این جی میل کی می خواد درست شه؟
Printable View
این جی میل کی می خواد درست شه؟
نقل قول:
امام زمان کی میاددددد همون موقع
مزایا و معایب پارس؟
از قم هم اگه کسی پارس داره لطفا به من اطلاع بده یا توی تایپیک اعلام کنه
بعد از چند روز یه خبر نسبتا بد واسه دوستان دارم و اون اینکه امروز رفتم شرکت پارس و باقسمت پشتیبانی هم صحبت کردم و یه واقعیتی رو بهم گفت که خود من هم احتمال میدادم اینطور باشه:امروز پشتیبانی بعد از یک عالمه مکالمه آخر سر گفت که جناب ما خودمون سرعت کاربران رو به علت کمبود پهنای باند شب ها روی سرعت واقعیشون می بندیم برای مثال من اکانت 256 دارم و سرعت باید 32 باشه و 512 64کیلوبایت 1 مگ 128 کیلوبایت 2 مگ 256 کیلوبایت برثانیه یعنی هرکی پول زیاد بده سرعتش بالاتر میره و این رو هم گفت که ما از مخابرات درخواست پهنای باند اضافی کردیم که گفتن فعلا هیچ پهنای باندی داده نمیشه و ظرفیت ها تماما پر شده و در آخر گفت این نه تنها مشکل ما بلکه تمام شرکت های که یوزر خیلی زیادی دارن و مجبورا فعلا این سیاست رو برای شبانه به کار ببرن تا وقتی که مشکل حل بشه حالا دوستان اگر جای بهتر سراغ دارن سریعا برن که فکر کنم یه 7 -10 ماه اینترنت شبانش رو هواست و سرعت ها واقعی شده و محدودیت دارن از ما گفتن بود حالا خود دانی...:23:
من یک مگ دارم و سرعتم از 1 تا 6 بین 70 تا 90 هست در حالی که اگه بخوان واقعیش کنن باید 128 باشه و این یعنی کم فروشی.من به همون 128 هم راضیم اما دارن یه کاربرایی که 512 و یک مگ دارن ظلم میکنن.نقل قول:
این رو یکی دو هفته پیش به منم گفتن که پهنای باند کم اومده سرعت همه رو 70 تا 90% واقعی بسته میشهنقل قول:
اگرچه بعید میدونم کم اومده باشه و دلیل دیگه ای داره
یکیش ممکنه مناسبت های این چند وقت باشه
من الان دیگه رسما اکانتم ته کشید و پول ندارم دیگه ترافیک بخرم :دی
فردا باید برم نمایندگی تمدید کنم
تو فکر اینم زنگ بزنم تهران ببینم وضعیت TRA ها درست شده احیانا احتمالا ممکنا شایدا مبادا یا نه :دی اگر نشه یه 128 8 گیگ میگیرم لاقل از زندگی نیفتیم با این وضعیت نمیشه شبانه دانلود کرد
وضعیت خراب شبانه هم انگار فقط برای یه سری هست! بقیه هنوز همون چند گیگ دانلود رو دارن
دوستان کسی از سرویس های نامحدود پارس خبر داره ؟ کسی گرفته ؟ ( TRA منظورمه )
بابا اصلاً نمیشه با این عادیا کار کرد
هر 3.4 روز باید شارژ کنم ، دیگه واقعاً نمیتونم :))
منم میخاستم اول نامحدودایی که از طرف وزارت ارتباطات اجبار شده که همه شرکتا باید بدنو بگیرم،زنگ زدم اونجا طرف گفت باید سرعتتو تقسیم بر 8 دوباره تقسیم بر 56 کنی!نقل قول:
چون اجبار کردن نامحدود رو سرعتشو کم کردن/ولی بازم آمار بگیر
من فردا صبح یا بعد از ظهر امارشو میگیرمنقل قول:
تعرفه های حجمی اصلا به کار من نمیاد این ماه علاوه بر پول سه ماهه 512 6 گیگ مجبور شدم پول 6 گیگ اضافه هم بدم که 1.5 ماه هم نرسوند
این پارس خاک بر سر چرا نامحدود نداره؟ سرعتش بخوره تو سرش بیاد یه سری نامحدود هم بذاره خب! :دی
یحتمل دوباره 512 TRA شارژ کنم بلکه محدودش نکنن
نشه که مثل همیشه فحششون میدم 128 میگیرم!!
8 و 56 ؟ 8ش معلومه دیگه 56 چیه؟! چه چرت و پرت هایی که تحویل مشتری نمیدن...نقل قول:
ممنون دوستمنقل قول:
میثم خان منم همین وضعو دارمنقل قول:
تو کمتر3 ماه 14گیگ شارژ کردم
دیگه واقعاً نمیدونم
لطف میکنی آمار گرفتی اینجا بگو چی شد که ما هم بدونیم
ممنون :40:
این پارس نمی خواد به خاطر 22 بهمن هدیه بده؟:19:
سلام...:11:
نت جدید بنده که دو روز هست وصل شده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت در ساعات استفاده ی رایگان:
۱۲۸ کیلوبیت بر ثانیه
-----------------------------------------------
سوال: من دانلود چندانی ندارم اما با این وجود سوالم اینه که: سرعت دانلود شبانه برا همه واقعی و متناسب با سرویس شده؟
مرسی.
برادران و خواهران پارسی حجم اینجانب به سرعت رو به اتمامست پس هم اکنون....نقل قول:
مثلا اینا رو من چند جا خوندم تایید می کنید یا نه:کم شدن بیش از حد ترافیک در حد 10 درصد یا شاید هم بیشتر.پینگ نامناسب مخصوصا در ساعات رایگان.سرعت دانلود شبانه افتضاح.قطعی های مکرر.قاط زدن ریز مصرف .بی جواب ماندن سوالات در تایپیک:31:
مزایا هم نداره ظاهرا:31:
اگه مطلبی جا افتاده یا درباره موارد بالا نظری دارید بگید.
اگه معایبی رو که گفتم تایید می کنید تشکر رو بزنید
ترافیک زود تموم میشه اما شاید دلیل اصلیش سرعت بالاش باشه.البته بعضیا میگن حجم دزدی میکنه.:13:
در ساعات رایگان هم بله افتضاحه.من یک خط یک مگ دارم و روزا سرعتش 224 هست اما شبا بین 70 تا 90 هست.:19:
مثل شاتل کاربر رو محدود نمیکنند ولی شبانشون یه مدتیه افتضاح شده.(من با یک مگ شبی 2.5 گیگ میگیرم).
قطعی های مکرر برا من وجود نداشته.:8:
مزایاش هم اینه که روزا سرعتش خوبه و در بعضی مناسبتها یک گیگ هدیه میده که البته به مناسبت 22 بهمن ندادن و شاید دیگه هدیه ندن.:41:
یه مزیت دیگه هم داره و اونهم اینکه به کاربرای خانگی که بخوان بالاتر از 128 بگیرن خیلی گیر نمیده.یعنی اول یه 128 میگیری بعد با خرید آنلاین میتونی بدون مدرک یک مگ هم بخری.مهم پوله:27:
منم ترافیک سریع دارم تموم میکنمنقل قول:
فکر کنم دلیل اصلیش سرعت بالا باشه
ولی شایدم دزدی ترافیک هم باشه
من چند وقت پیش رفتم تو پروفایلم تا گزارش ترافیکمو ببینم
متوجه شدم تو 2 روز 1 گیگ ترافیک تموم کردم
هر چقدر به مغزم فشار اووردم یادم نیومد که تو این دو روز دانلود داشتم
ولی نمیدونم چجوری 1 گیگم تو این دو روز تموم شد
فقط من تو این روزا وبگردی میکنم
همین
دوستان دیشب باز سیستم پارس آنلاین مشکل داشته و دانلود شبانه رو جزو روزانه حساب کرده
لیست مصرف دیشبتون رو حتما چک کنید
من مودم رو ساعت 6 و 55 خاموش کردم اصلا اونو توی گزارش نزده اومده ساعت 9 و 20 رو زدهنقل قول:
300 مگ تقریبا کم کرده
_____
برخلاف دوستان سرعت شبانه من تغییری نسبت به چند ماه اخیر نداشته و مقدار همیشگی رو دانلود میکنم
ااا آره کم کرده ! عوضی
حالا باید چه کرد بر میگردونن؟
چقدر کم کرده ؟ زنگ بزنین پشتیبانی ، اگه قانع شدن میگن که ثبت میکنیم و بعد 48 ساعت برمیگردونننقل قول:
پس بگو
اون روزی چرا یه گیگ از من کم کرده
پس ممکنه که دانلودها رو در ساعات 1 تا 6 رایگان حساب نکنه؟
منم فک میکردم دزدی میکنن ، اما Du Meter نصب کردم که ورژن جدیدش Stop Watch داره ، مودمو خاموش کردم روشن کردم ، 1 ساعت کار کردم دیدم حجم دزدی نمیکنه ( حد اقل واسه من ) . اما وقتی VP.. رو وصل کردم یه صفحه معمولی که باز کردم 3 یا 4 مگ کم کرد !!!! شمام چک کنید ببینید اینجوری نباشه . در کل سعی کنید خودتونو دایم با Du Meter چک کنید که زیاده روی نکنیدنقل قول:
میشه در مورد کارایی این du meter بیشتر توضیح بدینقل قول:
بابت حجم دزدی که خیالتون راحت دزدی میکنند . یعنی 1% این شک رو به دل خودتون راه بدید که دزدی نمیکنند انگار به خودتون فحش عمه دادید ! قطعا بین 10% تا 20% باکت لیست رو دارید .
دوستان کسی میتونه از مدیافایر چیزی دانلود کنه یا نه ؟
من که نمیتونم
برای من هم بیخودی کم شده
امروز خودم ساعت 7:20 مودم را خاموش کردم ولی ساعت 9:17 ثبت شده (البته سیستم ساعت 6:50 خاموش شده که اینطوری برای من بین ساعات 6 تا 7 رایگان حساب میشه)
نقل قول:
من کلا 521 دریافت رایگان داشتم که 456 مگ رو برای حساب کرده !!! یعنی دزدی به سبک جدید
از من 3 گیگ اینطوری کم کردن دستم به هیچ جایی بند نشد :41:نقل قول:
این گزارش ترافیکی که پارس آنلاین برای کاربراش میده خیلی بدردنخوره
من شاتل داشتم
بدون اینکه مودم رو خاموش کنی همیشه ترافیکنو تا اون لحظه اعلام می کرد
می تونستی طوری تنظیم کنی که ترافیکتو
از این ساعت تا این ساعت برای فلان روز گزارش بده
نمیشه این موضوع رو به صورت انتقاد به پارس آنلاین گفت
تا این سیستم گزارش ترافیکشونو اصلاح کنن؟
یعنی عین شاتل بشه
از نظر من سیستم گزارشی ترافیک شاتل خیلی عالیه
بدون مشکله
بچه ها یه سوال دیگه
من جدیدا میرم سایت speedtest.net
سروری که من متصل هستم رو میزنه
منامه بحرین
چرا؟
در صورتی که باید با سرور کرج یا تهران متصل باشم
جالبه
دیگه سایت speedtest.net دیگه کامل باز نمیشه
سایت بازی miniclip.com هم
هیچ کدوم از بازی هاش بالا نمیاد
برای شما هم همینوطره؟
برای اینکه بفهمید این مشکل برای شما هم هست
این صفحه رو باز کنید ببینید بازیش اجرا میشه یا نه
یا اینکه برید تو سایت speedtest.net
ببینید میتونید تست بگیرید یا نه؟
سلام
من 2 گیگ از ترافیکم مانده چند روز دیگه هم زمان استفادم تمام میشه ...باید چیکار کنم این 2 گیگ برای سری بعد بمونه؟
دوستان لیست معایب آپدیت شدنقل قول:
برادران و خواهران پارسی حجم اینجانب به سرعت رو به اتمامست پس هم اکنون....
مثلا اینا رو من چند جا خوندم تایید می کنید یا نه:کم شدن بیش از حد ترافیک در حد 10 درصد یا شاید هم بیشتر.پینگ نامناسب مخصوصا در ساعات رایگان.سرعت دانلود شبانه افتضاح.قطعی های مکرر.قاط زدن ریز مصرف .بی جواب ماندن سوالات در تایپیک:31:
مزایا هم نداره ظاهرا:31:
اگه مطلبی جا افتاده یا درباره موارد بالا نظری دارید بگید.
اگه معایبی رو که گفتم تایید می کنید تشکر رو بزنید
من یه جور دیگه میگم چون این معایبی که من نوشتم شاید هیچ کس همه رو با هم نداشته باشه
اونایی که از پارس آنلاین راضی نیستن تشکر رو بزنن تا حساب کار دستمون بیاد
حجمی که خریده باشید یا هدیه باشه منتقل میشه ولی اونایی که مال خود تعرفه باشه منتقل نمیشه و میسوزهنقل قول:
کسانی هم که از این شرکت و خدماتش رضایت دارند پایین این پست تشکر بزنن
در مورد تعرفه های TRA یا همون CRA سازمانی زنگ زدم عصری پرسیدم گفت اولش رو پورت 128 بسته بودن که سرعت داشته ولی الان واسه خودش پورت دار شده :دی و محدوده به سرعت دایالاپ
من که میرم همون 128 4 یا 8 گیگ میگیرم این تعرفه ها درست بشو نیستن
سازمان مقررات خاک بر سری یه کاری خواست انجام بده عملا قهوه ایش کردن...
نوع جديد سپم :31:نقل قول:
چرا اینقدر سرعت شبانه پائین اومده
قبلاً 256 داشتیم شبی 3 گیگ حداقل دانلود داشتیم
الان که 512 گرفتیم خیر سرشون شب 1.5 گیگ هم دانلود نمیشه
واقعاً که ما رو به توسعه هستیم
قبلاً دو شبه سه شبه گیم 8-10 گیگ دانلود میکردیم
الان یه فیلم رو هم به زور..............
در ضمن این سری ترافیک هدیه ندادن به مناسبت 22 بهمن
آخه پارسال داده بودند
اومیدوارم عید امسال مثل پارسال باشه
که چی؟نقل قول:
حالا تشکر بزنیم یا نزنیم وضع پارس با این تشکر تغییر می کنه؟عجب!
واقعا هم عجب از...نقل قول:
من فقط میخواستم بدونم کسایی که توی این تایپیک میان چند نفر راضی هستن چند نفر ناراضین یه آمار جزئی داشته باشیم.چکار دارم به اینکه پارس تغییر میکنه یا نه.اگه پستهای منو با دقت میخوندی میدیدی که من نیاز به راهنمایی دوستان داشتم و این تشکرها هم یه نوع نظرسنجیه که هزینه ای هم برای کسی نداره.افتاد حالا:31:
حجم اینترنتم زیر 1 گیگ شده
سرعتم کم شده
خیلی کم در حد 40 50 سرعت کم بخاطر ترافیکمه ؟
الان 0.77 گیگ مونده برام