اهان یادم اومد اینو بگم هروقت نت رو قطع میکنن یه روز کل پهنای باند رو باز میکنن تا میزان استریمت سرعتت بالا میره بعد روز بعد همون اش و همون کاسه
Printable View
اهان یادم اومد اینو بگم هروقت نت رو قطع میکنن یه روز کل پهنای باند رو باز میکنن تا میزان استریمت سرعتت بالا میره بعد روز بعد همون اش و همون کاسه
تو هم دان استریمت 20مگه یه تست بزار ببینیم سرعتت چنده:n01:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.چجوریاس ؟نقل قول:
چه جوری نداره همیشه هروقت نت قطع میشه همینه خودشون پهنا رو باز میکنن کاربر حال کنه بعد روز بعد همونهنقل قول:
من که تا حالا ندیدم مخابرات شیرفلکه رو باز کنه واسم !نقل قول:
همین الان باز هم قطع و وصل شد یه بار دیگه.
512 نامحدود- اکسین دان استریم هم رو 10 مگ ـه.
اینم تست الان:
خیلی جالبه
موقع که نت همه قطع بود مال من وصل بود
حالا که شیر همه باز شده مال من همون قبلیه
یوتیوبو مخابرات بسته وگرنه فیلتر نیست
دوستان اتوماتیک یه dns اومد واسم
این از کدوم نمایندگیه ؟نقل قول:
ماناماده فکر کنمنقل قول:
دوستان مخابرات نامحدوداش دوباره برگشتن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من که تخلیه کردم رفتم پارس آنلاین
کلا تخلیه 1 روز طول کشید اما وصل شدن پارس آنلاین 3 هفته
الان هم که افتضاح شده برید تاپیک پارس ببینید ، شانس من منفجر شد پارس
mohammad.t سرعتت چنده الان؟
چند دقیقه قطع شد بعد سرعت اومد پایین الان speedtest دیگه باز نمیشه ipهم هر 3-4دقیقه ای 1بار عوض میشد الان هر دقیقه عوض میشه
داخلي حداكثر هست ولي خارجي در حد 0.25 مگابيت بود كه نزديك آخر گير كرد و تموم نشد!نقل قول:
سرور خارج تعطيله!
الان من سرعتم تا 950میره اگه حداقل بشه جلوی عوض شدن ipرو گرفت خوبه هر دقیقه ipعوض میشهنقل قول:
نامحدود فناوا پیشنهاد میشه . پینگ موقع دانلود افتضاح میشه و تایم اوت هم داره موقع دانلود اما وقتی دانلود نباشه پینگ عالیه و میشه گیم هم زد . پینگ با سرور اروپایی 130 .
البته مخابرات دانلود میزاشتم پینگ تغییری نمیکرد اما مشکلات متعدد دیگه ای هم داشت .
06112230041
طلوع لقمان رایانه
سرویس 256 نامحدود 38 هزار تومان سرعت دانلود 50 کیلوبایت در ثانیه
نامحدود واقعی
کسی میدونه علت افزایش پینگ و تایم اوت ها موقع دانلود چیه ؟ قبلا توی مخابرات وقتی داون استریم یا آپ استریم مثلا 512 بود و تمام این 512 استفاده میشد این مشکل پیش میومد اما الان که این شرایط رو نداره و داون استریم و آپ استریم بالا تر از سرعت محدود شده و در دسترس منه پس علت چیه ؟
نه بابا ماناماد که خسیسه از این سرعتا نمیده .همون سرعت اسمی رو بهت بده باید کلاهت رو بندازی هوانقل قول:
چرا خود ماناماده هنوز اون روی سکه رو ندیدی شما:n06:نقل قول:
یدفعه جنون میگیرش
این سرویس 256 نامحدوده؟نقل قول:
آره . اطلاعات جدید بش اضافه شد . چک کنید
پس اگر اینجوره یعنی 2مگ نامحدودش 400کیلوبایتو میدهنقل قول:
بصرفه تر از نامحدودای مخابرات با قیمتای جدیده همین نامحدود 512با سرعت 50-60کیلوبایتو از مخابرات باید بگیری 50تومن ولی از لقمان 38تومن
راستی چند وقت پیش توی تاپیک یه پستی بود که گفته بود از ibs میشه تمدید کرد و نامحدودم داره .اونایی که براشون بازه میتونن نامحددو بگیرن ؟
برا بعضی از مناطق راه افتاد ولی دوباره بسته شد و پارتاک راه اندازی شدنقل قول:
اگر کسی از تو ibs نامحدود تمدید میکرد الان تو پارتاک هم نامحدود داشت
فناوا تعرفه هاش هماهنگ نیست با هم 512 نامحدود 103 هزار تومنه . علتشم پرسیدم جوابی نگرفتمنقل قول:
شاید سرعتش بالاتر از 120کیلوبایتهنقل قول:
نمیدونم ولی اگر دارن 400 تا سرعت میدن چرا نمیگن 400 اه سرعت نه 256نقل قول:
آره 512 ازش داشتم بین 100تا 120 بود نامحدودشنقل قول:
ضحی هستش ..نقل قول:
512 که از ضحی بود قطع شد الان 10 مگ پاس ماناماد وصله بدون قطعی
چقدر سرعت خارج افتضاحه
به گفته این شهروندان حتی در مراجعه حضوری به این شرکتها تنها پاسخی که دریافت کرده اند اختلال در روند ارائه اینترنت را شنیده اند.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
قطع اینترنت در بخش عظیمی از شهرستان اهواز طی چهار روز گذشته باعث نارضایتی بسیاری از شهروندان اهوازی شده است.
به گزارش ایرنا طی چهار روز گذشته اینترنت با سرعت ای دی اس ال مناطقی چون کیانپارس، زیتون کارمندی ، زیتون کارگری، ملی راه و دیگر مناطق شهرستان اهواز قطع شده است که این قطعی اختلالاتی را در امور روز مره مردم بوجود آورده است.
بسیاری از شهروندان اهوازی در تماسهای مختلف با خبرگزاری جمهوری اسلامی ضمن ابراز گلایه از این وضعیت اعلام کردند متاسفانه شرکتهای ارائه دهنده اینترنت که تحت پوشش مخابرات استان خوزستان هستند از ارائه پاسخ هم عاجزند.
به گفته این شهروندان حتی در مراجعه حضوری به این شرکتها تنها پاسخی که دریافت کرده اند اختلال در روند ارائه اینترنت را شنیده اند.
عبدالله منصوری یکی از شهروندان ساکن در کیانپارس اهواز گفت ک سه روز است که به دلیل قطع اینترنت مجبورم مسافت طولانی به یکی از مناطق اهواز که اینترنتش قزع نشده مراجعه کنم و در کافی نت کارم را انجام دهم.
وی اظهار کرد : امروزه بسیاری از کارها از طریق اینترنت انجام می شود و متاسفانه مسوولان شرکت مخابرات هم نسبت به این مهم بی توجهند.
خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی موضوع را به مدیر عامل شرکت مخابرات ، معاون این شرکت و حتی خرابی تلفن و مرکز دیتا مخابرات خوزستان هم گزارش کرده و خواستار توضیح آنان در این زمینه شده ولی متاسفانه هیچگونه پاسخی از این افراد دریافت نشد.
مدیر عامل شرکت مخابرات استان خوزستان که ظاهرا در مرخصی به سر می برد موضوع را به یکی از معاونین خود ؛اسلامی پور واگذار کرده ولی نامبرده هم از علت و عوامل این موضوع خودداری می کند.
یکی از کارشناسان شرکت مخابرات در تماس با ایرنا نسبت به قطع اینترنت این مناطق ابراز بی اطلاعی کرد و گفت تنها اختلالات جزیی در این مناطق هست که تا ظهر چهارشنبه بر طرف می شود.
علی رغم این وعده تا لحظه مخابره خبر اینترنت مناطق یاد شده همچنان قطع می باشد.
شایان ذکر است که سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی در اسان خوزستان نیز که در یکی از این مناطق قرار دارد به دلیل قطعی اینترنت طی چهار روز گذشته نتوانسته اخبار خود از جمله سفر معاون رییس جمهوری به خوزستان ، شورای اداری و سفر کاروان خادمین امام رضا(ع) را به درستی منتشر کند که روز گذشته هم در یک خبری از مخاطبین خود عذرخواهی کرد
منبع:
سرعت دانلود از خارج 15-20کیلوبایت
چه سرویسی؟نقل قول:
ببینید از سایت اسپید تست با اینترنت هایی که داریم و تست هایی که از سرور اصفهان گرفته شده امتیاز تست رو B داده با اینکه سرعت 1مگاباایت در ثانیه استنقل قول:
یه زمانی با 250 کیلوبایت در ثانیه A+ میگرفتیم الان با یک مگ در ثانیه B بهمون میده با 2 مگابااایت در ثانیه A-
این نشون دهنده اینه که سرعت ها رفته بالا
من 5 مگ داشتم دان استریمم روی 6000 بود
الان که همین اکانت رو سه ماهه تمدید کردم دان استریمم اومده روی 2000:n04:
ماناماد هم جواب نمی ده کسی:n28:
دوستان من دیشب ساعت 2 چندتا لینک برای دانلود گذاشتم، اما چون زود به زود قطع میشه و من هم نبودم که دوباره کانکت بشم و هیچ کدوم دانلود نشدن.
برای شما هم اینجوره؟
دیشب ساعت رایگان سرعت با روز فرقی نمی کرد. چندتا فایل 200مگی از یو تی وپ دانلود کردم. حس دانلود نداشتم. سرعت روی 1.200 بودش.