برا دانلود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
تاحالا پینگ 90 با 4.2.2.4 تست گرفتی؟ بیا این isp
تاحالا باسرعت شبانه 9 کیلوبایت دانلود کردی؟ بیا این isp
Printable View
برا دانلود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
تاحالا پینگ 90 با 4.2.2.4 تست گرفتی؟ بیا این isp
تاحالا باسرعت شبانه 9 کیلوبایت دانلود کردی؟ بیا این isp
هر سرعتی 16 میشه یا فقط 128 16 میشه؟منظورم اینه که مثلا حتی 1 مگ هم بعد از اتمام حجم 16 میشه؟نقل قول:
مصرفم دانلود سریال و این چیزا نیست.فقط میخوام یه چیزی باشه خواستم آهنگ یا کلیپ های کوتاه دانلود کنم و وبگردی کنم تموم نشه.این محدودا زود تموم میشن واسه همین دنبال نامحدود هستم.
حوصله این که دانلودهامو شب انجام بدم ندارم
مخابرات استانمون قبلاا نامحدود میداد خوب هم بود اما الان که دیگه نامحدود ارائه نمیده مجبورم برم سراغ خصوصی
دوستان برا شما وضعیت الان پینگ چنده؟
برا من رفته رو 2000 هیچ صفحه ای هم باز نمیشه
داخلی ۱۹ هست الان که چک کردمنقل قول:
دوستان کسی آسیاتک 10 مگ داره؟ سرعت دانلودتون تو ساعت رایگان چند هست؟؟؟؟ شبی چقدر دانلود می شه کرد؟:n36:
در مورد گزینه پیشنهاد ویژه برای همه عمل نمیکنه؟ ارور " در این لحظه امکان تغییر وضعیت وجود ندارد " عمومی هست؟
تماس که گرفتم گفتند مشکل نرم افزاری هست و به زودی حل میشه ولی خبری نیست.
دوستان دیگه هم این مشکل را دارند؟
والا این سرعت صبانت اصلا خوب نیست!
ظهر که میشه ۱ مگ به زور میکشه با این که خط من ۱۲ مگ بسته شده
پینگ اکثرا خوبه اما سرعت نه اصلا خوب نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت اپلود با دانلود دقیقا یکی شده
بله مدتهاست اینجوریهنقل قول:
در واقع خودشون عمدا غیر فعالش کردن!!!
خب کلی تو بوق و کرنا شد که به علت دانلود بی رویه که کار خیلی بدیه!! و اجحاف در حق سایر کاربران که هدفشون در شب نه دانلود بلکه وبگردی هست دانلود رایگان را حذف میکنیم و حالا با سرعت 13 کیلوبایت مثلا به تعهداتشون عمل میکنند. این مورد که یقینا جزء تعهداتشون هست که سرعت اسمی را در هر ساعتی از شبانه روز برای کاربران اعمال کنند بعد از حذف شبانه رایگان سراسری. حالا 12 مگابیت کجا و 128 کیلو بیت کجا؟!!
ما که جر خوردیم بس که گفتیم اقا کلاه بردارن نیایید این شرکت ولی گاها اصلا مردم گوش هم نمیکردن که ما چی میگیم چه این جا چه خارج از این جا محیط واقعی و اطرافیانمون بله از این کار ها زیاد میشه تو کشور برای کلاه برداری ها و دزدی هاشون ماسک حقیقت درست میکنن مردمم گول میخورن اکثرشوننقل قول:
سلام راه اندازی
مو دم شهرستان چنده VPI , VCI چنده
ADSL Sabanet / شرکت صبانت :n34:
VPI=0 & VCI=35نقل قول:
دوستان یه سوال سریع دارم این نامحدودش چجوریه ؟
من الان صبانتم میخام ببینم ارزش داره این ماه نامحدود بگیرم ؟
ویرایش :
حجم منصفانش چقدره ؟!!!
بلاخره از این شرکت دزد اومدم بیرون 10 روز نت نداشتم حالا که از یه شرکت دیگه سرویس گرفتم متوجه شدم این گداگستر چه کلاهی سر مشتریاش میزاره جالب اینکه وقتی میخای بیای بیرون به التماس میافتن کلی اراجیف سر هم میکنن برات که نری و تو جیبشون پول مفت بریزی...در ضمن من مشتری 8 ساله صبانت بودم با بیشتر از 20 تا خط... وقتی گفتم میخام 20 تا خط تخلیه کنم نزدیک بود سکته بزنه بدبخت...
با سلام
چند تا سوال در مورد نت صبانت دارم من آبادان زندگی میکنم تازه صبانت اومده آبادان
میخواستم بدونم سرعت دانلود 128 نامحدود و 256 نامحدود چنده و بعد از تمام شدن حجم ترافیک منصفانه سرعت دانلودش به چند میرسه؟!!
پینگ صبانت چنده ؟!!
128 نامحدود یا 256 نامحدود صبانت به درد گیم آنلاین میخوره؟!
من اینترنت صبانت رو برای گیم میخوام پینگش چطوره؟!
اولویت من برای گیم و زیاد سرعت دانلود برام مهم نیست
با تشکر
خوب من راحت شدم رفتم مخابرات هرکی که مونده یا تازه اومده از محدودیت لذت ببره
هههههیییییی من ازاد شدم
دوستان کسی اینجا از مشهد هست که اینترنت جز صبانت گرفته باشه جدیدا؟به نظرتون کدوم شرکت سرعت بالا و پینگ پایین ارائه میده؟چون جفتش واسم مهمه!و دانلود شبانه
دوستان یه لطفی کنید از این ip ها برام پینگ تست بزارید در صورت امکان تو ساعات شلوغ باشه
146.66.158.1
104.16.24.33
8.8.8.8
146.66.152.1
قصد تعویض isp رو دارم و مهمترین چیز برام پینگ این ip ها هست
سلام
دوستان من میخوام از حالت 1/3 استفاده کنم. ولی نمیشه. اینم برداشته صبانت؟؟؟
وضعیت محدودیت سرویس : سرویس شبانه با اعمال محدودیت سرعت تغيير وضعیت شبانه در حال حاضر امکان پذیر نمی باشد
سلام كسي نميدونه چرا اينقد جديدا دزد شده صبانت؟؟؟؟ هرچي حجم ميخرم بازم تموم ميشه :| نميدونم چجوري با اين سرعت توي ٥ دقيقه ١٢٠ مگ ازم كم كرد.پشتيبانيشم كه تعطيل!! تو مشهد كدوم شركت خوبه بخوام عوض كنم؟
دوستانی که که کرج هستن این سرویس ویژه نمایشگاه الکامپ(12 ماه 12گیگ) تایم رایگانش به چه صورته؟؟ نیم بهاس یا 2 برابر حجم اولیه؟؟ نمایندگی میگه تایم رایگاه از سه تا نه صبحه
بنده حدود 5-6 سال هست که کاربر شرکت صبانت هستم و مصرف عمده بنده بازي هاي انلاين ميباشد.متاسفانه مدت 1-2 سال هست که صبانت پينگ بيشتري نسبت به بقيه سرويس دهنده ها دارند و به عنوان يک مشکل براي من و خيلي از کاربراني که بازي هاي انلاين مصرف اصلي ان ها است حساب ميشود.با توجه به تحقيقاتي که از بعضي دوستان که از شاتل يا پارس انلاين پينگ گرفته اند متاسفانه با توجه به سرعت شارژ شده و پهناي باند و سرعت اپلود پينگ بنده اصلا قابل مقايسه با اين دوستان نيست.از سال پيش از نمايندگي با بنده تماس گرفته شد و در نظر بنده را درباره اينترنت پرسيدند و بنده هم به ايشون درباره پينگ گفتم و فرمودند در اون زمان که تابستان بود تا مهر ماه اين مورد به تهران فرستاده ميشود و پيگيري ميشود ولي هم اکنون بعد از 1 سال همچنان پينگ مشکل دارد و ترجيه دادم تا با بخش تهران از طريف تيکت اين مورد را اظهار کنم.لطفا اگر راهي براي حل اين مشکل از طرف بنده وجود دارد بفرماييد يا با نماينده (سابين نت)موضوع را در ميان بگذاريد و اگر مشکل کلي است لطفا پيگيري کنيد.بنده سعي کردم به شرکت صبانت وفادار باشم و مانند خيليا با تغيير سياست يا هر تغييري خط خود را تخليه نکنم و دليل اصلي مطرح کردن اين مشکل نيز به همين دليل است.با تشکر فراوان
پاسخ :با سلام مشترک گرامي : مشکل سرويس اينترنت شما توسط قسمت مربوطه در حال بررسي مي باشد.با تشکرداود شمس
با سلام مشترک گرامي: کيفيت سرويس اينترنت شما توسط قسمت فني , بررسي و مشخص گرديد که از سمت تجهيزات صبانت هيچگونه مشکلي ندارد. ولي خط شما داراي نويز مي باشد که بايستي طي تماس تلفني با واحد پشتيباني راهنمايي هاي لازم را جهت حل مشکل دريافت نماييد.با تشکرداود شمس
------------------
خوشم اومد دیشب فرستادم امروز بهم زنگ زدن !تازه پینگمم کمتر شده:n02:حالا هی بگید پشتیبانیش بده!مستقیم تیکت دادم تهران:n12:
دوستان کسی چیزی در این زمینه نمی دونه؟نقل قول:
یکی از دوستان پیگیری کرده بودنقل قول:
پشتیبانی تهران جواب درستی بهش نداده بود
میگن مشکل نرم افزاریه و رفع میشه ولی با توجه به خرابی یکی دو ماهش به نظر قصدی برای درست کردنش ندارند. جالبه که من با کلی حجم، شب ها نمیتونم از اینترنتم استفاده کنم و این خلاف توافقات شرکت هست مبنی بر استفاده با سرعت اسمی در هر ساعت از شبانه روز با توجه به حجم باقی مانده.
شما برو 195 شکایت کن ببین چی جواب میدننقل قول:
اول درست بود حالا اگر خراب شده باشه احتمالا عمدی هست
به كسي از مشهد درباره قعطي تلفن و عدم امكان دريافت نت از شركت هاي ديگه تماس گرفته شده؟
سلام دوستان من 5 سال پیش مودم نت گر گرفتم و وای فای نداشت و 5 ساله مشترک صبانتم و امروز رفتم نمایشگاه الکامپ خوزستان و کارشناس شرکت رو گفتم مودم چی بگیرم گفت مودم شما جنسش عالی هست نت گر امریکایی هست و حیف هست عوضش کنید بهتر هست روتر بگیرید و یک روتر تک پورت قرار شد چند روز دیگه برای نصب برای من بیاورند ولی موندم روتر بگیرم یا مودم وای فای ؟ گفت روتر 80 هزار تومانه .......... دوستان چه کنم .................:n16:
کمک فوری:n16::n16:
دوستان کمک مودم چی بگیرم هزینه بالا نباشه و با سیستم صبانت هم خونی داشته باشه ..........
بهتر است مودمتون رو عوض کنید . چون بعد از 5 سال بهرحال دارید 80 تومن پول روتر میدید . با همون 80 تومن میتونید یه N300 بگیرید . مودمتون هرچقد خوب باشه بازم عمرشو کرده دیگه .نقل قول:
چه مدلی با صبانت هم خوانی داره و تنظیماتش راحته و داغ نمی کنه من فقط می خواهم برای اتاقم برای تبلت ...
وایمکس ایرانسل دارم کند هست سرعتش ............
دوستان سرعت شمام رفته بالا؟؟؟؟
من تا دو هفته ی پیش سرعتم روی 2 مگ بود و دانلودم روی 200 کیلوبایت در ثانیه! اما الان چند روزه سرعتم روی 10 مگ بسته شده ( بدون درخواست یا اطلاع به من ) و سرعت دانلودم روی 1.5 مگ در ثانیه است!!
یک مگ نامحدود بزنری کسی داره؟ سرعتش چه قدره؟ محدود میکنن؟
دوستان من 128K حجمی دارم، تا حالا سرعتم دانلودم روی ۱ مگ و آپلود ۵۱۲ بود. حدود یک هفته هست که دانلودم ۵ مگ شده و آپلود ۱ مگ :n10::n09:
دوستان اگر امکانش براتون هست کسی میتونه در ساعت های مختلف روز پینگ این 2 تا ای پی رو برای من بگه 195.22.144.76--------- 195.22.144.89
عکس نمیخوام همینطوری بگید مرسی:n16:
سلام
ببخشید چند سوال دارم
1- نامحدود 128 برنز با نامحدود 128 طلایی چه فرقی داره ؟
2- اگه با اینترنت نامحدود شب تا صبح فقط وب گردی کنیم و هیچی دانلود نکنیم باز هم سرعت کاهش پیدا میکنه و اندازه ی لاکپشت میشه ؟ یا اینکه فقط دانلود سرعت رو لاکپشتی میکنه ؟
3- دانلود عکس به میزان زیاد و استفاده از هیلترشکن هم باعث کاهش سرعت میشه یا فقط دانلود فایل حجیم مثل فیلم سرعت کاهش میده ؟
سلام بر دوست عزیز:n16:نقل قول:
میزان حجم مصرف منصفانه در برونزی 2.5 گیگ و در طلایی 10 گیگ
دقیقا اطلاعی ندارم اما دوستانی که محدود شدند سرعت وبگردی شون هم کاهش داشته
حجم شما تنها از دانلود كم نميشه بلكه هر گاه صفحه وب را باز كنيد با توجه به محتوا ان سايت نيز از حجم شما كاسته ميشه، نامحدود هم شب و روز نداره به عبارتى شما در سرويس نامحدود شبانه رايگان نخواهيد داشت و اگر در ساعات اينترنت رايگان شما از سرويس نامحدود استفاده كنيد از حجم شما كم مي شودنقل قول:
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
اقا این شرکت شبانه داره ؟