اره تابلو هست از IP....نقل قول:
رنج IP شاتل این هست:
94.183.224.0 - 94.183.231.255
Printable View
اره تابلو هست از IP....نقل قول:
رنج IP شاتل این هست:
بچه ها میشه همه پشتیبانی آنلاین رو باز کنن ببینن باز میشه یا نه ؟
فقط تست کنید ببینید باز میشه یا نه ؟
لطفاً بنویسید از کدوم شهر هم هستید . البته ربطی نداره . فکر کنم موضوع همون جنگ و دعوا های اساسی باشهکد:http://shatel.ir/live/shatel.php
الان یک ایمیل اساسی زدم بهشون و گفتم فقط کافیه بخاطر اوون انتقادها صفحه از دسترسم خارج شده باشه . حالا منتظرم جواب بدن . خبرش رو مینویسم براتون . شما هم تست کنید اینجا بنویسید
دوست عزیز ممنون برام اعلام کردی . خودم الان ایمیل دادم و حالشون رو میگیرم
مطمئنی سعید؟نقل قول:
همین الان آیپی من من به جای 183 182 هستش:31:
برای من که باز شدنقل قول:
امیر فلاحی
تشریف داشتن برای چرند تحویل دادن طبق معمول
====================================
دوستان میگم این تاپیک عجیب پست خور و مشاهده کننده دار شده ها :31:
الان که دیدم 255 تا پست اینجا دادم که 10 تاش ماله قبل از گرفتن سرویسم و سوالاتم راجع با اشنایی با این ISP بوده
یک عده از ماها داریم حسابی پست زیاد میکنیم اینجا ( SPAM وار ) :31:
دوستان یکم شاتل خوب جواب میده روتون زیاد شده ها نمی دونید صبا چه طوری جواب میده فکر کردید این جا اروپاست ؟ :13:نقل قول:
این جا ایرانه یعنی جایی که هر چی پهنای باند میبینی توش باعث تحریکه ! :27:
[QUOTE=pedram_sad;4599814]برای من که باز شد
امیر فلاحی
تشریف داشتن برای چرند تحویل دادن طبق معمول
===============================
ولی برای منم باز نمی شه!!
تهران هستم.
منم الان با پشتیبانی کلی کل کل کردم (فیضی)نقل قول:
این پنل کاربری نمیخواد باز بشه؟:41: کلی کار داریم اونجا:19:
ببین دوست عزیز نمیدونم شوخی کردی یا جدی گفتی .نقل قول:
ولی اوونجا نشسته پول میگیره که جواب منو و امثال من که مشکل دارن رو بده . وقتی هم سرویس درست نمیدن هرچی هم فحش بخورن حقشون هست . من الان 2 روزه روزی 10 باز میرم میگم آقای مصطفائی هستن ؟
چون اوونروز وسط کار پاس داد به یکی دیگه وقتی کم آورد و بعد هم ظاهراً از 4 شنبه مرخصی گرفته دیگه پیداش نشده و هربار هم نوشتم ایشون باید به من جواب بده چرا وسط کار ول کرده و داده به یکی دیگه و تا وقتی هم که جوابم رو نده روزی 10 بار میرم میپرسم هست یا نه .
شما هم همین خطای من رو بهتون داد ؟نقل قول:
ولی برای منم باز نمی شه!!
تهران هستم.
باهاشون جنگ و دعوا هم داشتین یا نه ؟
منم این مشکل رو داشتم که با راهنمایی دوستان حل شد . یه سرور دیگه رو انتخاب کن مثلا باکو .نقل قول:
اینم تست همین الآن من :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:10:
نقل قول:
اینقدر حرص نخور بابا ... برای من که آرت 2 ام الان پهنای باندم 1 مگ شده ولی سرعتم به زور به 25 می رسه ... البته الان چون ترافیک رایگانه اینطوره ... از فردا خوب میشه ولی چه فایده ... ترافیک رو زود تموم میکنه ..
سلام دوستان
من به یک مشکلی برخورد کردم
الان دارم تست دانلود می گیرم ، مثلا بزنامه opera رو از سایتش دانلود میکنم سرعت طرف های 90 kb/s هست.
اما می خواهم از رپیدشیر با اکانت دانلود کنم سرعت 20kb/s هست
مشکل کجاست؟
قبلا با رپید تا سرعت 90kb/s دانلود می کردم الان نمیدونم چرا ..؟
راستی این اکانتو یکی دیگه از دوستام هم داره ،آیا وقتی اونم دانلود میکنه رو سرعت دانلود من تاثیر داره؟
اینم تست من
ترکونده این 512 ها !!!
بذار این پشتیبانی آنلاینش باز بشه . پدرشونو در میارم
جدیداً وقتی تند برخورد میکنی زود جواب میدن :
با سلام
مشترک گرامی در حال حاضر سایت در حال آپدیت می باشد تا برطرف شدن مشکل تحمل بفرمائید از صبر شکیبائی شما سپاسگزاریم
اميرفلاحي
کارشناس پشتيبانی فنی شاتل
حالا الان باز گیر میدم چرا برای بعضی ها باز میشه
اشکان یه چیزی میگیا!!!:31:خب سرعت زیاد چه ربطی به تموم شدن ترافیک داره!!!نقل قول:
من الان 3 هفتست هنوز نتونستم یه فایل 4 گیگی رو دانلود کنم
پیر شدم پشت این سرعت
نقل قول:
این رنج آی پی برای شاتل شیراز هست
بــــــــــــــــــه شما هم که بچه محل در اومدی :31:نقل قول:
من 128 اکو دارم این روزها کلی اداپتور از برق در میارم خسته شدم دیگه :18:
آداپتورو برای چی در میاری؟نقل قول:
احتمالاً مودمش smc هست مثل من و دکمه خاموش روشن نداره . خوب عزیزم فیش پشت مودم رو بکش .نقل قول:
آخه پشتیبانی میگه هروقت مشکل داشتین خاموش روشن کنید شاید حل بشه
باو تو با 128 چه پینگی داری ما با 512 384 هست پینگ :( روز تعطیلی نتونستیم یکم mw2 بازی کنیم :(نقل قول:
کد:http://www.speedtest.net/result/691302655.png
حتما دکمه پاور مودمش خرابه :21:نقل قول:
آداپتورو برای چی در میاری؟
--------------------------------------------------------------------------------------------
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 23 (21 کاربران و 2 مهمان)
Bs_panzer, ahriman323, choory, diligent68, dverbame, farzad.sharifi, farzad_sh_2020, ghahremanimehdi, hadi_gamer, hastor111, MaSoUd555, masud7, Mitra_Nadi, mohsenfff, mouzi4us, pesar_tanha, radium, total_overdose, yahyqazmis
همین الان از سایت مایکروسافت سرعت دانلود روی 14 هست با ECO512
الان 1 فایل از سرور دانلودها تست کردم سرعت ثابت 62 هستش , ببینیم 10 دقیقه دیگه اوضاع چطور میشه!:13:نقل قول:
مخلص بروبچ هم محلیم هستیما داداش .نقل قول:
خدارو شکر من از موقعی که سرویسم وصل شده حتی یه دیسکانکت هم نداشتم چه برسه به این بازیا . راستی مودم شما چیه ؟ برا من که زاکسل معمولی هست .
با آرزوى نهاىت سرعت دانلود ، شب همه بخیر .
دوستان لطفا چند سایت دانلود ایرانی مثل دانلودها که لینک مستقیم داشته باشه معرفی کنید...
دیگه از مدیافایر و رپیدشیر و...دست شستم بکلی!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا جایی که میدونم انتشار و آموزش خیلتر شکن جرم محسوب میشه نه استفادش!!نقل قول:
با این حساب بجای واژه منحوس کاربر زین پس بفرمایید مجرم اینترنتی!!:27:
برای ریسیت کردننقل قول:
هر چند ساعت اینجوری میشه البته اینروزها اینطوری شده قبلا" مشکلی نداشتم
در بیارم پس بزارم سر جاش درست میشه :18:
وضع اسفناکه .
سرعت دانلود رویه 10 ـه . امشب یکی از گند ترین شبایه شاتله . پشتیبانی هم که وصل نمی شه .
من فکر کنم این مشکل ربتی به پهنای باند و تجهیزات نداره .
چرا ؟
چون سرور سایت دانلودها (----------.com ) در ایرانه و همین الان که سرعت 10 کیلوبایته ، از دانلودها با 63 دانلود می کنه :31: . 100 % بخاطر تحریم و مسائل سیاسیه .:41:
یادمه یه بار یکی از مسولان بخش پشتیبانی بهم گفت که : یه کدی رو توی داس تایپ کنم . منم تایپ کردم و یه لیست بلند بالا چاپ شد . بعد لیست رو کپی کردم براش . اون بهم گفت که توی لیستتون نشون میده که درخواست شما با پینگ 83 از سرورهای شاتل و مخابرات عبور کرده و تا به سرور میزبان در خارج از کشور وصل شده ، مقدارش 3 برابر شده . که نشون میده مشکل از آن سوی آبهاست :18: .
من که چشمم آب نمی خوره .
اگر سرویسشون رو درست کردن که کردن . اگر نکردن من حتما تغییر isp میدم .
خداوند لعنت که باعث و بانیه این مشکلات اینترنت رو :27::19::13: .
دوستان اگر تونستن با پشتیبانی ارتباط برقرار کنن . بگید بهشون که بخدا حال همشون رو میگیرم . حالا دیگه خارج از سرویس میشن !!! چطوره که نوشته شده آنلاین ولی سرویس دهی نمیشه ؟؟
از دکمه هم ریستارت میکنم
امشب خدا رو شکر اوضاع فعلاً خوبه سرعت روی 68 هستش
من الان از ---------- با 150 میگیرم اما از سرورهای خارجی با لینک مستقیم سرعت به 10 نمیرسه!نقل قول:
دوست من خود شاتل سرورهای مطرح خارجی رو شبها محدو میکنه. :hmm:
..اونا هیچ وقت نمیان اینترنتو تحریم کنن , این میشه همکاری در امر خیلترینگ و بسته کردن فضای اینترنتی!!
دوستان اگه سایت دیگه ای مثل ---------- میشناسید لطفا معرفی کنید.. :20:
اینجوری که پیداست وضع همه خوبه جز ما .
بخدا بعضیا چه حالی می کنن . سرعت بالای 100 کیلوبایت یعنی پرواز . بخدا اگر شانس ماست که پول سرعت 2 مگ رو هم بدیم باز تمام مشکلات جمع میشن و سرویس ما تبدیل میشه به 64 کیلوبیت .:41:
قدر سرعت خوبتون رو بدونید:19:
1)سرور ---------- توی کشور آلمانهنقل قول:
2)من همیشه دیدم ایرانو تحریم میکنن اونم تو اینترنت چون برخی از سایت های بزرگ دانلود فیلم با لینک مستقیم رو نمیشه با آیپی ایران وارد شد چند وقته پیش فکر کنم یکی از همین بچه ها هم لینکشو گذاشته بود:13:
3)برو ببین این کار میده یا نه kamyabonline(این سرورش آمریکاست)
به نظر میاد همه ی سرورهایی که سرعتشون پایینه تو دانلود آمریکاییه نه؟:13:
در مورد سرور دانلودها نمیدونستم...پوزش میطلبم!:31:نقل قول:
این سروری که دارم ازش میگیرم روزها سرعتش به 200 میرسه اما الان بزور با 10 میگیره, برای مدیافایر و خیلی از سرورهای دیگم همین داستانه! اگه تحریم بود روزانه و شبانه فرقی نمیکرد....مثل سایت veoh که یه ساله تحریمه و با آی پی ایرانی نمیشه رفت!
بنابراین افت سرعت شبانه بدون شک مشکل شاتله: همون ترافیک بالای شبها یا حتی محدود کردن بعضی سرورها در ساعات رایگان..
خواهش میکنمنقل قول:
عزیز دلم من هم نگفتم مشکل کمبود سرعت بخاطر تحریمه فقط چون گفته بودید اونا تحریم نمیکنند من اونجوری گفتم
به احتمال 90%(قبلش نوشته بودم 50% اشتباهی شرمنده:31:) زیر سر شاتل این مشکلات منم هنوز دارم فکر میکنم که چرا سرعت منو زیاد نکرده:31:
و این که باید چک کنیم ببینیم اینا که شماها میگید سرعت دانلود توشون کمه مال کدوم کشوره سایتهاشو بزارید یه چک بزنیم احتمال 90 % میره همش آمریکایی باشه
حالا این موضوع از کجا آب میخوره خدا میدونه!!!
سلام خدمت همه ء دوستان :10:
یه عزیزی به ما گفت تا میتونی دانلود کن حالش رو ببر.کاش اینکار رو کرده بودم:13: رفت تو پاچم.
البته تو پاچه هرکی تو ساعات غیر رایگان دانلود نکرده:31:
نه برای چهار شنبه رو زده نه پنجشنبه.یعنی هر کی دانلود کرده بره حال کنه:21:
نترس حساب میشه بگذار سایت بیاد بالا.نقل قول:
شرط میبندی؟:31:نقل قول:
عمراآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ حساب بشه
نگران نباش، آب از مشت اینا نمیچکه، حالا دوبرابر حسابش نکنن خیلیه! از این اتفاقا اینجا زیاد افتاده، بچه های همین تاپیک تجربه ش رو دارن، بعضی ها هم گول خوردن و موقع سررسید دوره، شاتل حسابی از خجالتشون در اومده!:27:نقل قول:
نقل قول:محتوای مخفی: اینو داری
وقتی بهشون میگی حجم رایگان رو از حساب کم کرده زیر بار نمی رند اونوقت می خوای بیان این همه از جیبشون بره . اینا حساب یک مگ رو هم می کشند بیرون.
نخیر، مثل اینکه دیگه فایده ای نداره، هر صبح بیدار میشیم به امید اینکه دیشب دانلودش درست شده باشه میبینیم خیر ر ر ! دیشبم فقط 390مگ دان کردم! دیگه شورشو درآوردن. من و دوستام امروز فردا میریم برای درخواست جمع اوردی و تسویه حساب!:21: