خدارو شکر سرعت من که خیلی خوبه اینم نتیجه تست سرعت 1 مگ نوروزیه گوگل و جیمیل هم خوب باز میشن:n09:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
خدارو شکر سرعت من که خیلی خوبه اینم نتیجه تست سرعت 1 مگ نوروزیه گوگل و جیمیل هم خوب باز میشن:n09:
خدارو شکر انگار علم پیشرفت کرده، 34 درصد ایران سرعتشون از ما بیشتره:n09:
هیچکی نبود اطلاعاتی در این باره داشته باشه ؟نقل قول:
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
عجب اوضاع شیر تو شیریه؟؟!!
الان دوباره اون چند تا مزدور مبین نت که عضو این فروم هستن میان به به و چه چه راه میندازن!!
وضعیت افتضاحه،بعضی سایت های ایرانی هم دیگه باز نمیشن! سایت اسپید تست هم دیگه باز نمیشه :n04:
والا اینطور که شما انگ می زنید میترسم بگم باز می شه :n24:نقل قول:
کلا اگه قرار باشه مشکل ایجاد کنن واسه سایت های https هست معمولا سایت های معمولی رو میدن به صفحه پیوندها.
شما هم به بار مودم رو ریست کن
طرح قبلیم 6 ماه 24 گیگ 1 مگ این آخرای عمرش هیچی باز نمیکرد، بزور اگ 480 پر میکرد، اونم سایتای داخلی. ولی تموم شد حجمش نوروزی باز کردم، الان سرعت سرورای خارجی به 1.5 مگ میرسه. نمیدونم این بدون شرف ها چه غلطی میکنن، اگر دست خودذشونه که از اول درستش کنن دیگه.
دوستان، اپارات چرا اینقدر سرعتش بالاس؟
چند سایت که لینکاش قوی باشه و داخل کشور معرفی کنید ممنون
چون تو ایران میزبانی میشه.نقل قول:
در رابطه با نرم افزار گاهی وقتا تو تبیان و راسخون چیزای خوبی پیدا میشه. پی سی دانلود هم تو ایرانه. سرورای ایرانی سرعت خوبی دارن، ولی پایدار نیستن، گاهی وقتا نوسان دارن.
من که نفهمیدم چه جوریه؟ :n13: پری شب که از خوابم زدم و تا صبح نشستم پای سیستم این داشت با 100 تا 150 کیلو دانلود میکرد، دیشب که گذاشتم خودش دانلود کنه به زور 500 مگ دانلود کرده:n14:، دانلودمم از رپیدباز (انگار شبا سرورش قطع میشه اصلا ازش راضی نیستم) و پی سی دانلوده. انگار آقا بالاسر میخواد تا درست کار کنه :n24:؟!
نه خیر پی سی دانلود سرورای دانلودش توی ایران نیست.نقل قول:
درسته. سایتش تو ایرانه ولی سرور دانلودش ایران نیستنقل قول:
اینترنت ناسرعت پرمحدود
درسته ولی بعضی از سایت ها با اونکه سرورشون تو ایران نیست سرعت دانلودشون بالاستنقل قول:
مثلا لینک های دانلود فیلم واسه من اگه از سایت پرشین گیگ باشه شبها با سرعت بالای 200 دانلود میشه با اینکه چک کردم سرورش تو امریکاست، ولی از بقیه سایتها مثل رپیدباز اینطور نیست.
شاید بعضی از سایت ها رو سرورشون محدودیت پهنای باند روزانه داشته باشند. که معمولا سایت های معروف اینطور نیستند و سرورهای بهتر و با کیفیت تر رو خریداری و انتخاب می کنند
واسه من دیشب ساعت 12 کلا آنتنم پرید.
سراسری بوده عایا؟:n27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نگاه کنید (جای نقطه چین آدرس پی سی دانلود رو وارد کنید).نقل قول:
غیر از این، من هر وقت ازش دانلود میکنم سرعتش بالای 250 کیلوبایته، نوسانشم زیاده. اینا همه نشونه های سرور ایرانیه (البته من اصراری روی نظرم ندارم).
پی سی دانلود چند تا سرور مختلف داره که موقع دانلود اول فایل اگه دقت کنید میزنه s1.s2.s3 . .. فایل های سنگین مثل بازی ها رو روی سرور ایرانی هستن برای همین همیشه سرعتش حداکثر هست اما بعضی سرور هاش توی خارج هست ممکن هست به صورت اتفاقی اون فایل توی اون سرور باشه که سرعت دانلود تو ساعات رایگان کم میشهنقل قول:
این حالت هم ممکنه، اما سرور s2 را که چک کردم ایران نیست. هلند هستش. این بحثم بهتره دیگه اینجا ادامه ندیم، چون خارج از موضوع اصلی این تاپیک هستشنقل قول:
مال منم دیشب قطع شد :n24:نقل قول:
دوستاني كه تجربه خوبي از جايي كه ازش سوسك مي خرن دارن بي زحمت واسم پخ كنن
فقط حتما از سرور امريكا باشه
فعلا هم اينجا تحريم هستيم هم اپل شروع كرده به گير سه پيچ دادن، از درو ديوار ميباره
سرعت نت داغون .... اصن پیج نمی تونم باز کنم :| .. تماس میگیرم با پشتیبانی میگه آقا به ما ربطی نداره مودم رو جا به جا کنید میگم خب جا به جا کردم بهتر نمیشه میگه دیگه کاری از ما ساخته نیست قطع می کنه :|
اما جالبه در حالی که با پیج باز کردن مشکل دارم سرعت دانلودم توی شبانه خوب شده دیشب 800 مگ دان کردم ..
کس دیگه ای مشکل داره ؟
دیشب قطع بود ... هر چی تو لیست دانلود گذاشتم ارور داده...
شما کدوم شهری ؟ چون قطعی سراسری نبوده و من که تهرانم ۵.۸ گیگ دانلود داشتم دیشبنقل قول:
اهواز. دیشب ساعت رایگانش قطع بود.نقل قول:
شما چطوری و با چه طرحی شب 5.8 گیگ دی ال داشتید؟
من ۲ مگ دارم طرح قدیم ۶ ماههنقل قول:
البته دیشب خوب بود ، تقریبا ۳ شب هست خوب شده ، قبلش زیاد جالب نبود ۱ تا ۲ گیگ میگرفتم
منم دانلود دارم بعضیاشون ارور میدهنقل قول:
ولی دقیقا از وقتی فیل شکنارو از کار انداختن اینجوری شده
سلام بچه ها من میخوام مبین نت بخرم ارزش خریدن سرویسهای اینترنتیش داره یا خیر من تهران هستم
سرعت صبهای مبینت چطوره ممنون میشم راهنماییم کنید
اصلا سراغش نیا....نقل قول:
هزینه هاش بالاس
کیفیت دانلود شبانش پایینه
بیشتر بدرد ادارات و... میخوره
اگر adsl در منطقت رو پشتیبانی میکنه حتما از adslبگیر!!!
چونکه الان زمان کانکت شدن به آیپی خارجی به ۲ دقیقه محدود شده و دیسکانکت میشه چند ثانیه دوباره وصل میشه ، به همین دلیل اگه سرور دانلودتون زمان پاسخگویی خوبی نداشته باشه تا بیاد شروع به دانلود کنه قطع میشه و دوباره ...نقل قول:
چند شب قبل خوب بود
ولی دیشب 900 مگ بیشتر نتوستم دانلود کنم(چندتا از دانلودام ارور داه بود)
اگه خواستی لینکایی که میخوای امشب دانلود کنی بفرست برام بریزمش رو سرور خودم لینک بدم بهت شب تست کنی سرعت دانلودت رو و همینطور ببینی چقدر دانلود میکنهنقل قول:
خیلی بتونه دانلود کنه 2 تا 2.5 گیگ هست!نقل قول:
من با رپیدباز دانلود میکردم وضعیتم این بود....
همه سرویس ها رو 512 بسته شده اکثرا...
عجب! من میخواستم بگیرم الان پشیمون شدم! مخصوصا واسه اون پشتیبانی عالیشون که گفتی!!!نقل قول:
سلام خدمت دوستان
کسی از مودم های جیبی استفاده میکنه؟
من منزل اینترنت جدا دارم و از این فقط میخوام در مواقع سفر و یا خیابان که بتونم با تبلت به نت دسترسی داشته باشم استفاده کنم
آنتنش خوبه ؟ سرعتش به چه حده ؟ ( 128 )
ممنون
ممنون از لطفت دوست عزیزنقل قول:
من خودم بیشتر فیلم دانلود میکتم و عضو vip یه سایت فیلم هستم که سروراش سرعتش خوبه.من با 512 معمولا سرعتم رو 95 هست و شبی 1800 یا 1900 دانلود میکنم ولی ذیشب نمیدونم چی شد صبح که پا شدم دیدم چند تا از فیلما دان نشدن و اررو داده و خودش رفته سراغ فیلم بعدی که تو لیستم بود و کلا 900 مگ هم بیشتر دان نکرده بود.
راستی شما از رو فایل /ابلود باز /اپلود بوی و ... میتونین مستقیم کنید رو سرورتون؟
از آپلود باز و آپلود بوی میتونمنقل قول:
پشتیبانی کلا نداره برای ثبت نام هم باید حضوری برید .در کل پشتیبانیش اگه وصل شد !! اگه ! در این حد می گن که بله نت قطع هست معلوم نیست کی درست می شه!نقل قول:
فکر کنم تا انتخابات اوضوع همین باشه اگه بدتر نشه ! من سرعتم اگه بگم بعضی ساعات به 13-14 می رسه باورتون می شه! بتون پیشنهاد می کنم اگه می خواین بگیرید ب هیچ وجه ماهانه نگیرید مثلا 6 ماهشو بگیرید ک حقتون زیاد پایمال نشه .چون ب خاطر این ساعت های قطع اصلا خسارت و روز اضافه نمی دن.
دقیقا حق با شماست اصلا سرویس ماهانه به صرف نیست
اتفاقاً سرویس 6 ماهه اصلاً به صرفه نیست!نقل قول:
الان میگم چرا:
شما سرویس 1 ماههی 1 مگابیت متوسط مصرف رو در نظر بگیرید که بدون مالیات 56 تومنه. خب حالا اگر همین طرح رو 6 ماهه بخرید، باید 270 تومن بدید، در صورتی که همون طرح ماهانه یعنی B1408 شیش ماهش میشه 336 تومن. خیلی خوب! چقدر صرفه جویی شد؟ 66 تومن! اما طرح 6 ماهه 36 گیگ حجم داره، در صورتی که اگر ماه به ماه خریداری بشه، 48 گیگ خواهیم داشت. حالا قیمت این حجم اضافه چقد میشه؟ 12 در 8 تومن قیمت حجم اضافه میشه 96 تومن! 66 تومن سود و 96 تومن ضرر که میشه 33 تومن ضرر خالص! (البته در صورتی که کم مصرف باشید و نیاز به حجم اضافه پیدا نکید، این استدلال اشتباه خواهد بود، ولی خب من مسلماً به حجم اضافه نیاز پیدا خواهم کرد)
ازون با حالتر طرح 512 پر مصرف هست. ماهانه ش 60 تومن و 15 گیگ، 6 ماهه ش 360 تومن و 72 گیگ، یعنی برای خرید 6 ماهه هیچ تخفیفی داده نمیشه، تازه 18 گیگ هم کسر میشه (72 گیگ به جای 90 گیگ)!
برای حجمیا ندادن، به نامحدودا یک روز اضافه کردن (یکی از دوستام که نامحدود داره اینطور گفت).نقل قول: