فقط در اینترنت های وب هست حل نشده من 100% تخلیه میکنم و ایرانسل میگیرم. گور پدر های شت.
فروش کد تخفیف 25-50-100 گیگ های وب
100 گیگ فقط 30هزارتومان
50 گیگ :20 هزارتومان
25 گیگ :10 هزارتومان
بالاخره های وب یه بسته ویژه گذاشت :n27:
سلام
حجم باقیمونده از فشفشه رو کجا نشون میده؟ یا اصلا نشون نمیده؟
این هایوب باید یه فکر اساسی به حال پنلش بکنه
حوبی این 840 گیگ اینه که دیگ نیاز به خرید بسته ندارید کلا انگار دارید 12 تا فشفشه 70 گیگ به همراه تایم یه سال با 20 هزار تومن ارزون تر میخرید کل مزیت اینه :n08:
لینک عکس مربوط به سایت های وب قسمت تعرفه فروش بسته های ویژه اونجا هم میشه دبد.کد:https://ibb.co/hc2ed5
دوستان پشنهاد های خوبی هستن .به نسبت شرکت های دیگه خوبن . اونایی که دارن حجم دزدی نمیکنن ؟؟؟؟؟
سرعت برای کار های مختلف اوکیه هستش . چون تو پست های قبلی یکی از دوستان میگفت واسه دانلود خوبه واسه تلگرام و اینستاگرام جالب نیست.
"چند تا از دوستان جواب بدن ممنون میشم" :n01:
زرشک های وب فکر کنم ماهارو خر فرض کرده . همه جشنواره میزارن های وبم میزاره مسخره :n21:نقل قول:
سته ها خوبن با جستوی من الان این بسته ها نسبت به شرکت هایی که گشتم خوبن .
فقط حجم دزدی ندارن؟ یکساله نگیریم بد بخت شم
دوستی تو صفحه های قبل راجع به سرعت گفته بود واسه دانلود خوبه های وب
بقیه نظر بدن سرعتشون برای تلگرام اینستاگرام بازی های معمولی موبایل چطوره؟
کلا جدا از نویز و فاصله و چیز های که تو سرعت تاثیر داره راضی هستید؟
کسی تو ونک داره از این شرکت؟
تبلغ شرکت دیگه میکنی الان کدوم شرکت بهتر از این رو داره میده ؟
قبل اینکه خرید کنی سعی کن از یکی تو همون مرکز سوال کنی ببین قبلا داشته یا نداشته چطوری بودهنقل قول:
بنده الان سرویس دارم مشکلی تو تلگرام یا اینستا یا قطعی ندارم
درضمن این شرکت عالی ترین هست الان تو ارایه adsl هرچند که سرعت کمه ولی بازم ارزش داره
بنده خودم این سرویس رو هفته بعد میخرم چون الان سه ماهه سرویس دارم قطعی نداشتم داشتما البته بیشتر مواقع درصورت استفاده نکردن قطع شده خاموش روشن کردم مودم رو باز وصل شده و استفاده کردم
ولی اگه گیمر هستید اصلا سمتش نیاید برید رو پارس انلاین
عشق است های وب :n10:
سرعتتتت همچنان 4 مگ
سرعت شما چقدره تو تست که میگیری؟ کدوم منطقه هستی ؟نقل قول:
گیم آنلاین اکشن که نه که پینگ پایین بخوام. در حد گیم استراتژی موبایل.
زنگ زدم گفت همه پورت هامون تو منطقه ما
پر شده.الان نتیجه میشه خوبه یا احتمال سرعت پایین هست :n02:
اتفاقا جشنواره شرکت های دیگه هم اونقدر خوب نیست و اگه کسی مصرفش بالا باشه اصلا به درد نمیخورننقل قول:
داداش چی کار کردی پینگت اینقدر عالی شده !!؟نقل قول:
و کدوم سرویس رو گفتی میخوای هفته دیگه بگیری ؟ 12 ماه رو ؟ خب ادم ماهی یه 70 گیگ میخره بهتره که تا یه دفعه بخواد 460 تومن پول بده !
نقل قول:
حجم خوری من ندیدم
بعضی دوستان حواسشون به اون پولی شدن ترافیک اپلود نیست به خاطر همین فکر میکنن همه شرکت ها جدیدا حجم دزد شدن
من تازه اومدم های وبنقل قول:
سرعت تلگرام شبا از 1024 مخابرات پایین تره! سرعت من روی 8 مگ بسته شده
حجم دزدی هم دارم یه چیزایی حس میکنم... باید اندازه گیری کنم
پینگ هم از مخابرات بالاتره
با 4.2.2.4 پینگش 180 اما مخابرات 120 بود
نقل قول:
همانا شیر کردن این پینگ حرام است !!!
با کاهش پینگم نتونستم این پینگو بگیرم !!!! :n03:
به هایوب اخطار دادن در مورد نصف نکردن قیمت ترافیک داخلی
هایوب هم گفته داریم تغییرات فنی میدیم وقت گرفته
مثلا یه فایل 4 گیگی از داخل دانلود میکنی 2 گیگ حساب میشه... خوبه...
من پینگم به شدت نوسانیه مثلا از 120یهو میپره رو 220بعد دوباره میاد پایین این دفعه میشه 100
دقیقا همینو پرسیدم گفت هر چی دیتا رد بدل شه چه آپلود چه دانلود همش حساب میشه . همه شرکت ها اجرا کردن اینو. :n37:
سلامنقل قول:
میشه رنج آی پی رو بگید ؟ رنج آی پی من 77.77 با گت وی 213.248.78.93 پینگ بین 180 تا 220 کمتر هم نمیاد.
چند بار هم با پشتیبانی تماس گرفتم گفتن فقط پینگ بالای 300 قابل پیگیری هست :n19:
داداش خودش اینطوری میشه گاهی اوقاتنقل قول:
الان به پاییین ترین حد رسیده 115 رسیده
ولی فک کنم دارن ی حرکتی میزنن پینگ تا اذربایجان ببینید خطی که نوشته 85.132.90.253 حدود 43 تا تاخیر داره همچین چیزی عمرا اگ باشه یا اینکه ی حرکت زدن چون رو مخابرات یادمه قبلانا 70 تا تاخیر داشت
اینطوری 20 تومن ارزون ترو نیازی به خرید دیگ بسته نیست که بخوام 12 ماهوو هی فشفشه 70 گیگ بخرم بعد 24 گیگ اخر اضافه بیاد پر پرشه اون اخر بسته کلا اونطوری خرج بیشتر میافته الان این به صرفه تره برام 460 گیگ رو میخرم یه سال راحت
اگ بخوام هی سرویس بگیرم بعدش فشفشه 70 گیگ مالیاتو اصلا در نظر نگیریم حدود 50 تومنی میافته داداش اینطوری ماهی 38 تومن میشه
اضافه کنم اینم تلگرام الان با همون محدودیت سرعت یعنی 480 تا داره دانلود میکنه واقعا عالیه
یعنی این دیگه نیاز به خرید اینترنت جداگانه نداره؟ مثلا لازم نیست یه ماهه 7 گیگ بخریم بعد فشفشه رو فعال کنیم؟نقل قول:
اگه اینطوری باشه که خیلی خوبه
های وب چطوره رفقا؟ واسه تلگرام و اینتستاگرام و....این شاتل که پدر مارو دراورد با محدودیت:n21:
برای من با برنامه کاهش پینگ فقط اینجوری میشه !!!!! سرعت 16 مگابیتنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته یه کم به صرفه تره ولی 500 تومن رو ادم بخواد یه دفعه برا اینترنت بده خیلیه :n39:نقل قول:
اینطوری 20 تومن ارزون ترو نیازی به خرید دیگ بسته نیست که بخوام 12 ماهوو هی فشفشه 70 گیگ بخرم بعد 24 گیگ اخر اضافه بیاد پر پرشه اون اخر بسته کلا اونطوری خرج بیشتر میافته الان این به صرفه تره برام 460 گیگ رو میخرم یه سال راحت
اگ بخوام هی سرویس بگیرم بعدش فشفشه 70 گیگ مالیاتو اصلا در نظر نگیریم حدود 50 تومنی میافته داداش اینطوری ماهی 38 تومن میشه
اره دیگه خوبیش همینه به صرفه تر خیلی میافتهنقل قول:
داداش من که مشکلی ندارمنقل قول:
خیلی جاها قطعی داره خیلی جاها کمبود سرعت داره
خیلی جاها عالیه
بهتره از دوروبریاتون که سرویس دارن بپرسین
در کل برای من عالیه
راستی شما سرعت دانلودت از تلگرام هم خوبه ؟نقل قول:
مثلا من دیشب یه فیلم 8 مگابایتی رو 10 دقیقه طول کشید تا دانلود کرد !
-----------------------------------------
در مورد پینگ هم خیلی عالی شده برات
شاید مسیر عوض شده برات !؟
این یه تست با همون سرور که صفحه قبل گذاشتی :
های وب مال من =عالی